mila mi
|
Hej cure moje! Vidim da nas ima svakakvih! Neke su dobro, neke manje dobro, sto je i normalno, svi mi imamo svoje periode! Naucicemo vremenom da zivimo s tim a postepeno ce i u potpunosti nestati... Ma ja vam kazem!!! Bila na nekom koncertu, danas nisam bas najbolje. Nije toliko strasno, jos sam popila par piva, pa mi se cini da mi je sad i gore, muka mi neka! Ama vidis ti ovo! Mi i kad se nalijemo pripisujemo to anksioznoscu! Koje lude! Ama cure, nije ovo sad poremecaj nego je pjanstvo! Muka mi je od piva! Iskakala sam se posteno, tako da cu slatko zaspati! I da znate, nekad kad nas stomak boli, zaista nekad boli stvarno! Kad ste pijane kao ja sad i kad vam srce nije vam muka od stresa, nego od alkohola! I to da racunate negdje! Ima i ovakvih muka! Zasto svaku moramo pripisati nasem poremecaju! A i danas dan je protekao onako! Radila sam, poslije malo u grad, pa odspavala. Sve je bilo super dok nisam legla i otegla tri sata! Tri sata spavanja po danu! To je katastrofa! Ponekad to uradim, ne mogu izdrzati, i svaki put kad ustanem depresija stroga! Cure, ne spavajte po danu! Provjereno! Ne pomaaze nista! Odmaze! Svaki put kada legnemo kao da odmorimo, i kada nam se spava i kada nam se ne spava, mi u sustini bjezimo od sebe i od svog stanja, hocemo da se odmorimo od svega! I u redu je ako to traje pola sata. Medjutim kod mene je to cesto dva-tri sata, pa nekad i vise, a to je katastrofa! Ustanem nikakva, bezvoljna, srce lupa, neka puna neke nervoze i bijesa i samo gledam na koga cu se istresti! I tako obicno strada neko ko nije ni kriv ni duzan! Pokusavam se toga odvici, al eto danas opet posustala! Kako vama to ide? Medjutim, vazno je da sam ja ipak veceras izasla (a obicno poslije toliko spavanja gledam tv i ne ide mi se nigdje)! I Skakala sam! Ne mogu reci da se na trenutke nisam sjetila svog stanja i da me nisu spopali napadi panike u onoj silnoj guzvi, pa i muka, ali izdrzala sam! Sa svakim skokom sam zamisljala da iz sebe izbacujem negativu! Sa svakim! Pali zaista, eto probajte pa javite!!!!! Sa svakim skokom bam bila laksa! Nevjerovatno! Od sutra uvodim u svakodnevnicu skakanje iz cista mia! Probacu! Nista ne gubim, ne moze mi biti gore! Pustim neku dobru muziku do daske i skacem! Javicu kako je bilo! I da vam kazem da je jako lijepo pisati vam... Jadati se... Biti sretna zbog necijeg uspjeha... Ili pak pokusati podrzati nekog kada mu je lose... Samo pisite! Moramo pomoci jedna drugoj! Jer niko nas ne razumije najbolje osim nas samih! Veliki veliki poljubac podrske za sve od mene!
|