M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: muaaa Ja nisam cula za djecije proizvode od aloje Dugo vremana je mm koristio i jednom sam pitala u apoteci dali smiju djeca teta mi je rekla da se ne preprucuje djeci.To je bilo prije 3 godine e sad neznam da nisu sta novo izumili IZVORNA PORUKA: bemema iskreno ja neznam i do sada svom malom nisam nista davala ,fala bogu dobro je , fino jede nije debeo kad kaze necu nemozes ga natjerati vise da pojede inace trudimo se ponekad otici na planinu na cist zrak to je kazu najbolje za organizam onako je blijede puti pa sam i ja ljetos mislila da mu vadim nalaze ,ali kazu nediraj djete aktivan je 25 sati dnevno znam da je aloe vera cijenjena ali ja ipak pitam prvo dr. i sve zavisi od djeteta ako ima potrebu ..... IZVORNA PORUKA: LELA 77 Ima muaa baš za decu i to ne samo proizvodi za jačanje imunog sistema nego i za prehlade, upale grla itd.Za decu koja idu u vrtić ima tečnost koja se deci svaki dan nakon izlaska iz vrtića stavlja usta, ubija virise.Ja bih sve to kupila ali mi treba da saznam da li su zaista tako dobri. IZVORNA PORUKA: Apotekarka Hej... Koristila sam aloju nekad davno,međutim tesko mi je padala na zeludac tako da sam prekinula da je uzimam nakon pola boce,iskreno nisam cula da je bilo tko aloju davao djeci,mislim da je tu vise reklame nego ucinka ,ja hvalim na sva usta imunoglukan u sirupu za djecu a u kapsulama za odrasle,to je sigurno dobar preparat (trosila i ja i moje dijete) IZVORNA PORUKA: taurus veoma je važno da se raspitaš o kakvom paketu proizvoda se radi, u kojem su obliku (sok, kapi, tablete) naziv proizvođača, da li na proizvodu postoji kontrolni broj i ko je vršio kontrolu, koja je koncentracija aloje.... ovo je važno jer danas se svi "razumiju" u biljne pripravke, čajeve i sl. misleći da ako pročitaju par stvari na netu o nekoj biljci automatski znaju sve i o njenom djelovanju i načinu proizvodnje (ekstrakcije) i uz to sebi daju za pravo da neosnovano formiraju jako visoke cijene tih proizvoda naravno sve to uz dobru reklamnu kampanju koju placa krajnji korisnik na tržištu postoje proizvodi od aloje koji su namijenjeni za upotrebu kod djece, ali doza mora biti prilagođena uzrastu ili težini djeteta što se tiče djelovanja aloje ona prije svega pročišćava probavni trakt, povoljno utiče na rad crijeva a time poboljšva imunitetu ako se koristi u obliku gela na koži ubrzava obnavljanje kože, zarastanje rana, a koži daje vlažnost i elastičnost i na kraju ne vidim razlog za kupovinom bilo kojeg farmaceutskog proizvoda izvan apoteke, jer samo tako možemo biti sigurni šta kupujemo, ko je odgovoran za ispravnost preparata i kome se obratiti u slučaju bilo kakvih pitanja ili eventualnih komplikacija uzrokovanih korištenjem istih IZVORNA PORUKA: LELA 77 IZVORNA PORUKA: taurus i na kraju ne vidim razlog za kupovinom bilo kojeg farmaceutskog proizvoda izvan apoteke, jer samo tako možemo biti sigurni šta kupujemo, ko je odgovoran za ispravnost preparata i kome se obratiti u slučaju bilo kakvih pitanja ili eventualnih komplikacija uzrokovanih korištenjem istih Ovo i jesu proizvodi koji se prodaju u apoteci.U apoteci sam bila na promrociji i čula sve o tome ko je proizvođač i da proizvodi u svetu imaju široku primenu, pa me zato i interesuje da li je ove proizvode neko upotrebljavao. IZVORNA PORUKA: LELA 77 Zamolila bih vas da se povodom ove teme jave isključivo majke koje su koristile ove proizvode, ako takvih ima.Ako nema, nikom ništa.Jer meni ne trebaju mišljenja žena o tome da li treba ili ne treba koristiti ove proizvode, već mi trebaju iskustva onih koje su ih upotrrebljavale.
|