|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
18.9.2011 23:15:34   
Anoniman
Student polaže ispit na Pravnom fakultetu.
Profesor ga pita:
‘Koja je najveća kazna za bigamiju?’
‘Dvije puniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2076
18.9.2011 23:18:11   
Anoniman

Došao čovjek kod doktora i tuži se da ga jako boli glava, toliko jako da ne može više izdrzati. Veli mu doktor da mora na kompletan pregled. Pregleda doktor njega i veli mu:
-Glava vas boli zbog jaja, morat cemo ih odstraniti.
Gleda sad čov...jek tužno, neda mu se rezat jaja, al’ boli glava za poludit. Ajd k vragu i jaja, sve će napravit da prestane glava.
I tako on prođe operaciju, ode na cestu i misli si:
-Sad za utjehu idem u dućan i kupit ću si novo odijelo da se razveselim.
Uđe u dućan i veli prodavaču da hoće novo odijelo.
Prodavac: Vi nosite odijelo broj 52
Covjek: Kako znate?
Prodavac: Pa to mi je posao. Moram to znati.
Proba čovjek odijelo a ono stoji ko saliveno.
Prodavac: Košulju nosite broj 46.
Covjek: Sad zelim gaće.
Prodavac: Trebate broj 36.
Covjek: E tu ste se zeznuli. Uvijek nosim broj 34.
Prodavac: A ne! Vaš broj je broj 36. A ako nosite 34 stisnuti će vam jaja a od toga vas boli glava.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2077
18.9.2011 23:19:17   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Došao čovjek kod doktora i tuži se da ga jako boli glava, toliko jako da ne može više izdrzati. Veli mu doktor da mora na kompletan pregled. Pregleda doktor njega i veli mu:
-Glava vas boli zbog jaja, morat cemo ih odstraniti.
Gleda sad čov...jek tužno, neda mu se rezat jaja, al’ boli glava za poludit. Ajd k vragu i jaja, sve će napravit da prestane glava.
I tako on prođe operaciju, ode na cestu i misli si:
-Sad za utjehu idem u dućan i kupit ću si novo odijelo da se razveselim.
Uđe u dućan i veli prodavaču da hoće novo odijelo.
Prodavac: Vi nosite odijelo broj 52
Proba čovjek odijelo a ono stoji ko saliveno.
Prodavac: Košulju nosite broj 46.
Covjek: Sad zelim gaće.
Prodavac: Trebate broj 36.
Covjek: E tu ste se zeznuli. Uvijek nosim broj 34.
Prodavac: A ne! Vaš broj je broj 36. A ako nosite 34 stisnuti će vam jaja a od toga vas boli glava.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2078
18.9.2011 23:20:05   
Anoniman
Chuck Norris otvorio frizider i vidio da se puding trese. Kaze on :
- " Smiri se, dosao sam po pivu " -

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 2079
18.9.2011 23:29:13   
Anoniman
 Legli Mujo i fata u krevet, pa se Mujo počne stiskat uz Fatu.
Fata: Nemoj Mujo, sutra imam dogovoreno kod ginekologa, a znaš da volim biti čista i mirišljava.
Mujo: Imaš li šta dogovoreno kod zubara? ?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2080
18.9.2011 23:30:15   
Anoniman
Kakko je nastao točak?
Čak Noris pravio salto a svi navijali
-To Čak,Točak!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2081
19.9.2011 0:28:19   
Anoniman
Sluzio Ciga vojni rok i sad dobiju naredjenje ...ko posalje najjjjkracu porukicu i dobije najjjjjkracu porukic nazad i to najbrzi uspe dobija odsustvo......pise ciga ciganki PPPO odgovor sledi PPPO:::::

Na sve to odgovara komandir,pa dobro pobijedio si a sta znaci pppo.A cigo odgovara peri pi*ku palo odsustvo,odg glasi poruka pripmljena pi*ka opranauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2082
19.9.2011 0:29:36   
Anoniman
Pričaju telefonom Mujo i Suljo:
- Gdje si bolan Suljo?
- Ma, evo me u Norveškoj.
- A gdje je to?
- Pa, kako da ti objasnim… Imaš li globus?
- Imam.
- E, to ti je odma’ ispod šarafa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2083
19.9.2011 0:39:29   
Anoniman

