Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moze li mi neko pojasniti ko je vec zavrsio s porodiljskim. Meni je isteklo 01.10.2011 i pocela sam raditi,znaci sada cu dobiti za Septembar i to je to. Jel tako?? A cujem od raje da ima nesto jos sto se dobije 2-3 mjeseca nakon isteka porodiljskog,da li je to istina i u kojem iznosu,ako je tacno? Ima li neko iskustva? jel to neko prosao u prethdnom periodu? hvala,
dobices isti iznos kao naknada za 2-3 mj bar sam ja tako cula...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Imam jedno pitanje i hitno mi je uprvo sam primila od poštara naknadu u iznosu 260 km od gradonačelnika jeli to jednokratno ili se prima više puta ja sam je prvi put dobila inače za dvanestu naknadu od kantona dobila u septembru i kad ocekujem 13 .
Imam jedno pitanje i hitno mi je uprvo sam primila od poštara naknadu u iznosu 260 km od gradonačelnika jeli to jednokratno ili se prima više puta ja sam je prvi put dobila inače za dvanestu naknadu od kantona dobila u septembru i kad ocekujem 13 .
260 je za zaposlene dok je 360 za nezaposlene
radim u tržavnoj firmi ako ostanem u drugom stanju koliko ću dobiti porodiljske naknade ,da li je onaj zakon stupio na snagu da pola plaća država a pola firma pa da kao bude iznos plaće koju sam ja imala na poslu.
Dobivat ćeš nakandu.... koliko bude iznosila znači cca. 450 Km... Od tvoje plaće mjesečne bez toplog obroka odbija se suma na rješenju i resto će ti uplaćivati firma za vrijeme podosiljskog odsustav.
Ono što je bilo u praksi do sada, rješenja su stalno iznosila( godinama) isti iznoz 360 KM, a zakon kaže koliki je porcenat od porsječne plaće federacije u zavisnosti do kantona do kantona.
Eh sada, isplate koje su se desile sa ovim zakonom ženama vršile su se po tim rješenjima znači odbijeno 360 Km koje dobiješ putem kantona a ostalo im iplsaćeno od firme. Uglavnom manje nego te slijeduje dobiti nećeš, a može ti se desiti da dobjieš malo više dok ne promjene urnek rješenja konačno.
Eh sada, isplate koje su se desile sa ovim zakonom ženama vršile su se po tim rješenjima znači odbijeno 360 Km koje dobiješ putem kantona a ostalo im iplsaćeno od firme. Uglavnom manje nego te slijeduje dobiti nećeš, a može ti se desiti da dobjieš malo više dok ne promjene urnek rješenja konačno.
pa jesem piše poklon od gradonačelnika a vidi koji je datum obično naknade su sredinom mjeseca a 12 naknadu sam dobila u septembru i cekam trinestu pa neznam sta se desava.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.