|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
26.9.2011 21:43:47   
Anoniman
N-N user posted image user posted image user posted image pusa velika drugu

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 401
26.9.2011 21:54:37   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Vjerujem....moja je bila mrvica kad se to tako desilo...al nije aBd, ruzno reci ali daj boze samo da je upala grla ili nei virus...
Jel ima sad turu?
Obavezno urin, kako znate i umijete uhvati pa koliko god....

pa rekla mi je da nije upala grla, tako da ostaje ili virus ili urinarnauser posted image sad nema turu jer sam joj u 6 dala voltaren cepic i istusirala je, tako da ne ocekujem temperaturu do ponoci, poslije cemo vidjet

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.9.2011 21:55:38 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 402
26.9.2011 22:02:01   
Ella_H
Poz zenice.
Preskocila sam dosta ko ce vas
sve pofatat.
Teacher zao mi Lanica iskreno se nadam
da ce ti sto brze ozdravitiuser posted image .
A je dobar momak spava , ja se odmaram i uzivam.
Felix bravo za Anelka i zubicuser posted image bas mi je drago.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 403
26.9.2011 22:02:36   
Honey3
  nadam se teacher da cete imati mirnu noc bez tureuser posted image i zelim da vam nalazi pokazu da je sve ok i da se radi samo virusuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 404
26.9.2011 22:13:02   
tekja
maksuz za moju Elluuser posted image user posted image ..uspavala Lava i uzivas....poznato mi touser posted image

Tiki, pa zar Lana ne piski u tutu...probudi se prije nje, digni je iz kreveta i ako imas sterilnu bocicu stavi u tutu i nek' je popiski...uhvatit ce se nesto urina za analizu sigurnouser posted image ...ako nemas bocicu, nek' ti muz trkne do dez. apoteke... 

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 405
26.9.2011 22:29:34   
Ella_H
Hvala tekjauser posted image .
Kad on spava ja se jedino tad
malo razaberem nekako.
Pod stresom sam velikim radi trazenja
novog stana, veceras idemo gledati jedan
sutra jednu divnu kucu s 2 ulaza,
najvise mi se svidja dvoriste a i ves masina,
nisam je imala odaaaaaaaaavnouser posted image .
Tajra rintas li? Slusaju li cure i ucenici?
Ovo je OT ali me su komarci jadnu izujedali
nemaju gdje jer sam pokrivena pa kroz odjecu
i 2-3 put na celo grooooznoooooooo sva sam oteklauser posted image .
I pete cak izludi me ovaj svrab :(. Ako neko zna kako da smanjim
crvene fleke i otok javite mi.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 406
26.9.2011 22:36:55   
Dalil@
Ella, kod mojih momaka pomogne jedino sredtvo za alergiju (njima sirup, meni tablete) pri ujedu komaraca. I da, pedijatar nam rece da osim Flonidana stavljamo hladne obloge Acidi-borica. Pokusaj, mozda upali.
Ne volemmmm komarce, histerija me hvata od njih user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 407
26.9.2011 22:45:04   
Anoniman
Ella posto tamo u ameriKi nemas flonidana onda napravi od sode bikarbone pastu pa to stavi na ubodeuser posted image ono znas stavis prah i samo par kapi vode da se napravi ko pastauser posted image user posted image user posted image user posted image ne znam koliko sam ti uspjela objasniti al ovo stvarno pomazeuser posted image

(odgovor članu Dalil@)
  Neposredna veza do poruke: 408
26.9.2011 23:02:13   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja

maksuz za moju Elluuser posted image user posted image ..uspavala Lava i uzivas....poznato mi touser posted image

Tiki, pa zar Lana ne piski u tutu...probudi se prije nje, digni je iz kreveta i ako imas sterilnu bocicu stavi u tutu i nek' je popiski...uhvatit ce se nesto urina za analizu sigurnouser posted image ...ako nemas bocicu, nek' ti muz trkne do dez. apoteke... 

ona bjezi od tute ko djavo od krsta, nece ni da sjdne na nju. nazalostuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 409
26.9.2011 23:04:07   
Leena
Hanady, jesi gledala? user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 410
26.9.2011 23:10:43   
Honey3
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

ona bjezi od tute ko djavo od krsta, nece ni da sjdne na nju. nazalostuser posted image

nece ni moja tuti ni blizu,od neki dan pocela na solju obavljati nuzdu sama trazilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 411
26.9.2011 23:14:17   
Mya_81 RR
Tičer, s obzirom da je sad dosta mirna jer ju je iscrpila temperatura ne bi trebalo biti tesko skupiti urin. Ja sam se tu poprilično izvjestila, ali Minja nekad ne zeli suradjivati.

Nama se najefikasnije pokazalo skupljanje dok lezi, pa eto probajte tako. Nadam se da cete uspjeti, jer znam koliko to skupljanje i čekanje hoce li uspjeti izludjuej!!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 412
26.9.2011 23:16:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Leena

Hanady, jesi gledala? user posted image

jesam...snimak večerasuser posted image
dnas nisma na poslu sma bila i odvedeoše me u kavcelariju gdje nema Tv a baš se bila nakurikala da gledam...al seka mi snimak zbavila suprug doniouser posted image

superuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 413
26.9.2011 23:37:35   
Dalil@
IZVORNA PORUKA: noa

Ella posto tamo u ameriKi nemas flonidana onda napravi od sode bikarbone pastu pa to stavi na ubodeuser posted image ono znas stavis prah i samo par kapi vode da se napravi ko pastauser posted image user posted image user posted image user posted image ne znam koliko sam ti uspjela objasniti al ovo stvarno pomazeuser posted image

