|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sa koliko godina ste se udale?
20.9.2011 10:15:27   
veeseelaa
ma sve da si i učestvovala uvijek si se mogla osloniti na mamu u tim da ih nazovem ženskim poslovima a Boga mi kad se udaš samo ti i mužek, valja deverati, sve sama skuhati, poslužiti, raspremiti, oprati, očistiti
Nema više ajd mama će, mogu ja i izaći user posted image
a za sveki se šalim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 351
20.9.2011 10:20:13   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: zeze

huuhh, sad je vec postalo rutina. Ali pocetak, oj Boze mili. Dobro svekrva , vise manje ahahhhaa
JA kod kuce, dok sam bila kod mame nisam ni u cemu ucestvovala. Moje jedina obaveza je bila skola. NA svim ostalim obavezama sam bila postedjenja. I za mene jest bila velika promjena.

E to ti je kriva mama user posted image
Ja nisam bila pošteđena nikakvih kućnih obaveza, sve smo radile zajedno. Ja kako sam se udala kutarisala se pola kućnih poslova user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 352
20.9.2011 10:27:18   
mamabb
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

huuhh, sad je vec postalo rutina. Ali pocetak, oj Boze mili. Dobro svekrva , vise manje ahahhhaa
JA kod kuce, dok sam bila kod mame nisam ni u cemu ucestvovala. Moje jedina obaveza je bila skola. NA svim ostalim obavezama sam bila postedjenja. I za mene jest bila velika promjena.

Ja nisam bila pošteđena nikakvih kućnih obaveza, sve smo radile zajedno. Ja kako sam se udala kutarisala se pola kućnih poslova user posted image

U mene je ista situacija bila, u svemu učestvovala, od kućanskih poslova do plaćanja računa jer sam bila zaposlena, tako da vse obaveze koje su došle s brakom u mojoj 24 godini nisu mi teško pale jer su se smanjileuser posted image

04.12.2008.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 353
20.9.2011 10:27:29   
ananas_ze
Ja nisam bila pošteđena nikakvih kućnih obaveza, sve smo radile zajedno. Ja kako sam se udala kutarisala se pola kućnih poslova

nisam se kutarisala pola kucnih poslova al brate kad mi je frka(a frka je uvijek) zovem mm upomoc user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 354
20.9.2011 10:28:33   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  Lejla Ka ovisi opet
ja sam npr radila, smiješno je bilo čekati mene da napravim ručak, složiće se
Mama je to završavala ranije al ja sam npr kuhala vikendom
Onda sve gdje ostaviš tu i nadješ a mama će nešto i skloniti, zar ne? ipak dvije ženske ruke efikasnije nego jedna?
pa kad gosti dolaze mama će npr praviti kolač a ja neko slano jelo a sad i slano i slatko user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 355
20.9.2011 10:29:46   
veeseelaa
ili ja ću u kupovinu a mama će usisati il obrnuto
a sad odem ja u kupovinu, uletim s kesama i bacim se na usisivač
MM pomogne i te kako al žena je žena

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 356
20.9.2011 10:30:30   
zeze
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Pa sad user posted image user posted image

Jednom mami dosle komsinice a mama razvija pitu. Kaze ova jedna teta mami: Hajde sjedi , nek Z. zavrsi  , nek se uci trebat ce joj,. Kaze mama: Neka ja cu, kad joj bude trebalo naucit ce.
I eto ja sam pola godine ucila praviti pitu kad sam se udala. I uvijek se M. zeza samnom zbog moje pite. hahaha.
Zato sad, ma cas posla user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 357
20.9.2011 10:44:08   
Lejla Ka
Ma pita mi je bila ništa (nisam je pravila, moj je zadatak bio da zakuham jufke, sad sam u tom van takav maher, ali nemam kad da razvijam user posted image ) Nego sam kod mame peglala, samo što i čarape nisam. Sad peglam samo što se mora i kad se mora (a nekad ni tad)
Potpis: zgužvana user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 358
20.9.2011 10:53:26   
InLove
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a šta mislite u kojim godina je ok udati se? meni je nekako sve ispod 25-26 za ženu premlado, griješim li?
user posted image

