|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
8.9.2011 23:36:10   
Leena
Btw, ja imam dva neobicna imena u porodici: ocev brat se zove Dešo (nije nadimak od Derviš, nego se baš tako zove), a mamina sestra Ajnizerka, e sad ako znate ili Dešu ili Ajnizerku, to su njih dvoje 100%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1176
8.9.2011 23:37:15   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Leena

Btw, ja imam dva neobicna imena u porodici: ocev brat se zove Dešo (nije nadimak od Derviš, nego se baš tako zove), a mamina sestra Ajnizerka, e sad ako znate ili Dešu ili Ajnizerku, to su njih dvoje 100%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaista neobicna imena, nikad nisam cula, pogotovo ajnizerka-kakvo je to imeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1177
8.9.2011 23:37:56   
Anoniman
Moje tetke imaju gluho i daleko bilo imenauser posted image Mislim da su ovdje rekord...user posted image user posted image user posted image Dikija,  Humija...

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1178
8.9.2011 23:38:28   
InLove

IZVORNA PORUKA: zeze

Sad cu nabrojim nekoliko muskih imena iz moje porodice, uglavno dajdze i dajdzici, tetici: Ibrahim(dedo rhm.), Rasid, Ramiz, Jusuf, Omer, Abdu-Malik, Muhamed, Hamza, Abdullah, Jusuf i dalje se ponavljaju na sinove i unuke . S mamine strane, inace su svi bas bas muslimani.

Najljepse ime user posted image user posted image

Leena moguce je sve, sutra idem ciki dr. pa cu malo da ga ruzimm!! user posted image user posted image

Starija seka je htjela dati NEJRI ime Sejla,al eto mi smo prije toga vec bili odlucili Nejra user posted image
Samo Sejla mi ne lijeze bas, jer se glupo izgovara na danski user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1179
8.9.2011 23:38:58   
Leena
Najgore kad sam pokušala skontati sta znaci, pa krenem sa arapskim: ajni (moje oci)-zerka (plave), e tek od tad je zezam (ona naravno crnooka)user posted image user posted image user posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1180
8.9.2011 23:41:33   
Leena
"Nis' ti meni mrzak… samo je u mene srce preveselo.
Ne mogu ti ja, Bećo, biti na jednom mjestu… Ja vičem: Stani, Badema, kud si navrla… a noge same odoše …haj… haj.
Šta ću, ne mogu ništa kad sam takva…"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si gora od mene!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 1181
8.9.2011 23:42:04   
Amani12
Kad smo kod neobicnih imena ,moj djed se zove Medo user posted image
Kad je moj brat bio prvacic,pravili oni u skoli porodicno stabo i donio on kuci kad Mede nigdje nema ali zato ima Mehmed.
Kaze on nama: ja sam dedi izmislio novo ime,jer bi se sva djeca smijala da sam rekao da se zove kao zivotinja...user posted image
A moj djecak mog djeda redovno zove dedo Bundo (Brundo) user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1182
8.9.2011 23:42:43   
teacher75

Ne mogu ti ja, Bećo, biti na jednom mjestu… Ja vičem: Stani, Badema, kud si navrla… a noge same odoše …haj… haj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si gora od mene!

uhvatila me luda, ne zamjerite, dosta mi vise sekiracijeuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1183
8.9.2011 23:43:05   
zeze
IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: zeze

Sad cu nabrojim nekoliko muskih imena iz moje porodice, uglavno dajdze i dajdzici, tetici: Ibrahim(dedo rhm.), Rasid, Ramiz, Jusuf, Omer, Abdu-Malik, Muhamed, Hamza, Abdullah, Jusuf i dalje se ponavljaju na sinove i unuke . S mamine strane, inace su svi bas bas muslimani.

