|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
8.9.2011 23:58:06   
Leena
To je onda bas izuzetakuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1201
8.9.2011 23:59:17   
InLove

IZVORNA PORUKA: Leena

Mamina maca stigla na svijet 21.4. 2010. :D

Jest bas user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1202
8.9.2011 23:59:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Samo Sejla mi ne lijeze bas, jer se glupo izgovara na danski user posted image user posted image

Joj isto kad danac izovori Adriano meni hoce nesta da bude ,totalno ga izmjene ....Moje ime jeinternacionalno pa me danci zovu po njihovoj verziji ,vise sam  i popustila,neda mi se ispravljati,a prezimemi ne meogu n iizgovoritiuser posted image user posted image

Zamisli Sejla user posted image user posted image user posted image bilo bi odma sajla user posted image user posted image

U mene mi drugarica ima curice shejla i lejla i fino to danci izgovore sa mekim shuser posted image user posted image  skupe ga nekako

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 1203
9.9.2011 0:00:42   
InLove

Samo Sejla mi ne lijeze bas, jer se glupo izgovara na danski user posted image user posted image

Joj isto kad danac izovori Adriano meni hoce nesta da bude ,totalno ga izmjene ....Moje ime jeinternacionalno pa me danci zovu po njihovoj verziji ,vise sam  i popustila,neda mi se ispravljati,a prezimemi ne meogu n iizgovoritiuser posted image user posted image

Zamisli Sejla user posted image user posted image user posted image bilo bi odma sajla user posted image user posted image

U mene mi drugarica ima curice shejla i lejla i fino to danci izgovore sa mekim shuser posted image user posted image  skupe ga nekako

Jest ako im objasnis, isto kao i Dzejla , ko ne zna, bas kaze Dejla user posted image user posted image user posted image

A Sejlu ko ne zna, kaze Sajla, Ode da sajla user posted image user posted image

Biz'' odo ubice me Hanady user posted image user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 9.9.2011 0:01:43 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1204
9.9.2011 0:01:06   
Anoniman

i on kaze isto, daje izuzetakuser posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1205
9.9.2011 0:01:52   
Hannan
Mi smo svom sin udali ime Muaz, i to m ise ime svidja jos iz djetinjstva...ima divno znacenje, nosio ga poznati ashab Muaz ibn Dzebel. Juusuuf mi je prelijepo ime, Ibrahiim takodje,Zejd, Omer ..i ako ostanem ako Bog da trudna i rodim, ja ne znam koje bih izabrala, Harun je seka dala, jedno manje na mom spisku. Ismail, Jahja...lijepo ne znam sta bih izabrala.
Za curicu je rezervisano moje nick ime, ako Bog da.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1206
9.9.2011 0:03:18   
Anoniman

Jest ako im objasnis, isto kao i Dzejla , ko ne zna, bas kaze Dejla user posted image user posted image user posted image

A Sejlu ko ne zna, kaze Sajla, Ode da sajla user posted image user posted image

Biz'' odo ubice me Hanady user posted image user posted image

Moja seku Mirjanu zovu Mirdzana user posted image user posted image , a starog mi Miho,Mijo se inace zove

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 1207
9.9.2011 0:05:31   
Leena
Hannan, otkad nisam cula ime Jahja! Sva mi se sviđaju koja si nabrojala, a Hannan mi je prelijepo, samo je moj kolega dao kcerkici to ime, pa ja nisam htjela ponavljati. A na muska imena bih dodala jos Seif, meni je toliko lijepo, ali mm nikako ne voli ta imena sto mu nisu "bosanska" , tj. dovoljno cesta ovdje... Ne znam zasto

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1208
9.9.2011 0:05:43   
teacher75
meni se ime danial jako svidja, ali se mm ne svidjauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1209
9.9.2011 0:06:23   
teacher75

Hannan, otkad nisam cula ime Jahja! Sva mi se sviđaju koja si nabrojala, a Hannan mi je prelijepo, samo je moj kolega dao kcerkici to ime, pa ja nisam htjela ponavljati. A na muska imena bih dodala jos Seif, meni je toliko lijepo, ali mm nikako ne voli ta imena sto mu nisu "bosanska" , tj. dovoljno cesta ovdje... Ne znam zasto

ne volim ni jauser posted image  a ni mm

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1210
9.9.2011 0:10:17   
Amam

Uhh al se vi ispisaste!!

Ja kad bih imala jos jednu djevojcicu definitivno bi bila Sejla, po zelji starije kcerke. A djecak Eman ili An-nur! user posted image

Moj bebac nosi ovo ime i naprosto su to divne bebe user posted image user posted image (znam jos jednog).

