InLove
|
IZVORNA PORUKA: zeze IZVORNA PORUKA: Malena_A IZVORNA PORUKA: zeze Ja iskreno mislim da sam mogla sacekati jos makar 2 godine. Udala sam se sa 21, ali nisam bila spremna na sve obaveze , bas svee. Nije da se zalim , mislim dobro mi je, nas troje sami u svom stancicu uzivamo, volimo se, pazimo, mazimo . Prije braka nisam mislila ni na sto, jedino u glavi sto mi je bilo sta cu obuci na neki dernek hahaha. Onda odjednom bumm, daj stan /kuca na tebi, daj brini se o sebi, pa o muzu, pa trudnoca, pa sad dijete. Ne zelim da me neko kritikuje, sve radim onako kako ja mislim da je najbolje. Jedino sto mislim da nisam bila dovoljno zrela na toliko obaveza. E sad sta je , tu je. A vidi ja sve sto radim sada, radila sam i kod mame! Zivot me uopce milovao nije, moji su radili nisu imali vremena o kuci se brinuti, mislim sudze,hrana,pospremanje itd! Vjerujes li da sam isla u skolu i dodjem iz skole,sve me ceka! Mama idalje radi,al nam zato nikad nista falilo nije,Bogu hvala! S tim sam naucila se borit sa svim u zivotu! Sad imam malko vise obaveza, al zato je mm tu da ih podjelimo! Vidi i ti ,. I moji su radili, babo na gradjevini, kad dodje s posla umoran nikad mu nije bilo mrsko pomoci ako treba nesto. Mama krojacica, sila jest da je u kuci radila. Nije sad da je i meni bilo sve servirano, ali nisam nikad napravila rucak. Kao sto vesela rece i sto se tice kucanskih poslova mogla sam se na mamu osloniti. Hvala Bogu nije ni nama nista falilo, i sad su za nas. Nisam rekla da sam se pokajala, ali da sam mogla sacekati jos koju godinnu. Skontala sam ja sta si rekla, nego ovaj dio blondirani, napisala sam da se kod mene bas nesto i nije promjenilo, cak sta vise obaveze djelim s mm