Pa vidi tebi rano prije 25-26 a nekome opet kasno posle 25-26! Svi smo razliciti! Ne razmisljamo isto, itd!user posted image
Meni npr.super ,mlada mama,imam dvoje djece, uzivam maksimalno!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 359
20.9.2011 10:56:56   
InLove

Ja iskreno mislim da sam mogla sacekati jos makar 2 godine. Udala sam se sa 21, ali nisam bila spremna na sve obaveze , bas svee. Nije da se zalim user posted image user posted image , mislim dobro mi je, nas troje sami u svom stancicu uzivamo, volimo se, pazimo, mazimouser posted image user posted image . Prije braka nisam mislila ni na sto, jedino u glavi sto mi je bilo sta cu obuci na neki dernek hahaha. Onda odjednom bumm, daj stan /kuca na tebi, daj brini se o sebi, pa o muzu, pa trudnoca, pa sad dijete. Ne zelim da me neko kritikuje, sve radim onako kako ja mislim da je najbolje. Jedino sto mislim da nisam bila dovoljno zrela na toliko obaveza. E sad sta je , tu je. user posted image user posted image

A vidi ja sve sto radim sada, radila sam i kod mame! Zivot me uopce milovao nije, moji su radili nisu imali vremena o kuci se brinuti, mislim sudze,hrana,pospremanje itd! Vjerujes li da sam isla u skolu i dodjem iz skole,sve me ceka! Mama idalje radi,al nam zato nikad nista falilo nije,Bogu hvala!
S tim sam naucila se borit sa svim u zivotu! Sad imam malko vise obaveza, al zato je mm tu da ih podjelimo!user posted image

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 360
20.9.2011 10:59:07   
salmy
Ja ne znam jeli bas rano?'ja se udah sa 20user posted image user posted image  sta znam.Okolnosti se podudarile rat bla bla....i nisam se pokajala.Obzirom da je mm stariji 10 godina,nekako mi je u pocetku zajednickog zivota bio isto otac,brat.Gledala sam u njega ko u Tituuser posted image user posted image  a mene je podrazavo u svim mojim budalastinjama,i bio veliki oslonac u tom samom pocetku
Mislim jos uvijek jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Da sad biram ponovo( a ne biramuser posted image ) prvo bih skontala gdje da zivimo,od cega pa se udala.Onako je bilo sad il nikaduser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 361
20.9.2011 11:11:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Malena_A

a šta mislite u kojim godina je ok udati se? meni je nekako sve ispod 25-26 za ženu premlado, griješim li?
user posted image

Pa vidi tebi rano prije 25-26 a nekome opet kasno posle 25-26! Svi smo razliciti! Ne razmisljamo isto, itd!user posted image
Meni npr.super ,mlada mama,imam dvoje djece, uzivam maksimalno!user posted image

kao da osjećam ljutnju user posted image  
pa za djecu nije neka razlika par godina dole gore heheh al za uraditi i uživati kao djevojka o i te kako velika razlika
slažem se da treba misliti na djecu al za Boga moramo misliti i na sebe, zar ne?
moje javljanje na ovoj temi je u pozitivnom duhu, a sve mi najbolje znamo kako nam je
nekima i da se udaju malo kasnije stanje isto ko prije ko poslije a nekima puno znači

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 362
20.9.2011 11:16:04   
*pcelica*
Ja sam se udala sa 20 godina Ajlu rodila u 21. Sad kad vidim mlade djevojke da se udaju meni nekako zao. Porodica nece pobijeci nista ne propustas a mladost prodje. Ne kajem se nizasto u zivotu niko me nije tjerao ali me nekad uhvati sjeta sta sam sve mogla ko djevojka a sad nemogu jer mi ne prilici

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 363
20.9.2011 11:19:32   
sabinos
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja sam se udala sa 20 godina Ajlu rodila u 21. Sad kad vidim mlade djevojke da se udaju meni nekako zao. Porodica nece pobijeci nista ne propustas a mladost prodje. Ne kajem se nizasto u zivotu niko me nije tjerao ali me nekad uhvati sjeta sta sam sve mogla ko djevojka a sad nemogu jer mi ne prilici

moja seka se udala prije nekoliko mjeseci u 21 godini.ja ne mogu prezaliti user posted image ona je zadovoljna sad i sve je ok.al eto meni zao,ja se udala sa 26

