Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
danas neka sjecanja naviru...a moja velika beba/djecak se neda mazit,jedva sam ga poljubila,samo se igra i tjera me od sebe
bili smo vani,uletismo prije ove kise
sad skaypamo sa tetkom,didom...rodjkas slavimo tek u nedelju,tako da ove godine ko da ih imamo 2 ,ovaj pravi i onaj slaveci
napravila je mama i danas torticu ako ko naleti
uzela mu ja neke igracke,i jos mi teta zamotala,ja stavila u kesu i u kolica-tek cujem u sobi on nesto cijepa-trazio sok i pronaso poklon,skoro ga otvorio dok sam ja dosla,a mislila mu dat kad muz dodje
vidim ima bolesne djece ,brzo ozdravljenje drugarima i drugaricama zelimo
sretan rođendan Leonu i dan bude zdrav i nasmijan uvik ammela M su dvije nikle malo prije 2 rođendana a druge dvije malo poslije rođendana,sve je to individulano i od djeteta do djeteta,maži joj calgelom da joj olakšaš i bit će to ok,pusice Sari
amelaaaaaaa Sta mi radi garavusa??? Kod Naneta su petice nikle u 20-om mjesecu... Eto prosli mjesec u prevodu su mu nikle 2 petice, eh bio je nervozan neku noc, mozda su nikle i druge dvije, ne da mi da pogledam... ljubi nam garavusu
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Amani vi bili na moretu ja veze nemam,joj totalno sam A gdje su slikice,da vidimo ljepotana Bambi ja vise ne brojim zubice,u neka doba vidim da je izvirio.I nemam pojma koji je koji svi su niđe veze ps:moj momak pojede "Boziju kisu" samo vice ja daGan.Kazem hvala Bogu neka jede,znam kako je kad izbjegava Mala ja ti radim pomalo mislim za cekera,a sad bi radila pravo Izasla sam iz fazona prva druga ali cu nadoc
Dan zene,evo me na poslu nakon 9 dana pauze,kisa lije,grmi,felix evo tvog vremna jos da Anrlko ozdravi misa mu....I hja sam grozna grlo me steglo,glavobolja,bol u zeludcu i neka slabost...da li je do vremena ili ne znam cega sve me znoj neki probija...A je dobro,jako je zlocest,hoce da je po njegovom...prilicno dobro jede,kako li ce na tetu reagovati...Bolesnoj djeci brzo ozdravljenje Koko jesi se javljala ikako,kako je djecak i ti jE LI se bebana ikome javila ja joj slala por ne odgovara,nadam se da je sve ok...
Leone, sretan rodjendan, sve najljepse od V. i mame Salmy, cestitam na jobu, nek' je hairli, a hB pa ce ti ga mama cuvati, nis' se ne sekiraj Felix, ljubi mi Anelka, nadam se da ce sutra vec biti bolje...a mozda i nije zgoreg da odete do vase pedijatrice...
Amani, pusa i za tvoje Sunce...nadam se da su samo zubici u pitanju
Felix mila A hebemu misa,pa bas ga uhvatilo... Samo drzim fige da sto prije prodje... Mi smo tako-tako.Nosic curi,kise,ali ture nema hB. Planiramo se sad utopliti pa kod nani na veceru. Meri cmokni curetak Ljubimo vas sve redom!
nikad mi nije vakav bio bolestan .Dusa moja , pati se bas na inh.je plakao sav mokar bio a da za boce ne pricam. Al bit ce bolje abd nadam se pun je slajma opet pa mora na inhl.kad i na boce bem ti vise....sto nije na meni bogdom
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.