AnzA
|
daj daj mislim ustavri sigurna sam da utice vrijeme na naksiozne osobe,ja sam meteoropata mnogo uticu na mene promjene...al eto i to je valjda priroda jano koji si pocela pit ad ja nisam u toku? polako pocet ce djelovat ,sigurno ce ti bit bolje,nemoze odma vidim pisala si da ga vec 4 dana pijes,ti si ono prije pila asentru? ma znas tvoje te misli su 99% kao moje,eto da 1 % cu izostavit,jer nisam udata ,kao ti i nemam dijete,al zato me plassi sve to vec sada unaprijed mislim o tim strahovima koje ti imas....svasta toliko razmisljanja,a kad malo bolje skontam,uzaludna,,,,jbg razumijem te,ja sa mevo jedan dan ok,pa jedan nisam i sve tako,naravno razlog toga su CRNE JEBENE MISLI. sta god da radim,gdje god se krecem,skim god razgovaram,prisutne u svemu,stvarno me satrase ,,,, ja nemam nikakvih fizickih simptoma tipa znojenje,drhtanje,lupanje srca,nesanica itd...a vi ???? te simptome mi je sanirao zoloft,al samo sta predstavlja najveci problem,i sad jedini su crne misli,strah od gubitka kontrole,ludila ....drzi se jano,,,,al fakat mora proc jednom. laka vam noc svima
|