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 364
20.9.2011 11:22:50   
*pcelica*
I meni je uvijek bilo ok. Ali sad kad pogledam mladju sestru koja ima 22 godine nekad me podje ah user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 365
20.9.2011 11:26:50   
veeseelaa

user posted image  slažem se s tobom u potpusnosti, iako nisam sputana ni finansijski niti od strane mm ne sjećam se kad sam se isplesala u diskoteci i sl do kasno u noć jer uvijek žurim svojoj kikici
i cijeli dan mi je programiran al eto ja opet i izlazim haman svaki 3-4 dan a kad vidim neke druge ženice kako nikada nigdje haman ne izadju, prijateljice skoro i da nemaju meni ih bude žao
skoro je moja raja iz srednje škole organizirala druženje, vjerujte haman njih 90% žive suhoparno
i ne bi rekla da uživaju user posted image  e sad živjele bi one tako i da su se kasnije udale al one žive tako već deceniju a neke i više user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 366
20.9.2011 11:28:51   
malena sharena
Ja 22, a MM imao 20. Sest godina smo u braku. Kako koja godina, meni je sve ljepse user posted image .

Sto se tice mladalackog izlazenja, cetiri godine srednje skole sam bila podstanar sa sestrom, same zivjele, nauzivala se i nahodala do udaje. Taman kad sam se zasitila svega, naisao je MM. A ja i danas imam aktivan drustveni zivot, tako da nemam za cim zaliti user posted image .

Sto se tice obaveza, navikla sam da sve radim sama, mama me nije stedila niceg i hvala joj na tome.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Neposredna veza do poruke: 367
20.9.2011 11:29:45   
veeseelaa
i ne može mi neko reći da ne voli izaći, nasmijati se s drugaricama, plesati i sl Pa za Boga od čega se onda život sastoji ako ne izmedju ostalog od takvih momenata

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 368
20.9.2011 11:31:15   
malena sharena
IZVORNA PORUKA: sabinos

moja seka se udala prije nekoliko mjeseci u 21 godini.ja ne mogu prezaliti user posted image ona je zadovoljna sad i sve je ok.al eto meni zao,ja se udala sa 26

Kad ovo procitam tek sad kontam da je mozda i mene neko zalio user posted image . A ja nikad sretnija i potpunija u zivotu nisam bila.

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 369
20.9.2011 11:36:40   
zeze

Ja iskreno mislim da sam mogla sacekati jos makar 2 godine. Udala sam se sa 21, ali nisam bila spremna na sve obaveze , bas svee. Nije da se zalim user posted image user posted image , mislim dobro mi je, nas troje sami u svom stancicu uzivamo, volimo se, pazimo, mazimouser posted image user posted image . Prije braka nisam mislila ni na sto, jedino u glavi sto mi je bilo sta cu obuci na neki dernek hahaha. Onda odjednom bumm, daj stan /kuca na tebi, daj brini se o sebi, pa o muzu, pa trudnoca, pa sad dijete. Ne zelim da me neko kritikuje, sve radim onako kako ja mislim da je najbolje. Jedino sto mislim da nisam bila dovoljno zrela na toliko obaveza. E sad sta je , tu je. user posted image user posted image

A vidi ja sve sto radim sada, radila sam i kod mame! Zivot me uopce milovao nije, moji su radili nisu imali vremena o kuci se brinuti, mislim sudze,hrana,pospremanje itd! Vjerujes li da sam isla u skolu i dodjem iz skole,sve me ceka! Mama idalje radi,al nam zato nikad nista falilo nije,Bogu hvala!
S tim sam naucila se borit sa svim u zivotu! Sad imam malko vise obaveza, al zato je mm tu da ih podjelimo!user posted image

Vidi  i ti user posted image user posted image ,. I moji su radili, babo na gradjevini, kad dodje s posla umoran nikad mu nije bilo mrsko pomoci ako treba nesto. Mama krojacica, sila jest da je u kuci radila. Nije sad da je i meni bilo sve servirano, ali nisam nikad napravila rucak. Kao sto vesela rece i sto se tice kucanskih poslova mogla sam se na mamu osloniti. Hvala Bogu nije ni nama nista falilo, i sad su za nas.

Nisam rekla da sam se pokajala, ali da sam mogla sacekati jos koju godinnu.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 370
20.9.2011 11:36:42   
*pcelica*

user posted image  slažem se s tobom u potpusnosti, iako nisam sputana ni finansijski niti od strane mm ne sjećam se kad sam se isplesala u diskoteci i sl do kasno u noć jer uvijek žurim svojoj kikici
i cijeli dan mi je programiran al eto ja opet i izlazim haman svaki 3-4 dan a kad vidim neke druge ženice kako nikada nigdje haman ne izadju, prijateljice skoro i da nemaju meni ih bude žao
skoro je moja raja iz srednje škole organizirala druženje, vjerujte haman njih 90% žive suhoparno
i ne bi rekla da uživaju user posted image  e sad živjele bi one tako i da su se kasnije udale al one žive tako već deceniju a neke i više user posted image user posted image

Ovako i kod mene ali brate nekad kad hocu da izadjem ili odem na kafu a moram skuhati prije toga tri rucka jer svi jedu razlicito a zao mi da im ne skuham prosla bih se izlaska. prijateljica hb jos imam mada se dosta njih distanciralo ali se opet cujemo s vremena na vrijeme, ovih par sto mi je ostalo sam vidjela da su mi pravi prijatelji jer se na njih uvijek mogu osloniti. Mada mi je zao i onih jer cim sam se udala polahko su se pocele udaljavati pa pobogu nisam sugava ako imam dijete ali nema veze.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 371
20.9.2011 11:36:59   
InLove

user posted image

kao da osjećam ljutnju user posted image  
pa za djecu nije neka razlika par godina dole gore heheh al za uraditi i uživati kao djevojka o i te kako velika razlika
slažem se da treba misliti na djecu al za Boga moramo misliti i na sebe, zar ne?
moje javljanje na ovoj temi je u pozitivnom duhu, a sve mi najbolje znamo kako nam je
nekima i da se udaju malo kasnije stanje isto ko prije ko poslije a nekima puno znači

Nema razloga za ljutnju, svako cini onako kako misli da je najbolje za njega,zar ne? Mozda se ne bih ni ja udala, da nismo uselili u stan, pa nakon toga u kucu, itd. Da ne nabrajam. Ne fali mi nista, izlazim s mm, jer ne vidim razlog da bi izlazila bez njega_(mislim na nocne izlaske) a naravno s drugaricama koja kafica, nije na odmet! Eh sad ne bi valjalo da isto svi razmisljamo,zar ne? user posted image

Neposredna veza do poruke: 372
20.9.2011 11:39:32   
zeze

Eh zato sam i ja rekla, nije da sam se pokajala nego da sam mogla sacekati jos koju godinu. Jer sve nas isto ceka i sa 20 , 25 i 30. Sumnjam da postoji drugi sistem porodice od ove koju ja poznajem.

Neposredna veza do poruke: 373
20.9.2011 11:40:31   
InLove

Vidi  i ti user posted image user posted image ,. I moji su radili, babo na gradjevini, kad dodje s posla umoran nikad mu nije bilo mrsko pomoci ako treba nesto. Mama krojacica, sila jest da je u kuci radila. Nije sad da je i meni bilo sve servirano, ali nisam nikad napravila rucak. Kao sto vesela rece i sto se tice kucanskih poslova mogla sam se na mamu osloniti. Hvala Bogu nije ni nama nista falilo, i sad su za nas.

Nisam rekla da sam se pokajala, ali da sam mogla sacekati jos koju godinnu.

Skontala sam ja sta si rekla, nego ovaj dio blondirani, napisala sam da se kod mene bas nesto i nije promjenilo, cak sta vise obaveze djelim s mm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 374
20.9.2011 11:41:39   
malena sharena

Eh zato sam i ja rekla, nije da sam se pokajala nego da sam mogla sacekati jos koju godinu. Jer sve nas isto ceka i sa 20 , 25 i 30. Sumnjam da postoji drugi sistem porodice od ove koju ja poznajem.

Ja zaista nikad nisam imala ovakav osjecaj. Doduse, mi smo bili skoro cetiri godine bez djece, htjeli smo da hodamo, da budemo posveceni jedno drugom s obzirom da smo se mladi uzeli.

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *