|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!!
11.9.2011 22:13:22   
klemzi
IZVORNA PORUKA: tajra

Osjecam potrebu da vam citiram njen post od 2.10.2009.
Samo da osjetite koliko je veliko njeno srce...

IZVORNA PORUKA: fatimica09

Draga Sara, zao mi je zbog bola i praznine koju osjecas, razumijem te vjeruj potpuno jer i ja sam prije samo 27 dana izgubila svoju djevojcicu u 9. mj. trudnoce. I meni su rekli da je srce prestalo da kuca...Kao sto ti je Malaja rekla, vecina nas ovdje nosi slican bol i iskustvo, tako je jednostavno moralo biti...Ako vec ima nesto dobro u tome sto ti se desilo, onda je to zato sto ti se desilo prije...Uvijek ima bolje od boljeg i gore od goreg! To neka ti je uvijek na pameti...Moja mama kaze da je svitanje najblize onda kad se cini da je nebo najcrnje...Ja znam da sada ne postoji nista na svijetu sto bi moglo da te utjesi, da te ohrabri za ubuduce, da ti nadoknadi gubitak, ali pokusaj shvatiti da je tako sudjeno....Znas, i dok ovo pisem, nisam sigurna da li tjesim tebe ili samu sebe ubjedjujem da je sve to tako...Placem i ja, i mene boli jos uvijek, ali borim se...tako ces morati i ti! Razgovaraj sa muzem, placi, vristi ako treba, ali znaj da i njega boli, i zato se sada drzite zajedno jace nego ikada do sada! Nikome nije kao vama!
Nemoj samo dozvoliti da se obeshrabris, jedna divna zena na ovom forumu je u jednom postu rekla ,,...ja nemam vremena da puno placem, moram se boriti", meni su pomogle te rijeci. Neke stvari u zivotu mozes mijenjati, a neke ipak ne zavise od nas, zato se neopterecuj previse...Znaj uvijek da nisi sama, da je puno nas koje se pitamo zasto meni, zasto sada, ali odgovora nema...kada se malo smiris, procitaj nase price,shvati da ce sve ovo vec sutra biti juce, a ono sutra ceka na tebe...pa kakvo god da je to sutra...tvoje je da se nadas!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 376
12.9.2011 8:54:01   
ajnur
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 377
12.9.2011 9:08:27   
emi7908
IZVORNA PORUKA: tajra

Osjecam potrebu da vam citiram njen post od 2.10.2009.
Samo da osjetite koliko je veliko njeno srce...

IZVORNA PORUKA: fatimica09

Draga Sara, zao mi je zbog bola i praznine koju osjecas, razumijem te vjeruj potpuno jer i ja sam prije samo 27 dana izgubila svoju djevojcicu u 9. mj. trudnoce. I meni su rekli da je srce prestalo da kuca...Kao sto ti je Malaja rekla, vecina nas ovdje nosi slican bol i iskustvo, tako je jednostavno moralo biti...Ako vec ima nesto dobro u tome sto ti se desilo, onda je to zato sto ti se desilo prije...Uvijek ima bolje od boljeg i gore od goreg! To neka ti je uvijek na pameti...Moja mama kaze da je svitanje najblize onda kad se cini da je nebo najcrnje...Ja znam da sada ne postoji nista na svijetu sto bi moglo da te utjesi, da te ohrabri za ubuduce, da ti nadoknadi gubitak, ali pokusaj shvatiti da je tako sudjeno....Znas, i dok ovo pisem, nisam sigurna da li tjesim tebe ili samu sebe ubjedjujem da je sve to tako...Placem i ja, i mene boli jos uvijek, ali borim se...tako ces morati i ti! Razgovaraj sa muzem, placi, vristi ako treba, ali znaj da i njega boli, i zato se sada drzite zajedno jace nego ikada do sada! Nikome nije kao vama!
Nemoj samo dozvoliti da se obeshrabris, jedna divna zena na ovom forumu je u jednom postu rekla ,,...ja nemam vremena da puno placem, moram se boriti", meni su pomogle te rijeci. Neke stvari u zivotu mozes mijenjati, a neke ipak ne zavise od nas, zato se neopterecuj previse...Znaj uvijek da nisi sama, da je puno nas koje se pitamo zasto meni, zasto sada, ali odgovora nema...kada se malo smiris, procitaj nase price,shvati da ce sve ovo vec sutra biti juce, a ono sutra ceka na tebe...pa kakvo god da je to sutra...tvoje je da se nadas!