Najljepse ime user posted image user posted image

Leena moguce je sve, sutra idem ciki dr. pa cu malo da ga ruzimm!! user posted image user posted image

Starija seka je htjela dati NEJRI ime Sejla,al eto mi smo prije toga vec bili odlucili Nejra user posted image
Samo Sejla mi ne lijeze bas, jer se glupo izgovara na danski user posted image user posted image

I sva se imena ponavljaju po 3-4x maximalno, a ima ih jos praunucad ihiiiii kad je nena naradjala djece, a tetke i dajdze nastavile user posted image . Mi smo htjeli Hamza, jer je do sad samo 1. u familiji ili Mustafa, nema ni jedan. Medjutim, rodila se Naida i babo joj dao ime user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1184
8.9.2011 23:43:30   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Amani12

Kad smo kod neobicnih imena ,moj djed se zove Medo user posted image
Kad je moj brat bio prvacic,pravili oni u skoli porodicno stabo i donio on kuci kad Mede nigdje nema ali zato ima Mehmed.
Kaze on nama: ja sam dedi izmislio novo ime,jer bi se sva djeca smijala da sam rekao da se zove kao zivotinja...user posted image
A moj djecak mog djeda redovno zove dedo Bundo (Brundo) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1185
8.9.2011 23:44:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Meni se svidja i m. ime Junus ili Junuz. Rijetko, tradicionalno, a opet mi mocno zvuci.

mene asocira na junuza kecu-kuduzauser posted image
ma bjezi tamo! Od kud njega nadje?!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si taj film definitivno pogledala jedan put previše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bas utvrdila gradivouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1186
8.9.2011 23:44:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Meni se svidja i m. ime Junus ili Junuz. Rijetko, tradicionalno, a opet mi mocno zvuci.

mene asocira na junuza kecu-kuduzauser posted image
ma bjezi tamo! Od kud njega nadje?!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si taj film definitivno pogledala jedan put previše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bas utvrdila gradivouser posted image

ma udri brigu na veseljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1187
8.9.2011 23:45:40   
teacher75
meni je pravo lijepo ime Nalda, al je spansko, nije muslimansko...

Neposredna veza do poruke: 1188
8.9.2011 23:45:56   
Leena
uhvatila me luda, ne zamjerite, dosta mi vise sekiracije

Tako i treba! user posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1189
8.9.2011 23:46:34   
teacher75

ubice me moderator zbog OTuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1190
8.9.2011 23:48:10   
ena23
Meni sad zao sto djetetu ne dadoh ime Jusuf, kao lijepi Jusuf iz Misira.

Medjutim, znam dva jusufa iz svje okoline i Boze me oposti sto grjesim, ali zbilja su obojica toiko...paaaa... neobicne gradje i nedefinisanih crta lica... da me to ime asocira odmah na nesto sasvim suprotno od ljepote user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1191
8.9.2011 23:49:48   
teacher75
IZVORNA PORUKA: ena23

Medjutim, znam dva jusufa iz svje okoline i Boze me oposti sto grjesim, ali zbilja su obojica toiko...paaaa... neobicne gradje i nedefinisanih crta lica... da me to ime asocira odmah na nesto sasvim suprotno od ljepote user posted image

a ja bih onda potencijalnom sinu trebala dati ime Savaš user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1192
8.9.2011 23:50:08   
InLove

Da ja stavim sliku mog Jusufa, pa da vidis user posted image user posted image user posted image
Ili jednog iz Serijeeeeee auuuuuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1193
8.9.2011 23:50:12   
Hanady RR

ubice me moderator zbog OTuser posted image

e vala neće, nedam ja...neka te ''badema'' odvje vas noć i dan i sve do porodauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1194
8.9.2011 23:50:12   
ledy blue
Ja iscitavala sva imena..i znacenja.. al bez razloga user posted image ... i nadjem odgovor jednog imama kada su ga pitali koja su lijepa muslimanska imena...On kaze da ustvari ne postoje muslimanska i nemuslimanska imena...vec samo imena sa lijepim i ''''manje lijepim'''' znacenjem. A da su se kod nas davala imena arapskog..turskog isl.porijekla da bi se ustvari istakla vjerska pripadnos,,,,jer u se u arapskom svijetu srecu i krscani sa ''''muslimanskim'''' imenima..mislim kako ih mi kategoriziramo..E sad nadam se da ca ce upucenije cure da kazu jel ovo tacno il ne...

< Poruku je uredio ledy blue -- 8.9.2011 23:51:50 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

Neposredna veza do poruke: 1195
8.9.2011 23:51:13   
Anoniman

Joj isto kad danac izovori Adriano meni hoce nesta da bude ,totalno ga izmjene ....Moje ime jeinternacionalno pa me danci zovu po njihovoj verziji ,vise sam  i popustila,neda mi se ispravljati,a prezimemi ne meogu n iizgovoritiuser posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 1196
8.9.2011 23:53:53   
ena23

Da ja stavim sliku mog Jusufa, pa da vidis user posted image user posted image user posted image
Ili jednog iz Serijeeeeee auuuuuuuu user posted image user posted image

gotovo sad, Kenan upisan i u CIPS user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1197
8.9.2011 23:54:10   
Leena
Ja iscitavala sva imena..i znacenja.. al bez razloga ... i nadjem odgovor jednog imama kada su ga pitali koja su lijepa muslimanska imena...On kaze da ustvari ne postoje muslimanska i nemuslimanska imena...vec samo imena sa lijepim i ''''manje lijepim'''' znacenjem. A da su se kod nas davala imena arapskog..turskog isl.porijekla da bi se ustvari istakla vjerska pripadnos,,,,jer u se u arapskom svijetu srecu i krcani sa ''''muslimanskim'''' imenima..mislim kako ih mi kategoriziramo..E sad nadam se da ca ce upucenije cure da kazu jel ovo tacno il ne...

Tačno! Jedina zaista muslimanska imena (tj. imena koja ne daju Arapi krscani) su: Muhammed, Ahmed i Mustafa. Ali to sam sve vec jednom pricala bas na ovoj temi, pa mi se nije dalo ponavljati, ja nemam imunitet u pupiuser posted image kao Teacherka, mene ce stvarno ubitiuser posted image

< Poruku je uredio Leena -- 8.9.2011 23:55:34 >

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1198
8.9.2011 23:54:13   
InLove

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Joj isto kad danac izovori Adriano meni hoce nesta da bude ,totalno ga izmjene ....Moje ime jeinternacionalno pa me danci zovu po njihovoj verziji ,vise sam  i popustila,neda mi se ispravljati,a prezimemi ne meogu n iizgovoritiuser posted image user posted image

Zamisli Sejla user posted image user posted image user posted image bilo bi odma sajla user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1199
8.9.2011 23:57:17   
Anoniman

Ja iscitavala sva imena..i znacenja.. al bez razloga ... i nadjem odgovor jednog imama kada su ga pitali koja su lijepa muslimanska imena...On kaze da ustvari ne postoje muslimanska i nemuslimanska imena...vec samo imena sa lijepim i ''''manje lijepim'''' znacenjem. A da su se kod nas davala imena arapskog..turskog isl.porijekla da bi se ustvari istakla vjerska pripadnos,,,,jer u se u arapskom svijetu srecu i krcani sa ''''muslimanskim'''' imenima..mislim kako ih mi kategoriziramo..E sad nadam se da ca ce upucenije cure da kazu jel ovo tacno il ne...

Tačno! Jedina zaista muslimanska imena (tj. imena koja ne daju Arapi krscani) su: Muhammed, Ahmed i Mustafa. Ali to sam sve vec jednom pricala bas na ovoj temi, pa mi se nije dalo ponavljati, ja nemam imunitet u pupiuser posted image kao Teacherka, mene ce stvarno ubitiuser posted image

Eh ja poznajem jednog Muhammeda katolik user posted image user posted image ,

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *