|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
11.9.2011 0:49:21   
reallove

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Tri roma sjede u kafani za stolom i hvale se jedan drugom:
- ˝Ja sam za 15 dana skinuo 35 kg!˝
- ˝Ja sam za 10 dana skinuo 40 kg!˝ -pohvali se drugi
- ˝A ja sam za 7 dana skinuo 45 kg˝-rece treci
Slusa to konobar sa strane pa im rece:
-˝Ma daj,ne lazite!Nemoguce je da covjek skine toliko sala za tako kratko vrijeme!˝
-˝Ko govori o salu,glupane!?Pricamo o bakarnim olucima˝user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2051
11.9.2011 13:21:01   
breskvicaa

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Kaže sarma šnicli : " Blago tebi, tebe stalno t*c*ju."
Odgovara šnicla :" Ko te j**e kad si smotana."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2052
11.9.2011 13:29:54   
breskvicaa

IZVORNA PORUKA: triputmama

Dolazi baba biciklom pred prodavnicu. Nasloni bicikl na zid i taman da uđe u prodavnicu a bicikl joj se preturi. Jedan od mangupa koji su sedeli i pili pivo ispred prodavnice pokuša da se našali s babom:
- Baba, onesvestio ti se bicikl!
Baba se okrenu i reče:
- I ti bi se, konju, onesvestio, da si mi bio pola sata među nogama

user posted image stoomak me zabolio koliko sam se smijala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2053
12.9.2011 11:45:55   
mersiha 77
Zaposlio se ciga u prehrambenom magacinu.
Sve je bilo u redu dok nije počela da nestaje roba.
Jednog dana brašno, pa džak šećera, potom ulje, naposletku biber.
Čim se to otkrilo, Cigu poslaše na sud.
... -Šta je bilo sa tim brašnom?-pita sudija.
-Pojeli miševi,gospodine,-odgovori ciga.
-A šećer?
-Pojeli miševi...
-Dobro , a ulje?
-Sve su to popili miševi..
-Nećeš, valjda da mi kažeš i za biber isto?
-Jeste gosn sudija, jedu, majke im ga spalim, plaču i jedu.!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 2054
12.9.2011 17:20:55   
Anoniman
Zvoni telefon u teretani.
-Halo?
-Cao ljubavi, e vidjela sam onaj mercedes na snizenju je, molim te... Jel' mogu ga uzmem?
-PA UZMI.
-A znas one karte za Dubai, opet na snizenju da uzmem i njih?
... -PA UZMI.
-Ee i jos ovo, ona bunda srce isto je na snizenju, jel' mogu i nju uzmem, samo 18.000 €?
-PA UZMI.
Rece on i okrene se gledajuci po teretani i kaze:
-MOMCI CIJI JE OVO TELEFON?!

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2055
12.9.2011 17:22:39   
reallove

IZVORNA PORUKA: triputmama

Zvoni telefon u teretani.
-Halo?
-Cao ljubavi, e vidjela sam onaj mercedes na snizenju je, molim te... Jel' mogu ga uzmem?
-PA UZMI.
-A znas one karte za Dubai, opet na snizenju da uzmem i njih?
... -PA UZMI.
-Ee i jos ovo, ona bunda srce isto je na snizenju, jel' mogu i nju uzmem, samo 18.000 €?
-PA UZMI.
Rece on i okrene se gledajuci po teretani i kaze:
-MOMCI CIJI JE OVO TELEFON?!
user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2056
12.9.2011 17:23:30   
reallove

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Zaposlio se ciga u prehrambenom magacinu.
Sve je bilo u redu dok nije počela da nestaje roba.
Jednog dana brašno, pa džak šećera, potom ulje, naposletku biber.
Čim se to otkrilo, Cigu poslaše na sud.
... -Šta je bilo sa tim brašnom?-pita sudija.
-Pojeli miševi,gospodine,-odgovori ciga.
-A šećer?
-Pojeli miševi...
-Dobro , a ulje?
-Sve su to popili miševi..
-Nećeš, valjda da mi kažeš i za biber isto?
-Jeste gosn sudija, jedu, majke im ga spalim, plaču i jedu.!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 2057
14.9.2011 21:42:37   
teacher75
Profesor matematike šalje faks supruzi:
"Draga ženo,
sigurno shvaćaš da su ti 54 godine.
Ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i upotpunosti zadovoljiti.
Sa svake druge strane gledano, naš brak je skladan, zadovoljan sam tobom kaoženom i doista se iskreno nadam, da te ovaj faks neće previše povrijediti iliuzrujati.
Nakon posla idem do motela sa svojom 18-godišnjom asistenticom, ali bit ću kod kuće prije ponoći.
Tvoj muž."

Kad je stigao do motela, na recepciji ga je čekao faks od njegove žene:
"Dragi mužu,
Kao i ja, i ti također imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18-godišnjim konobarom iz obližnjeg bara.
A budući da si genijalan matematičar, sigurno ti neće biti teško shvatiti, da neću doći prije ponoći, jer 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati.
Tvoja žena."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2058
14.9.2011 21:43:37   
teacher75
Priđe Mujo Fati i kaže - DAJ PI..E!
Gleda ga ona i veli - Ma jesi ti vidio mangupa, osvoji me u dvije riječi!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2059
15.9.2011 11:23:23   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendo

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2060
15.9.2011 11:26:18   
reallove

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 2061
15.9.2011 11:26:39   
malena sharena
Grudnjak - najdemokraticniji odjevni predmet na svijetu.

