scarlett
|
IZVORNA PORUKA: Skvo RR pitanje, moj bebac doji po sat i po...pa dva sata spava, tako je nocas bilo....ja sam u koma stanju....on vuce, pa meditira, ako hocu da ga spustim reve....pitanje jel fakat to treba da traje sat i po....? Skvo draga, prvo da ti čestitam na , nisam ni upratila da si se već porodila hB. Kod nas je bilo obratno, moj bebi je sat i po spavao, a dojio po 3h ( jednu 1,5h pa onda drugu ) sve do trećeg mjeseca, em je bolilo, em ni ja nisam mogla nikako ležeći, presjedila sam 3 mjeseca s jastukom na nogama i stalno kukala na RRu kako sam na rubu da odustanem, još mi svi oko mene govorili da to nije normalno, a ja sam mislila da je bebi malo pobezobrazan što me dovodi u situaciju da moram stalno drugima objašnjavati što to tako dugo traje, a ni sama ne znam što..., što mi ne da otić' ni na malu nuždu - odmah plače čim ga diskonektujem,... što ne mogu ni supu rahat pojest'... što ne mogu rahat glancat po kući ,... mislim da mi je tad kičma najviše stradala...zato, čim prije uvježbajte ležeći. Ali već nakon trećeg mjeseca situacija se "stabilizovala", ja sam shvatila da on nije jedina takva beba i da je to normalno, kad sam se pomirila s tim da je to normalno i da mi je njegovo zadovoljstvo najbitnije, bilo je mnogo lakše... On je tada već dojio znatno kraće, ali je još sa 21 mjesec budio se u toku noći nekad i po 12 x, a meni to uopšte nije smetalo - barem u periodu kad nisam radila, a kad sam radila uffff . Eh, nedavno sam bila kod prijateljice koja se tek porodila, bebi 10tak dana, gledam ih kako doje i kontam, eh tek bih sad s drugom bebom znala da se opustim i da uživam...