Bože dragi usliši naše molitve...user posted image user posted image user posted image user posted image

Dušice mala bori se....user posted image

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 378
12.9.2011 9:15:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Djana

Iman se nije nasmijala vec dva dana...dobila je infekciju, temperaturu, sumnjali su i na zapetljaj crijeva, najvjerovatnije da ce joj morat dati neki antibiotik koji je jedini djelotvoran donekle na tu bakteriju ali zato unistava kostanu srz.....kod nje sam svo vrijeme koje mi dozvole....mozda ce i ponovo na operaciju....dovite i molite za nju.....to je jedino ostalo.....nikad se ne zna cija se dova primi....

HAJDE ZENE, aukcija slika je u toku, brze ko moze i zeli da pomogne maloj Iman!!!!

da je dragi Allah ozdravi ins. i ukloni brigu od njenih roditelja,aminuser posted image

zna li neko kako je Iman, jel iko u kontaktu s fatimicom?user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 379
12.9.2011 14:55:21   
niki83
Amin Boze, pomozi ovom malom nevinom bicu i njenim roditeljima, amin!

N&N

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 380
12.9.2011 16:03:44   
reallove

IZVORNA PORUKA: niki83

Aminuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 381
12.9.2011 22:06:47   
madam x
Kako je Iman?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 382
14.9.2011 14:04:11   
koka i po
kako se zahuktala tako se brzo i "ugasila" ova tema.
zna li iko kako je ovo dijete?

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 383
14.9.2011 14:05:40   
vila_7
Ima na FB statusi - ali od nedjelje se nista nije objavilo a ne bih da smetam i pitam-Fatimica ce sama napisati kad bude mogla....

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 384
14.9.2011 14:07:04   
henna ze
ja koksi pratim na fb u grupi za pomoć..ali ne pišu nikakve nove informacije..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 385
14.9.2011 14:29:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83

Amin Boze .
Znal tko sta je sa Iman user posted image user posted image ....

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 386
14.9.2011 14:29:09   
Visnja RR
Uplata preko naseg Udruzenja.. sutra ide nova uplata s druge aukcije

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 387
14.9.2011 14:33:37   
koka i po
a sta bi sa forumasicom scarlett i njenom ponudom cd-ova?

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 388
14.9.2011 15:29:52   
Visnja RR
scarlet je dala svoj nakit u vrijednosti preko 60 km koji se prodao...za CDove ne znam

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 389
16.9.2011 7:50:11   
vila_7
Ima li neko novih informacija,na FB nema nista!? user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 390
16.9.2011 14:17:22   
emi7908
Ima li neko novih informacija,na FB nema nista!?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 391
16.9.2011 14:52:14   
reallove

IZVORNA PORUKA: emi7908

Ima li neko novih informacija,na FB nema nista!?

i mene zanima,svaki dan gledam na fb,ali nema nistauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 392
16.9.2011 14:54:52   
vila_7
nadam se da je nesto pozitivno pa se nista ne javlja...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 393
16.9.2011 20:31:39   
reallove

IZVORNA PORUKA: helena_7

aBduser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 394
16.9.2011 21:37:32   
Mirkica

stanje je isto nije bas naj pise sada njena tetka neka s einfekcija pojavila nadam se bice bolje i svima nam se nadati i uzdati u Boga dragogo da svojom miloscu  obaspe ovu porodicu AMIN

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 395
16.9.2011 21:51:10   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

stanje je isto nije bas naj pise sada njena tetka neka s einfekcija pojavila nadam se bice bolje i svima nam se nadati i uzdati u Boga dragogo da svojom miloscu  obaspe ovu porodicu AMIN

Aminuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 396
16.9.2011 22:32:56   
reallove
ovo sa infekcijom je bio davno i poslije toga nema nikakvih informacija,kako mozemo saznati,kako je malena,pricali su o jos jednoj operaciji,jesu li je radiliuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 397
17.9.2011 10:54:20   
baby2
Kako li je Iman?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 398
17.9.2011 11:26:05   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: baby2

Kako li je Iman?

isto pitanje?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu baby2)
Neposredna veza do poruke: 399
17.9.2011 11:28:58   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: reallove

ovo sa infekcijom je bio davno i poslije toga nema nikakvih informacija,kako mozemo saznati,kako je malena,pricali su o jos jednoj operaciji,jesu li je radiliuser posted image

njena tetka pise prije 14 sati MALENOJ

hej draga ma ne znam sta da ti kazem isto nazalost..doslo je do komplikacija..infekcije itd..al bice bolje ABD

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *