Rabi
|
IZVORNA PORUKA: biba26 Joj cure moje daj mi pomognite, ima li ovdje netko a da je imao i fizičke probleme tipa otežano disanje, lupanje srca, nedostatak zraka? Meni se sinoć vratilo a taman se smirilo, 3 mjeseca sam bila bez toga i sada opet, valjda zato jer sam u strsnom razdoblju. Evo šta mi se dogodilo, legnem ja u krevet normalno, malo slušam radio prije spavanja i taman da ću zaspat ono kao da me nešto prekine, kao da ostanem bez zraka, pa mi treba 2-3- sekunde da se saberem, i onda tako sve dok ne zaspim, pa izluđuje me to, bilo je toga i prije pa je prošlo, kad sam jako umorna pa zaspim ko beba nema toga, strah me da nije kakva bolest nB na srcu, da ne umrem od infarkta ili zatajernja srca, ajme užas.... bila sam na ekg-u ovo ljeto i sve u redu, i nalazi i tlak savršeni. Toliko je jak taj strah, sve se vrti u krug, najprije prisilne misliu, pa ovo pa ono, pa valjda će jednog dana sve biti iza nas! Molim vas pomozite ima li koja slično tako nešto simptome? E, i još nešto, kao šlag na tortu, danas na poslu pitaj ja nešto šeficu, tipa hoće li da joj isprintano predam neke papire ili na sticku, veli ona meni, spremi na računalo tako da imam kad te ne bude... Poslije meni u glavi pa šta je htjela s tim reć, šta ću umrit da tak veli kad me ne bude???? Cijeli dan sam nikakva, zato mi je najdraže sjest i požalit se ovdje vama koje me razumijete Joj draga moja smiri se....CUJES!!!! SMIRI SE!!!! Moram te ovako dozvati!!! Prvo, ovo sto ti se desava moze biti da imas problema sa nosice i sa devijaciom nosne supljine....A drugo, ovo ti se najvjerovatnije desava zato sto si ANKSIOZNA!!!! Ovo nije nikakav znak da ce ti srce prestati kucati i da ces umrijeti to su samo tvoje predvidjanja koja ti nista ne mogu!!!A i ovo trzanje pred uspavljivanje, desava se mm...o on se ne opterecuje...jer sve to moze biti od umora, a nama ne treba nikakav dodatni umor...dovoljan nam je ovaj smor od anksioznost pa da budemo dovoljno umorne i u grcu svakodnevno! A ovo sto ti je sefica rekla, mislim ne panici kad bi zeni rekla na sta si pomislila, pa ja mislim da bi ti se smijala A sto nisi pomislila pa jah, kad budem na godisnjem odmoru da zena moze pristupiti inf. kad zeli!!! A ne odmah ono najcrnje Ne mogu reci da se meni ovo nikad nije desilo, ali sam se i ja znala sto puta preispitivati...zasto je neko rekao ovo ili ono, pa zna li to neko da cu ja umrijeti, naslucujeli mi to neko smrt, pa jos ako se nesto poklopi sa mojim prognozama...e onda nastaje frka u mojoj glavi.... Ja sam ovo sve preskocila, nedam mjesta u svom zivotu ovim glupostima!!! Samo da znas da se to i nama desava, da nisi sama i lakse ce ti biti!!! SAMO SE OPUSTI!!!
< Poruku je uredio Rabi -- 27.9.2011 19:23:36 >