|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!!
19.9.2011 12:28:12   
Visnja RR
nase hrabre cure... princeza Iman i njena mama

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 401
19.9.2011 12:31:41   
Mya_81 RR
Joj, duša mila...tako mala, a već je prošla toliko puno. Nadam se da će istrajati u toj borbi do kraja i da će što prije doći svojoj kući mami i tati user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 402
19.9.2011 12:32:10   
veeseelaa
prekrasne su obje
ima li šta novo?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 403
19.9.2011 12:38:43   
jasmin
Kako njezan prizor,a istovremeno razmisljam kolika je snaga nase Fatimice...Boze,smiluj se,izlijeci malu Iman!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 404
19.9.2011 12:41:04   
vila_7
ma dusa draga....da se ovo sve aBd sto prije zavrsi i da bude nagradjena sto je ovo sve prosla time sto ce ubuduce imati zivot ispunjen samo srecom,zdravljem i veseljem i da joj se ostvari sve sta pozeli, i da je roditelji razmaze koliko god mogu i da joj dodiju sa cmakanjem, i da sto prije pravi lude nestasluke, ma sve ono sto svi vec imamo a nismo ni svjesni svoje srece!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 405
19.9.2011 12:44:15   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: helena_7

ma dusa draga....da se ovo sve aBd sto prije zavrsi i da bude nagradjena sto je ovo sve prosla time sto ce ubuduce imati zivot ispunjen samo srecom,zdravljem i veseljem i da joj se ostvari sve sta pozeli, i da je roditelji razmaze koliko god mogu i da joj dodiju sa cmakanjem, i da sto prije pravi lude nestasluke, ma sve ono sto svi vec imamo a nismo ni svjesni svoje srece!

potpis ko neboder...
svaki put kad moja smzila pocne da "pasjaluci" ja se sjetim nase fatimice i Imancice...nek im dragi Bog da da uskoro uzivaju svaki sekund zajedno u zdravlju i sreci

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 406
19.9.2011 12:45:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jasmin

Kako njezan prizor,a istovremeno razmisljam kolika je snaga nase Fatimice...Boze,smiluj se,izlijeci malu Iman!

POTPISUJEM

AMIIIN

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 407
19.9.2011 12:50:32   
muaaa
Smiluj se Boze na ovo maleno stvorenje,a roditeljima snage i sabura.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 408
19.9.2011 18:45:16   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

dusa moja user posted image ...
meleci cuvaju djecu...dragi Allahu pomozi ovom djetetu a i njezinoj majci.
da se sve dobro zavrsi i da na kraju sve bude samo ruzna uspomena.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 409
19.9.2011 22:26:03   
Bambi09
Upravo sam procitala na fb... Izgleda da se stanje pogorsalo i da ce biti potrebno puno vise za operaciju nego sto je prvobitno receno... Do sada se baratalo sa cifrom izmedju 20 000 i 50 000 eura, medjutim nova informacija je da se cifra krece izmedju 80 000 i 100 000 eura... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kao da to sve nije dovoljno, nekakvi debili, idioti, kreteni, ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salju kojekakve sms-ove roditeljima uznemirujuceg sadrzaja... Kao da im nije dovoljno njihove patnje i boli, jos da ih neko sa strane uznemirava... Ma ja bih to odmah po kratkom postupku... Fujjjjj...
Da li mozemo jos sta uciniti za ovo pile malo???

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 410
19.9.2011 22:27:20   
koka i po
daj prijedlog ja sam uvjek za user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 411
19.9.2011 22:35:24   
Mirkica
BOZE pomozi im molim te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 412
19.9.2011 22:55:25   
Leena
Upravo sam procitala na fb... Izgleda da se stanje pogorsalo i da ce biti potrebno puno vise za operaciju nego sto je prvobitno receno... Do sada se baratalo sa cifrom izmedju 20 000 i 50 000 eura, medjutim nova informacija je da se cifra krece izmedju 80 000 i 100 000 eura... 
Kao da to sve nije dovoljno, nekakvi debili, idioti, kreteni, ... salju kojekakve sms-ove roditeljima uznemirujuceg sadrzaja... Kao da im nije dovoljno njihove patnje i boli, jos da ih neko sa strane uznemirava... Ma ja bih to odmah po kratkom postupku... Fujjjjj...
Da li mozemo jos sta uciniti za ovo pile malo???

Ma ko su ti neljudi?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da Bog Dragi pomogne ovoj princezi i da nam sto prije bude dobro!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 413
19.9.2011 22:55:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image

Dusa slatka, kako je samo neduzna, o Boze pomozi da se sve dobro zavrsi, da se malena princeza uspije spasitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 414
19.9.2011 23:06:08   
mala_sa
Dragi Boze tvoja milost je najveca, pomozi da nam ozdravi nasa draga Iman user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 415
20.9.2011 8:06:19   
Bambi09
Ah... svega ima u Bozijoj basti... Cak se i otac javio i zamolio da se ne organiziraju akcije niti bilo kakve aktivnosti bez njegovog znanja, jer ako sam dobro skontala negdje u nekom gradu je neko "organizovao" akciju prikupljanja novcanih sredstava za Iman, pa to fino stavio u dzep... Gluho bilo...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 416
20.9.2011 8:10:40   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Ah... svega ima u Bozijoj basti... Cak se i otac javio i zamolio da se ne organiziraju akcije niti bilo kakve aktivnosti bez njegovog znanja, jer ako sam dobro skontala negdje u nekom gradu je neko "organizovao" akciju prikupljanja novcanih sredstava za Iman, pa to fino stavio u dzep... Gluho bilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   strah me i napisati sta pozelim tim neljudima,kako ih Boga nije strah!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 417
20.9.2011 8:26:01   
assmiras
Duša mala, samo da bude dobro. Dajte ljudi, sta mozemo uradit za ovu bebicu....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 418
20.9.2011 8:42:41   
Mirkica
skroz slab je odaziv na FB 2600 trebalo bi biti puno vise pa na RR nas ima punoooooooooooo vise , mislim ne moraju svi pomoci ali nace se neko zato ljudi saljiteeeeeeeeeeeeeeee kome stignete na FB da udje u grupu nadam se da ce sto vise se naci ljudi za pomoci .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 419
20.9.2011 8:43:59   
emi7908
Bože dragi srce hoće da mi pukne....user posted image user posted image user posted image  ali vjerujem u Boga i znam da će učiniti čudo i uslišiti majčine i naše molitve... Duše drage user posted image
Pa jel ' zna neko konkretno šta se deševa i da li se bar išta sakupilo? Isplaka se na poslu k'o djete user posted image user posted image
Uspjeće ovo malo pile zajedno sa svojom mamom i tatom...

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 420
20.9.2011 8:49:00   
Bambi09
Sinoc kad sam citala na fb, oko 20.000 KM-ova se skupilo, znaci nije ni 4-tina, ali daj Boze da grijesim... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 421
20.9.2011 8:51:22   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Sinoc kad sam citala na fb, oko 20.000 KM-ova se skupilo, znaci nije ni 4-tina, ali daj Boze da grijesim... user posted image user posted image user posted image user posted image

ojjj BOZEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ALisana se brzo skupiloo stvarno ali oni su imali bolju "reklamu" da tako kazem ovo mi nekako slabo ide sve jojj BOZE da poludis, je li ima neki broj npr. ono sto se donira na telefon sto ide u BIH sta se radi na ovom polju, tv itd.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 422
20.9.2011 8:51:36   
tabea
user posted image user posted image user posted image
nemam riječi, i molim samo Boga da Fatimici i Imancici da sabura da prebrode ovo iskusenje

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 423
20.9.2011 8:52:58   
Mirkica
NE znam ali nedoa BOG nikome da dodje u ovo iskustvo user posted image user posted image user posted image  

BA 13.12.2008

(odgovor članu tabea)
Neposredna veza do poruke: 424
20.9.2011 9:33:41   
assmiras
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *