Anoniman
|
-.Najvažnija ciganska poslovica:Bolje da Rusi zavrnu gas, nego da ga Nemci odvrnu! **** -Kaže čovek: - Dečko, nemoj tamo, tamo je minsko polje!!! - Moljem? - Ništa, ništa. _____________________________________________________ -.Ciga doživi saobraćajku i dovezu ga u urgentni. Viče doktor: Sestro, instrumente! A na to će Ciga: Gde bre sad da ti sviram, sav sam izubijan! _____________________________________________________ Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio. _____________________________________________________ Šta se dobije kada se ukrste Crnogorac i Japanac? - Čovjek koji želi da radi, ali ne može da ustane! _____________________________________________________ Kako Crnogorac piše epitaf svojoj ženi? - "Ođe leži moja žena, a ja u miru počivam kod kuće." _____________________________________________________ U hotelu na Žabljaku kelner donosi gostu viski. - Molim vas, donesite mi i led. - Led?! Oli i sličuge da ti donesem? _____________________________________________________ Pitali Crnogorca da li zna da svira violinu, a on kaže: - Nijesam probâ, al ' znam sigurno. _____________________________________________________ Zašto se Crnogorac stalno žali kada ode u penziju. Isto se radi a manje se plaća. _____________________________________________________ Došao upravnik zatvora u ćeliju i pita Crnogorca: 'Zašto ne ustaneš kada ulazim?' A Crnogorac će na to: 'Meni su rekli da moram odležati dvije godine.' _____________________________________________________ Dve plavuše kupuju karte u pozorištu. 'Za Hamleta?', pita blagajnica. 'Ma ne, za nas dve!' _____________________________________________________ Razgovara mladi bračni par: - Šta misliš, draga, kakav će biti naš sin? - Isti kao ti! - Kako znaš? - Pa eto, flašica mu je draža od sise. _____________________________________________________ Ušla dva miša u videoteku i počela da jedu filmsku traku. Pita prvi miš drugog: - Jel` dobar film ? - Dobar, dobar...samo je knjiga bolja. _____________________________________________________ Mali komarac se vraća kući nakon svog prvog, probnog leta. - I kako je bilo sine? - pita ga mama. - Fantastično! Svi su mi pljeskali. _____________________________________________________ Policajac zaustavlja pijanca i pita ga: - Kuda ste krenuli u ovo doba noći? - Na predavanje. - odgovara pijanac. - Daj, ko sada drži predavanje? - Moja žena. _____________________________________________________ Mujo se zaposlio u muzeju. Posle nekoliko dana pozove ga šef: 'Mujo, nismo zadovoljni tvojim radom .' 'Što hoćete, radim ovde tek dva dana, a već sam prodao dva Picassa.' _____________________________________________________ Pita Perica mamu: 'Mama, lete li anđeli?' 'Da, dušo, lete.' 'Sinoć je tata rekao dadilji 'anđele'. Kad će ona leteti?' 'Sutra, dušo.' _____________________________________________________ Stoje policajac i plavuša pored jezera po kojem pliva patka. Odjednom plavuša uzvikne: 'Vidi roda!' 'Nije to roda, nego pelikan, a od njega se prave gumice', kaže policajac. _____________________________________________________ Tast kaže zetu: 'Sad kad si se oženio, nadam se da više nećeš raditi gluposti.' 'Neću, ovo je bila posljednja.' _____________________________________________________ Plavuša treći put zove konobara: 'Molim vas još jednu kocku šećera.' 'Pa već ste stavili sedam kockica u tu kafu?!' 'Znam, ali sve su mi potonule.' _____________________________________________________ Ušao Mujo u prodavnicu: 'Molim vas kilogram limuna!' 'Hoćete vrećicu?' 'Jok, šutat ću ih do kuće!' _____________________________________________________ Plavuša u kafiću: 'Izvinite, šta vam je to hibiskus?' 'To je čaj.' 'Onda jedan hibiskus od kamilice!' ------------------------------------------------------- Jovo ode u posetu prijatelju. Pošto ga nadje u radionici, upita: " Šta radiš" " Stolicu za ženu odgovori prijatelj. Jovo: " I ... kako ide ? Prijatelj: " Ide, ide... samo još da povežem elektiriku...
|