Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 15.8.2008 10:06:33
ilduza
hvala vam puno cekacu jos deset dana,jer kazu da nevalja da se ide cesto na ultrazvuk.hvala vam sto ste uz mene,da da Bog da sve sto pre vidite na ultrazvuku
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 19.8.2008 10:34:52
ilduza
drage kod mene stanje miruje,nebolu stomak,grudi neneormalno bole .i cekam caaaakk ponedeljak tek tad na ultrazvuk.nadam se da je sve ok i ta ce se pojavit u ponedeljek ako Bog da
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 19.8.2008 10:41:26
mnn
Ja idem u četvrtak, napravila sam jedno 6 testova i svi su bili negativni do prije dva dana kad je pokazao veliki plus, a na putu je pokazao dvije crtice i to se ta druga jedva vidjela...nisam imala nikakve simptome osim što sam jela kao luda i bila sam živčana...trudna si sto posto, navijam za tebe
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 21.8.2008 22:44:39
emy
pozdrav dame, dugo me nije bilo, ali ste se i vi raspisale vec dva dana samo citam vidim da trenutno nema nikoga ali treba mi jedan savjet ranije sam spomenula da vec dvije godine pokusavamo sa nasom i nista prosli mjesec sam krenula sa diane 35 radi pcos i trebam ih piti jos dva mjeseca ali... od kako ih pijem (mjesec dana) stalno po malo krvarim, narocito nakon odnosa i grudi me uzasno bole citala sam da su to moguci nezeljeni efekti ali strah me moze li mi neko pomoci ako je imao slicno iskustvo mnogo bi mi znacilo hvala, uh
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.8.2008 13:48:46
bebana27
cao ja pokusavam vec 9 mjeseci da ostanem trudna ali bez uspijeha. poslije odnosa odlezim ali kad ustanem imam osjecaj da sva sperma iz mene izidje.da li ste i vi imali problem kao sto ja imam?
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.8.2008 13:58:11
tikica_69
bebana27 - nije to bas sama sperma, to je sjemena tekucina....ono bitno istog sekunda ode do grlica maternice i mislim da te to ne treba brinuti, ako su brzi i jaki, probiti ce se.....ja se znam iscijediti i dva - tri sata nakon odnosa ako lezim pa kad se dignem
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.8.2008 14:07:11
bebana27
strah me je toga da necu moci zatrudniti pa se uvijek zapitam da li samo meni izlazi sperma i ako znam da jedan dio ostane u meni.hvala ti puno sto si tu.
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.8.2008 14:46:36
bebana27
znas kako ti je danas ako odma ne ostanes trudna to podju price a ja sam tako njezna da sve moze na mene da utjece
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.8.2008 22:48:21
Aldinalj
takodze pokusavam vec 15 mjeseci zatrudnit al nista sve je ok i kod mene i muza a bebe nema pa se ne brinem toliko uglavnom bice kad se najmanje budemo nadale a ima tu i psihe to moze puno utjecat jer meni je dok. preporucijo sto vise opustanja i odmora i da to neuzimam previse srcu
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.8.2008 19:55:31
adelina
cao drage mojeja imam 28 god a moj muz 29 ja i moj muz pokusavamo da dobijemo ali nista radimo na tome vec 2 god a u braku smo 8 god dosadasnje pretrage koje smo uradili nisu bas najbolje nema sta nismo koristili i probali da bi na kraju se uspostavila dijagnoza mm oligoastenospermijai da nam je dok odma preporucio da radimo IVF a mene sad zanima dali je to neko radio i dali je uspjesno
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 25.8.2008 20:10:10
Aldinalj
ma nisi jedina sto se tice sperme i kod mene se to desava to je ok kad se uhvati bice a to sto price kruze ako odma ne zatrudnis neuzimaj to srcu to je uvijek bilo i bice
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 30.8.2008 19:31:36
pipa
Drage moje.Evo i ja se zelim pridruziti vama koje toliko zelite svoje malo zlato.Imam 30god.MM 31,u braku smo 5 godina i isto toliko pokusavamo ostati trudni,prije godinu dana sreca mi se osmijehnula ali kratko je trajala jer bila je vanmatericna trudnoca,7 tjedana operirana sam laparaskopski gdje mi je odstranjen lijevi jajovod,desni mi je uredne gradje ali oskudnih fimbrija doktori tvrde da ce sve ici tjelesnim putem a nista se ne dogadja u ponedjeljak idem u Zg.na pregled u bolnicu Merkur,ima li koja iskustva u toj bolnici