Došao Mujo u ljekarnu i traži dvije viagre.
Ljekarnik:
- "Što će vam dvije, dovoljna je jedna."
Mujo:
- "Trebam dvije."
... Ljekarnik:
- "Nije vam potrebno uzimati dvije, dovoljna je jedna."
Mujo:
- "Ali ja trebam dvije."
Ljekarnik:
- "Pa dobro što će vam dvije?"
Mjuo:
- "Dolaze mi dvije djevoke, imat ćemo romantičnu večeru, nakon toga ćemo se malo maziti i na kraju žestoki i dugi sex, tako da trebam dvije viagre da ih mogu zadovoljit."
Proda ljekarnik Muji dvije viagre i Mujo ode kući. Sutradan opet Mujo došao u ljekarnu ulazi i trlja ruke,
Ljekarnik:
- "Dobar dan, kako vam mogu danas pomoći?"
Mujo:
- "Dajte mi brzo melem za ruke!"
Ljekarnik:
- "Zašto, što se dogodilo?"
Mujo:
- "Ma ni jedna nije došla!"!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2084
19.9.2011 0:50:13   
Anoniman
Dve gole statue, jedna muskarca, druga zene, stajale stogodina gledajuci se. Vidi to andeo, pa ih ozivi na dva sata. Njih dvoje, naravno, odmah otrce u obliznje zbunje. Izlaze kroz pola sata. Na to ce andeo:
- Imate jos sat i po, slobodno se vratite u zbunje.
- OK. Ajmo draga, sada cu ja da drzim goluba a ti ces da seres po njemu.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2085
19.9.2011 0:55:57   
Anoniman
Ozenio se Mujo Japankom i dosao Haso da ga poseti:
Pa pita Haso"jeli ba Mujo kako se ti sporazumevas sa tvojom zenom,
a Mujo ce njemu"mimikom ba mimikom,,
Posle nekog vremena sede oni svi za jednim stolom, a Japanka izvadi sisu i pokaza Muju.
Mujo ko iz topa ustade ode kresnu joj majku vrati se ponese kofu vode i sruci joj na glavu.
A Haso ga pita pa sta to uradi bolan Mujo.
A Mujo ce na to"ona meni idi kupi mleko, a ja njoj je*em ti mater vidis da pada kisauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2086
19.9.2011 7:34:50   
vila_7
E Marina svaka ti cast za viceve...ma predobri su,ne mogu nijedan izdvojiti!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2087
22.9.2011 0:57:45   
Hanady RR
U porodilištu razgovaraju dva novorođenčeta. Dečkić pogleda devojčicu i ponosno joj kaže: • Dečko sam. • Kako znaš? – pita ga devojčica. Na to joj dečkić odgovori: • Pličekajmo da sestla ode napolje, pa cu ti pokazati. Kad je medicinska sestra otišla, dečačić povuče ćebence, digne nožice u vazduh i kaže: • Vidi, plave čalapice…

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2088
22.9.2011 11:24:01   
sirnica
Izvela nastavnica Muju pred tablu da napiše izjavnu rečenicu i da je raščlani. Mujo napisa:"Mujo ćopa pitu."-i raščlanjuje: "Mujo-insan, ćopa-zijan, pitu-nimet."

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2089
22.9.2011 11:24:58   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U porodilištu razgovaraju dva novorođenčeta. Dečkić pogleda devojčicu i ponosno joj kaže: • Dečko sam. • Kako znaš? – pita ga devojčica. Na to joj dečkić odgovori: • Pličekajmo da sestla ode napolje, pa cu ti pokazati. Kad je medicinska sestra otišla, dečačić povuče ćebence, digne nožice u vazduh i kaže: • Vidi, plave čalapice…

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2090
22.9.2011 15:00:47   
selina
Mujo:
- "Doktore imam slabo varenje. Jedem jabuke, jabuke izlaze napolje. Jedem banane, izlaze banane. Sta da radim?"
Doktor:
- "To je jednostavno: jedi govna."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2091
22.9.2011 15:27:08   
Anoniman

Posle nekog vremena sede oni svi za jednim stolom, a Japanka izvadi sisu i pokaza Muju.
Mujo ko iz topa ustade ode kresnu joj majku vrati se ponese kofu vode i sruci joj na glavu.
A Mujo ce na to"ona meni idi kupi mleko, a ja njoj je*em ti mater vidis da pada kisauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2092
22.9.2011 15:27:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sirnica

Izvela nastavnica Muju pred tablu da napiše izjavnu rečenicu i da je raščlani. Mujo napisa:"Mujo ćopa pitu."-i raščlanjuje: "Mujo-insan, ćopa-zijan, pitu-nimet."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirnica)
  Neposredna veza do poruke: 2093
22.9.2011 22:23:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sirnica

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 2094
22.9.2011 22:23:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: selina

Mujo:
- "Doktore imam slabo varenje. Jedem jabuke, jabuke izlaze napolje. Jedem banane, izlaze banane. Sta da radim?"
Doktor:
- "To je jednostavno: jedi govna."

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 2095
22.9.2011 22:29:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stari ali predobar, jedan od najboljih viceva svih vremena po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2096
22.9.2011 22:40:51   
muaaa
Dogovorile se tri prijateljice da će obući u sado-mazo kožno odijelo, štikle i crni povez da vide reakcije muškaraca. Jedna je imala zaručnika, druga ljubavnika a treća muža.
Nakon par dana…
Zaručnica: Kad me vidio, poludio je i cijelu smo noć strasno vodili ljubav!
Ljubavnica: Zgrabio me i do iznemoglosti smo se prašili do jutra!
Supruga: Kad je došao s posla pogledao me i rekao: – Hej, Zorro, što ima za večeru?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2097
22.9.2011 22:41:45   
muaaa
Navečer u krevetu, muž se stisne uz ženu i strastveno joj šapne: “Bez gaća sam….”

Ona odgovora: “Pusti me sada, spavam… ujutro ću ti jedne oprati.”

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 2098
22.9.2011 22:59:15   
D_K
IZVORNA PORUKA: muaaa

Dogovorile se tri prijateljice da će obući u sado-mazo kožno odijelo, štikle i crni povez da vide reakcije muškaraca. Jedna je imala zaručnika, druga ljubavnika a treća muža.
Nakon par dana…
Zaručnica: Kad me vidio, poludio je i cijelu smo noć strasno vodili ljubav!
Ljubavnica: Zgrabio me i do iznemoglosti smo se prašili do jutra!
Supruga: Kad je došao s posla pogledao me i rekao: – Hej, Zorro, što ima za večeru?

ovaj mi je extra.. bas je ovako, bilo bi nam Zorro, sta ima za veceru user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 2099
22.9.2011 23:09:44   
reallove

IZVORNA PORUKA: muaaa

Navečer u krevetu, muž se stisne uz ženu i strastveno joj šapne: “Bez gaća sam….”

Ona odgovora: “Pusti me sada, spavam… ujutro ću ti jedne oprati.”

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *