|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sretan rođendan našem članu RR-a!
10.8.2011 9:03:59   
R&T@
Kad Bambi ovako lijepo cestita, ja mogu samo dodati brdo poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2901
11.8.2011 0:24:00   
N_N
Bambi, tajra, hvala vam puno!!! user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2902
11.8.2011 0:32:03   
reallove
N_N,Meri29,happy birthday,sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2903
20.8.2011 15:39:22   
R&T@
Adana,

user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2904
20.8.2011 16:01:10   
Visnja RR
sretan rodjendan Adana user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2905
21.8.2011 0:01:33   
klemzi
Hanady, sretan ti rođendan draga moja...sve najljepše ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2906
21.8.2011 0:03:42   
Skvo RR
Nasoj dragoj HANADY RR sretan rodjendan zelim ja...tralalalalalalal....neka si nam ziva i zdrava....tralalalalalal...i sretna...tralalalalal.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2907
21.8.2011 0:05:24   
bebacha
Hanady sretan rodendan.sve najnajbolje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2908
21.8.2011 0:13:46   
taurus
draga hanady sretan ti rođendan, da budeš živa i zdrava puno godina sa svojom porodicom i da ti se sve želje ispune

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2909
21.8.2011 0:18:38   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2910
21.8.2011 0:26:46   
Adana
Hvala vam! user posted image

Hanady, sretan ti rodjendan!

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2911
21.8.2011 2:05:11   
Anoniman
Hanady sretan rodjendan sve najbolje ti zelimo!!user posted image user posted image

(odgovor članu Adana)
  Neposredna veza do poruke: 2912
21.8.2011 2:20:05   
enči80
Hanady sretan rođendanuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2913
21.8.2011 7:47:01   
Anoniman
Sretan rodjendan Hanadyuser posted image user posted image

Adana, sretan rodjendan sa zakasnjenjemuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 2914
21.8.2011 8:03:19   
Bambi09
Adana i Hanady... sretan vam rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2915
21.8.2011 8:36:16   
R&T@
Hanady,
user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2916
21.8.2011 8:42:57   
Anoniman
SRETAN RODJENDAN HANADY I ADANA
user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2917
21.8.2011 9:01:11   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Adana i Hanady... sretan vam rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

i od nas user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 2918
21.8.2011 9:20:36   
Mya_81 RR
Hanady, sve najljepše ti želimo!!! user posted image user posted image user posted image

Adana, s malim zakašnjenjem sretan ti rodjendan!!! user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2919
21.8.2011 9:26:41   
mersiha 77
Hanady i ovdje sretan rodjendan user posted image
adana i tebi sretan rodjendan user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2920
21.8.2011 9:50:43   
Hanady RR
Hvala svima koliko Vas ima...a ima vas mašallah. Kažu čovjek je bogat koliko prijatelja ima, a ja sam imala tu sreću da mi život pruži zadovoljstvo da ''stare'' prijatelje dugo čuvam u njemu, a da svakim danom stičem nove koji su tu za mene i ja za njih. Hvala vam za divno jutro, divan je osjećaj primiti ovolike čestititke putem FB-a, RR-a, sms-om, telefonom, e-mailom a i uživo :) ( smajlikojigrlisveredom)

P.S Adana dogovorit ćemo se kako ćemo podjeliti dadadinu čestitkuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2921
21.8.2011 10:09:36   
Amani12
Hanady, Adana cestitamo divan dan user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 2922
21.8.2011 10:21:09   
ElmaB
Adana, da ti i ovdje čestitam rođendan! Sve najljepše ti želim!user posted image

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2923
21.8.2011 10:41:51   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Hvala svima koliko Vas ima...a ima vas mašallah. Kažu čovjek je bogat koliko prijatelja ima, a ja sam imala tu sreću da mi život pruži zadovoljstvo da ''stare'' prijatelje dugo čuvam u njemu, a da svakim danom stičem nove koji su tu za mene i ja za njih. Hvala vam za divno jutro, divan je osjećaj primiti ovolike čestititke putem FB-a, RR-a, sms-om, telefonom, e-mailom a i uživo :) ( smajlikojigrlisveredom)

P.S Adana dogovorit ćemo se kako ćemo podjeliti dadadinu čestitkuuser posted image

broj 6 je djeljiv sa 2 user posted image

sretan rodjendan :*

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2924
21.8.2011 11:07:02   
Blue rose RR
Sretan rođendan od srca :***

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Stomatolog
gvendolina

Molim preporuku za slomatologa u DZ Omer maslic.Da li ste isli kod nekoga i koji je po vama najbolji?Posto nema dovoljno opcija za odgovore ovdje cu jos dodati i :dr.Maja Torlakovic i dr.Mirjana Radosavljevic

dr.Ida Mulić (53%)

dr.Vedad Kulenović (17%)

dr.Adisa Peštek (11%)

dr.Rusmira Fazlić (7%)

dr.Melina Dautović (1%)

dr.Zadra Skorupan (11%)

Broj svih glasova: 136

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *