Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady, sretan ti rođendan draga moja...sve najljepše ti želim
Hvala svima koliko Vas ima...a ima vas mašallah. Kažu čovjek je bogat koliko prijatelja ima, a ja sam imala tu sreću da mi život pruži zadovoljstvo da ''stare'' prijatelje dugo čuvam u njemu, a da svakim danom stičem nove koji su tu za mene i ja za njih. Hvala vam za divno jutro, divan je osjećaj primiti ovolike čestititke putem FB-a, RR-a, sms-om, telefonom, e-mailom a i uživo :) ( smajlikojigrlisveredom)
P.S Adana dogovorit ćemo se kako ćemo podjeliti dadadinu čestitku
Hvala svima koliko Vas ima...a ima vas mašallah. Kažu čovjek je bogat koliko prijatelja ima, a ja sam imala tu sreću da mi život pruži zadovoljstvo da ''stare'' prijatelje dugo čuvam u njemu, a da svakim danom stičem nove koji su tu za mene i ja za njih. Hvala vam za divno jutro, divan je osjećaj primiti ovolike čestititke putem FB-a, RR-a, sms-om, telefonom, e-mailom a i uživo :) ( smajlikojigrlisveredom)
P.S Adana dogovorit ćemo se kako ćemo podjeliti dadadinu čestitku
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
odvajanje od stvari
da li lako odlucite da neke stvari poklonite ili bacite ili ste vise tip koji trpa za "haj treba ce nekad" iako ne treba ili ne treba al vas nesto veze za odredjene stvari , koje bilo
oslobodim se nepotrebnog lako (62%)
teze se odvajam od stvari trebace nekad (33%)
..... (5%)
Broj svih glasova: 99
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!