Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.9.2011 12:41:04
vila_7
ma dusa draga....da se ovo sve aBd sto prije zavrsi i da bude nagradjena sto je ovo sve prosla time sto ce ubuduce imati zivot ispunjen samo srecom,zdravljem i veseljem i da joj se ostvari sve sta pozeli, i da je roditelji razmaze koliko god mogu i da joj dodiju sa cmakanjem, i da sto prije pravi lude nestasluke, ma sve ono sto svi vec imamo a nismo ni svjesni svoje srece!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.9.2011 12:44:15
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: helena_7
ma dusa draga....da se ovo sve aBd sto prije zavrsi i da bude nagradjena sto je ovo sve prosla time sto ce ubuduce imati zivot ispunjen samo srecom,zdravljem i veseljem i da joj se ostvari sve sta pozeli, i da je roditelji razmaze koliko god mogu i da joj dodiju sa cmakanjem, i da sto prije pravi lude nestasluke, ma sve ono sto svi vec imamo a nismo ni svjesni svoje srece!
potpis ko neboder... svaki put kad moja smzila pocne da "pasjaluci" ja se sjetim nase fatimice i Imancice...nek im dragi Bog da da uskoro uzivaju svaki sekund zajedno u zdravlju i sreci
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.9.2011 18:45:16
koka i po
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
nase hrabre cure... princeza Iman i njena mama
dusa moja ... meleci cuvaju djecu...dragi Allahu pomozi ovom djetetu a i njezinoj majci. da se sve dobro zavrsi i da na kraju sve bude samo ruzna uspomena.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.9.2011 22:26:03
Bambi09
Upravo sam procitala na fb... Izgleda da se stanje pogorsalo i da ce biti potrebno puno vise za operaciju nego sto je prvobitno receno... Do sada se baratalo sa cifrom izmedju 20 000 i 50 000 eura, medjutim nova informacija je da se cifra krece izmedju 80 000 i 100 000 eura... Kao da to sve nije dovoljno, nekakvi debili, idioti, kreteni, ... salju kojekakve sms-ove roditeljima uznemirujuceg sadrzaja... Kao da im nije dovoljno njihove patnje i boli, jos da ih neko sa strane uznemirava... Ma ja bih to odmah po kratkom postupku... Fujjjjj... Da li mozemo jos sta uciniti za ovo pile malo???
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.9.2011 22:35:24
Mirkica
BOZE pomozi im molim te
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 19.9.2011 22:55:25
Leena
Upravo sam procitala na fb... Izgleda da se stanje pogorsalo i da ce biti potrebno puno vise za operaciju nego sto je prvobitno receno... Do sada se baratalo sa cifrom izmedju 20 000 i 50 000 eura, medjutim nova informacija je da se cifra krece izmedju 80 000 i 100 000 eura... Kao da to sve nije dovoljno, nekakvi debili, idioti, kreteni, ... salju kojekakve sms-ove roditeljima uznemirujuceg sadrzaja... Kao da im nije dovoljno njihove patnje i boli, jos da ih neko sa strane uznemirava... Ma ja bih to odmah po kratkom postupku... Fujjjjj... Da li mozemo jos sta uciniti za ovo pile malo???
Ma ko su ti neljudi?!
Samo da Bog Dragi pomogne ovoj princezi i da nam sto prije bude dobro!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.9.2011 8:06:19
Bambi09
Ah... svega ima u Bozijoj basti... Cak se i otac javio i zamolio da se ne organiziraju akcije niti bilo kakve aktivnosti bez njegovog znanja, jer ako sam dobro skontala negdje u nekom gradu je neko "organizovao" akciju prikupljanja novcanih sredstava za Iman, pa to fino stavio u dzep... Gluho bilo...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.9.2011 8:10:40
vila_7
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Ah... svega ima u Bozijoj basti... Cak se i otac javio i zamolio da se ne organiziraju akcije niti bilo kakve aktivnosti bez njegovog znanja, jer ako sam dobro skontala negdje u nekom gradu je neko "organizovao" akciju prikupljanja novcanih sredstava za Iman, pa to fino stavio u dzep... Gluho bilo...
strah me i napisati sta pozelim tim neljudima,kako ih Boga nije strah!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.9.2011 8:42:41
Mirkica
skroz slab je odaziv na FB 2600 trebalo bi biti puno vise pa na RR nas ima punoooooooooooo vise , mislim ne moraju svi pomoci ali nace se neko zato ljudi saljiteeeeeeeeeeeeeeee kome stignete na FB da udje u grupu nadam se da ce sto vise se naci ljudi za pomoci .
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.9.2011 8:43:59
emi7908
Bože dragi srce hoće da mi pukne.... ali vjerujem u Boga i znam da će učiniti čudo i uslišiti majčine i naše molitve... Duše drage Pa jel ' zna neko konkretno šta se deševa i da li se bar išta sakupilo? Isplaka se na poslu k'o djete Uspjeće ovo malo pile zajedno sa svojom mamom i tatom...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.9.2011 8:51:22
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Sinoc kad sam citala na fb, oko 20.000 KM-ova se skupilo, znaci nije ni 4-tina, ali daj Boze da grijesim...
ojjj BOZEEEEEEEEE za ALisana se brzo skupiloo stvarno ali oni su imali bolju "reklamu" da tako kazem ovo mi nekako slabo ide sve jojj BOZE da poludis, je li ima neki broj npr. ono sto se donira na telefon sto ide u BIH sta se radi na ovom polju, tv itd.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 20.9.2011 8:52:58
Mirkica
NE znam ali nedoa BOG nikome da dodje u ovo iskustvo