Ovo nisam znala, korisna info user posted image Moze li ovo i na djeciju kozu user posted image

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 414
27.9.2011 0:11:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dalil@

Ovo nisam znala, korisna info user posted image Moze li ovo i na djeciju kozu user posted image

ne znam nisam probala posto mojoj curici ne natekne niti se češe kad je pecne komaracuser posted image

(odgovor članu Dalil@)
  Neposredna veza do poruke: 415
27.9.2011 0:48:37   
Dalil@

IZVORNA PORUKA: Dalil@

ne znam nisam probala posto mojoj curici ne natekne niti se češe kad je pecne komaracuser posted image

Blago vam se. Mom maleckom natekne citava ruka od ujeda komarca user posted image Bude oooogromno i upaljeno i vrelo...i stvori se nekakav mjehuric..ma strasno. Stoga je flonidan dobro rjesavao problem, hvala Bogu. Ali, eto, ne bih ga davala ako nije nuzde.
Vidjet cu da probam na svojoj kozi prvo..

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 416
27.9.2011 7:33:41   
vila_7
dobro jutro....sve avs pozdravljam!

teacher kako je curica danas?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 417
27.9.2011 7:40:55   
mala86
jutroo i od nas user posted image

moji momci sinoc zaspali oko pola 9,a ja oko 10 user posted image user posted image

naspavali se,mada uvijek moze jos user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 418
27.9.2011 8:01:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Tičer, s obzirom da je sad dosta mirna jer ju je iscrpila temperatura ne bi trebalo biti tesko skupiti urin. Ja sam se tu poprilično izvjestila, ali Minja nekad ne zeli suradjivati.

Nama se najefikasnije pokazalo skupljanje dok lezi, pa eto probajte tako. Nadam se da cete uspjeti, jer znam koliko to skupljanje i čekanje hoce li uspjeti izludjuej!!!!

probudila sam se prije nje i probudila je, medjutim pelena je bila puno, tako da ne znam kad je toliko napunila, zelijepila sam joj kesu, stavila je da lezi pored mene i cekam i cekam. pustala joj vodu, preljevala iz posude i posude, objasnjavala da mora piskiti, samo govori nece, nece"user posted image evo prosao skoro sat vremena. temperatura je 39.2. stavila joj voltaren cepic

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 419
27.9.2011 8:04:22   
teacher75
rehidromix sam joj sinoc razmutila, probala je i odmah pljunula i nece ni da okusi, samo trazi "drugu" (obicnu) vodu. tako da sam joj davala da pije obicne vode da ne dehidrira

Neposredna veza do poruke: 420
27.9.2011 8:16:39   
R&T@
Uh, ticerkouser posted image

Taj rastvor i jeste bljutav...neka pije sto hoce, ali u malim gutljajima, s pauzama...

Nadam se da ste uhvatili pi-pi...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 421
27.9.2011 8:19:10   
bebacha
jutro.mi od 6 budniuser posted image user posted image user posted image Alena vodila da vadi krv,pedijatrica me ubjeduje da netreba snimak pluca ako nalazi budu ok.mislim ni meni se ne zraci djete bez veze al ako me vrati iz Tuzle jer nemam snimak bice veselouser posted image
Tiki zao mi je sto se toliko mucite,nadam se da je virus u pitanju a ne infekcija.
znam da ti je sad tesko i da ti netreba moje pametovanje al da nije njoj puno volterena za ovo dva-3 dana.jesil probala Dalsy.bas puno je jako voltaren

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 422
27.9.2011 8:22:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro.mi od 6 budniuser posted image user posted image user posted image Alena vodila da vadi krv,pedijatrica me ubjeduje da netreba snimak pluca ako nalazi budu ok.mislim ni meni se ne zraci djete bez veze al ako me vrati iz Tuzle jer nemam snimak bice veselouser posted image
Tiki zao mi je sto se toliko mucite,nadam se da je virus u pitanju a ne infekcija.
znam da ti je sad tesko i da ti netreba moje pametovanje al da nije njoj puno volterena za ovo dva-3 dana.jesil probala Dalsy.bas puno je jako voltaren

zasto je puno, ovo je 3. voltaren od sub. navecer?user posted image 1. sam dala u sub. navecer, 2. juce u 6 popodne i 3. sada u 7 ujutro. nista od urina, nije jos piskila, nece i hoce da joj skinem, mislim da se vrecica vec potparila i da moram staviti novu, pise da smije stajati zaljepljena najvise sat vremena, poslije vise nije sterilnauser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 423
27.9.2011 8:23:13   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Bebacha, sto vi vadite nalazeuser posted image

Od ta dva zla, mislim da je Dalsy opasniji...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 424
27.9.2011 8:25:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

zasto je puno, ovo je 3. voltaren od sub. navecer?user posted image 1. sam dala u sub. navecer, 2. juce u 6 popodne i 3. sada u 7 ujutro. nista od urina, nije jos piskila, nece i hoce da joj skinem, mislim da se vrecica vec potparila i da moram staviti novu, pise da smije stajati zaljepljena najvise sat vremena, poslije vise nije sterilnauser posted image

Imas li plasticnu kadicu ili vecu posudu za ves?

Ubaci tutu u nju, naspi malo vode pri dnu i potopi joj noge dok sjedi...
Napravi predstavu...smiji se...ubaci i lutke...

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *