Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
zaboravi-pogotovo ova boja zida mi je (ovaj crveni )
Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.
A gdje si uzimala ove tepihe ? Sve je super, kombinacija smedje i bez mi se bas svidja, i obzirom da renoviram stan vec sam zamislila sve ovakve kombinacije ... cak sam i kuhinju upravo ovako zamislila...okolo i radna povrsina smedje a vrata bez ....s tim da se meni licno ne svidja ovaj crveni zid...ja bih tu radije nalijepila neku tapetu sa smedje i bez nijansama...ali naravno sve je stvar ukusa
< Poruku je uredio ena0002 -- 25.6.2011 15:12:37 >
ena0002 tvoj kometar o boij zida cu da iginorisem salim se draga, naravno svako ima svoj ukus. Tepisi su kupljeni u FISu, imaju dosta nijansi smedje-bez i mogu ti reci ja sam pravo zadovoljna, kako odzavanjem tako i kvalitetom istih (ne linjaju se). s tim sto sam kupila zajednosa tepisima bez boje onaj flecken-entferner iz dm-a, tj.ono za fleke na odjeci ali i tapaciranom namjestaju i tepisima. Cim mi E napravi zijan ja zaprscem, ostavim da odstaoji i uklonim fleku.
Ma naravno ...ti si to lijepo ukombinovala sa raoletnama ......a ovaj Bellonin ugao je ...a kad smo vec kod njih i njihovog namjestaja jesi li zadovoljna....je li kvalitetan...ja sam gledala na njihovoj internet stranici i vec sam zapikirala par stvari ali nisam jos isla u salon.....da mi je doci do toga
< Poruku je uredio ena0002 -- 30.6.2011 7:20:26 >
RE: Kako izgleda u vasem domu? 11.10.2011 15:28:54
ena23
Ja se moram pohvaliti nekim novitetima u svom domu, kolekcija se zove "i love ikea"
emirova soba:
momak spava pod nebom.
novi sahat,luster, polica za mikrvalnu i zacine:
teglice za zacine- narucila sam jos jedan paket i sahat "sto odbrojava"
sta sve moze stati u dva metra kvadratna:
(odovor: masina za ves, bojler, korpa za ves, kisobrani, sve cipele koje posjedujemo nas cetvero, sve dzidze, sav materijal za ciscenje kuce, neke teglice, materijal za sivenje, alat mm-a...iihhh...)
ova stalaza u veseraju mi je najdraza stvar. sveukupno u ikei kostala 150 km, sa svim ovim sanducima i mrezama i konstrukcijom i plasticnim poklopcima na kutijama.
etoooooooooooooo
ps. ovo je sve mm kupio bez da sam ja dala ikakvu sugestiju, dok je bio "vani"
< Poruku je uredio ena23 -- 11.10.2011 15:31:09 >