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1211
9.9.2011 0:10:59   
Leena
E meni se sviđa Danial, a njemu se ne sviđa, ni to mu nije "bosansko"user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1212
9.9.2011 0:14:23   
teacher75
meni su najljepsa muska imena: Arian, Adyan(mada ne volim y), Danial, Erol, Luan (iako je albansko, al svidja mi se kako zvuci- znaci lav)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1213
9.9.2011 0:16:48   
Leena
A gdje ti je sada Džan?user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 1214
9.9.2011 0:17:22   
Ben*
Da se priključim temi ki padobranac user posted image
Moj favorit od ženskih imena je ESMA, vazda bilo i ostaće aBd, i kad god ako Bog da rodim žensko biće to ime.
I mm i ja volimo ta "naša" imena, ustvari što ih ima na našim prostorima, mada im je porijeklo većinom arapsko.

24.3.2011.
15.55; 3100, 53...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1215
9.9.2011 0:19:03   
Leena
Moj favorit od ženskih imena je ESMA, vazda bilo i ostaće aBd, i kad god ako Bog da rodim žensko biće to ime.
I mm i ja volimo ta "naša" imena, ustvari što ih ima na našim prostorima, mada im je porijeklo većinom arapsko.

user posted image user posted image user posted image Moja kćerkica je Esmauser posted image user posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Ben*)
Neposredna veza do poruke: 1216
9.9.2011 0:21:09   
teacher75

A gdje ti je sada Džan?user posted image

dzan mi je lijepo al ne volim slovo dzuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1217
9.9.2011 0:22:02   
ena23
Isto mi je za Esmu, najljepse zensko ime, definitivno. Kenan je trebo biti Esma sve do 30te sedmice kad nam je pokazo cunu na UZ  user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1218
9.9.2011 0:22:55   
klemzi
Evo mojih favorita:
muška:Abdulah, Ishak, Ismail, Ibrahim, Muhammed
ženska: Esma(obje moje nene su se zvale Esma, i kad sam bila skroz mala ja sam mislila da, kad se postane nena, dobiješ to ime, i danas me zbog toga zezajuuser posted image ), a vidim nisam jedina kojoj je ovo ime favorit. Dalje, Jasmina, Uma, Una, Iman user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1219
9.9.2011 0:23:11   
teacher75
mene zanima da li bi se ovo y iz adyan moglo prebaciti u nase i ili j a da se ne promijeni znacenje i kako bi to onda izgledalo, ako neko zna, nek mi odgovori. meni se strasno svidja to ime, znacenje je lijepo- pise da je to mnozina od din (vjera)

Neposredna veza do poruke: 1220
9.9.2011 0:24:37   
Ben*
Leena upratila sam da je tvoja kćerka Esma, stalno čitam bebe 0-12, ali nisam aktivna, jer mi nekako bezze što nikoga ne znam "uživo" user posted image

A i moj M je nekad do 6. mjeseca sve bio Esma, tek kasnije teta doktorica rekla da ima i ćunu user posted image

< Poruku je uredio Ben* -- 9.9.2011 0:25:12 >

24.3.2011.
15.55; 3100, 53...

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1221
9.9.2011 0:27:08   
Ben*
klemzi muška imena sva koja se i menisviđaju, a Muhamed se i zove moj sin :)
IZVORNA PORUKA: klemzi

Evo mojih favorita:
muška:Abdulah, Ishak, Ismail, Ibrahim, Muhammed
ženska: Esma(obje moje nene su se zvale Esma, i kad sam bila skroz mala ja sam mislila da, kad se postane nena, dobiješ to ime, i danas me zbog toga zezajuuser posted image ), a vidim nisam jedina kojoj je ovo ime favorit. Dalje, Jasmina, Uma, Una, Iman user posted image user posted image

24.3.2011.
15.55; 3100, 53...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1222
9.9.2011 0:28:56   
teacher75
http://www.muslimbabynames.net/boy-name-detail.asp?ID=2585&Alphabet=A&Starting=241
moze li ovo biti Adijan ili je Adjanuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.9.2011 0:29:52 >

(odgovor članu Ben*)
Neposredna veza do poruke: 1223
9.9.2011 0:31:51   
Anoniman
tiki, je li to znas spol, ili onakouser posted image , lijepo je ime u svakom slucaju

Neposredna veza do poruke: 1224
9.9.2011 0:34:21   
selina

meni je definitivno jedno od najljepsi imena MELINA hehheheuser posted image user posted image user posted image jel i ti tako mislis?user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *