Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da vam javnem da smo dogurali do blastocisti i da je sutra s Bozijom pomoci ET. Nakon kratkog protokola koji se sastojao od 7 Decapeptyla i 22 Gonala F dobila sam 14 JS, 2 nisu bile zrele, oplodilo ih se 10 a do blastica je doslo 6. I ovaj put su nam radili ICSI. Jedva cekam da odem po svoju djecicu, nekako su mi draza nego prosli put
e sad čekamo samo pozitivne rezltate veeeeeeeeeeeeliko vam sretno na putu do
uz tebe smoooooo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Samo da vam javnem da smo dogurali do blastocisti i da je sutra s Bozijom pomoci ET. Nakon kratkog protokola koji se sastojao od 7 Decapeptyla i 22 Gonala F dobila sam 14 JS, 2 nisu bile zrele, oplodilo ih se 10 a do blastica je doslo 6. I ovaj put su nam radili ICSI. Jedva cekam da odem po svoju djecicu, nekako su mi draza nego prosli put
Super i seretnoooo
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0