Suzbija jake. Podize slabe. I masu drzi na okupu.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2062
15.9.2011 11:58:23   
mersiha 77
Dos'o Mujo u Njemacku i naidje na aparat na kojem pise: "Ubacis marku smrsas kilu" i hajd Mujo ko i svaki Bosanac radoznao ubaci marku kad...pojavi se treba
boli glava u gacicama i grudnjaku sa natpisom "uhvatis me j***s me!" I Mujo
ganjo, ganjo satro se ziv al je ne mos' uhvatit i omrsa on kilo....Hajd kaze da ubacim dvije marke ubaci on kad ono treba ko grom al opet sa natpisom ""uhvatis
me j***s me!" i Mujo se satro ziv od trcanja za njom i izgubi dvije kile.....Kaze hajd da ubacim 100 maraka da vidim sta ce biti.....I ubaci Mujo stotku i stao zamislja kakva ce sad treba izac kad ono izasao CRNAC sa velikim
k.... sa natpisom "Ufatim te j***m te..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2063
15.9.2011 12:00:27   
muaaa
Mersiha zeno odakle ih vise vadisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 2064
15.9.2011 12:09:54   
mersiha 77
iz sehare ali zlatneuser posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 2065
15.9.2011 12:27:42   
mersiha 77
Majka i cerka su na pregledu kod ginekologa jer kako kaze majka: "cerka joj je imala malo cudne simptome u poslednje vreme".
Nakon pregleda, doktor kaze majci:
- "Bojim se gospodjo da je Vasa cerka u drugom stanju."
Majka kroz plac:
... - "Ne mogu da verujem. Moja mala devojcica. To nije istina. Reci kceri da nije."
- "Nije istina mama. Znas i sama da sam do sada samo jednom poljubila muskarca i nista vise. Casna rec.", kaze kcerka.
Doktor pogleda u majku pa u kcerku i okrene se prema prozoru. Tako je ostao nepomican i bez reci nekoliko minuta pa je majci vec postalo neprijatnio.
- "Je li sve u redu doktore?", zabrinuto ce ona.
- "Jeste", kaze doktor.
- "Znate, poslednji put kada se nesto tako desilo, pojavila se zvezda na istoku pa samo gledam da se nije pojavila ponovo..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2066
15.9.2011 12:32:51   
mersiha 77
Spremali se Perica i Jovica da putuju u Afriku. Pre nego što su pošli, Peričina žena kaže Perici da joj kupi krokodilske cipele. Dok su se jednog dana šetali pored Nila, Perica se seti šta mu je žena rekla, pa uhvati jednog krokodila i kaže Jovici:
Hvataj onog drugog, ovaj je bez cipela.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2067
15.9.2011 12:49:20   
mersiha 77
Oženio se Mujo. Prve bračne noći skine se i počne da izvodi neke bilderske poze. Najzad pita Fatu:

- Fato, majke ti, jesam li k'o dinamit?

- Jesi, Mujo, jesi, samo ti fitilj kratak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2068
18.9.2011 9:44:13   
de_de
Odlučili baba i djed u osamdesetim malo se poseksati.
Probao djed sve… i trave, i viagru…
Ništa nije pomoglo...
Na kraju uzme dvije grančice i veže „ga“ konopcem.
Poslije, razgovaraju dva babina jajnika:
- Sve smo za ovih osamdesetak godina vidjeli… i krive i prave i male i velike… ali ovog što unesoše na nosilima…(!?!)

Keno mamino zlato
22.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 2069
18.9.2011 11:17:39   
kupina

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 2070
18.9.2011 11:19:15   
InLove

IZVORNA PORUKA: de_de

Odlučili baba i djed u osamdesetim malo se poseksati.
Probao djed sve… i trave, i viagru…
Ništa nije pomoglo...
Na kraju uzme dvije grančice i veže „ga“ konopcem.
Poslije, razgovaraju dva babina jajnika:
- Sve smo za ovih osamdesetak godina vidjeli… i krive i prave i male i velike… ali ovog što unesoše na nosilima…(!?!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 2071
18.9.2011 23:01:56   
Anoniman
Mujo: -”Jučer sam kupio četku za WC.”
Haso: -”I?”
Mujo: -”Pa šta ja znam… s papirom mi je bilo nekako bolje…

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 2072
18.9.2011 23:04:42   
Anoniman
Paja je umirao, a njegova žena je sedela pored njega. Pogledao je gore ka njoj i slabim glasom rekao: "Moram nešto da ti priznam."
"Nemoj sada da se zamaraš pričajući" odgovorila je ona.
"Ne," insistirao je,"Hoću da umrem u miru. Spavao sam sa tvojom sestrom, tvojom najboljom drugaricom, njenom prijateljicom i tvojom majkom!"
"Znam", odgovorila je. "Sada se samo opusti i pusti da otrov deluje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2073
18.9.2011 23:11:10   
Anoniman

Pitala učiteljica djecu da kažu što je to apsolutno točno, a što savršeno nevjerojatno. Javi se Perica i kaže da je apsolutno točno da je k..c tvrd, a savršeno nevjerojatno da nema kost. Učiteljica, naravno, izbaci Pericu van. Sljedećeg da...na na isto pitanje Perica kaže: "Apsolutno je točno da je p...a vlažna, a savršeno nevjerojatno da ne zahrđa". Učiteljica ga (opet) izbaci van. Trećeg dana učiteljica opet postavi isto pitanje ali neće pitati Pericu. Perica se, međutim, javljao i javljao pa mu učiteljica pruži posljednju šansu. Perica kaže: "Apsolutno je točno da je Zemlja okrugla". "Dobro je Perice", kaže učiteljica, "a što je savršeno nevjerojatno?" "Da se ljudi hebu na svakom uglu", kaže Perica!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2074
18.9.2011 23:12:32   
Anoniman
Kaže Englez : Moja je žena u krevetu ko lavica….
Kaže Francuz : Moja je žena nježna ko leptir….
Kaže Mujo : Ni moja ne liči na čovjeka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *