|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
5.8.2011 14:35:46   
elmaL
iv@ncica hvala ti puno na odgovoru, mnoge stvari si mi priblizila :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 726
7.8.2011 11:11:13   
mostarka82
pozdrav svima nadam se lijepom druzenju nova sam ovdje naišla sam na ovaj forum i sve su prilike ako je vjerovati testu trudnoce da ce mi svaki vaš savjet dobro doci za početak mi treba broj od doktorice Alme ko ima neka mi napiše moram se naručiti na pregled . hvala unaprijed

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 727
7.8.2011 14:29:43   
Lana_
hej dobro došla,evo ti broj 063/109-371

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 728
7.8.2011 17:11:14   
mostarka82
hvala Lana :)

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 729
7.8.2011 17:14:17   
Romali
Evo možeš probati i na ovaj broj: 061 485 339.
Na ovaj sam je ja kontaktirala.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 730
8.8.2011 10:05:11   
marinčii

Mene zanima ako koja zna kakve su cijene carskog?Moja sestra treba roditi za 10 dana a beba  joj ide zadkom pa če vjerovatno morat na carski iako nije još sigurno ,pa eto ako kja zna nek mi javi
,može i na pp

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 731
8.8.2011 14:40:27   
elmaL
Gdje dr. Alma ima ordinaciju, ako mi moze neko reci ?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 732
8.8.2011 18:41:32   
Ben 10
IZVORNA PORUKA: marinčii

Mene zanima ako koja zna kakve su cijene carskog?Moja sestra treba roditi za 10 dana a beba  joj ide zadkom pa če vjerovatno morat na carski iako nije još sigurno ,pa eto ako kja zna nek mi javi
,može i na pp

A sto ce ti cijena carskoga ako beba ide zadkom jer je to slucaj za carski pa se ne placa koliko ja znam ,bar je kod mene tako bilo...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 733
8.8.2011 18:46:25   
marinčii
pa ja sam pretpostavila da se to mora platiti ,zapravo ona još nije sigurna da će morati na carski jer njoj je druga beba pa možda to može i pririodno biti,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 734
8.8.2011 18:53:08   
Ben 10
Ja jos nisam nikoga cula da je placao carski rez...Kod mene je prva beba bila zadak i morao je carski,dr ne rizikuju u takvim slucajevima ,a drugu bebu sam takodje na cr rodila.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 735
8.8.2011 18:55:48   
marinčii
A jeli i druga beba ti bila na zadak ili?pa ja sam čitala ovu temu otpočetka i ako isam nešto krivo shvatila mislim da sam pročitala da su žene plaćale

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 736
8.8.2011 18:59:24   
Ben 10
Neznam ko je placao ,ja nisam ,druga je beba bila normalno glavicim isla...Ja doktorima nisam ni marke dala ...imala sam uredno zdrastveno osiguranje ...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 737
8.8.2011 19:02:50   
marinčii
Ona je inače iz LJubuškog i prvu bebicu je gore rodila, e sad kako će morati u Mostar jer tamo sumnjam da je smiju poroditi ona nezna nikoga od doktora i boji se kako će je primiti i kako će sve to proći,a da ima i ona zdravstveno osiguranje ,kao uostalom na većina al eto nažalost opet puno stvari moramo platiti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 738
8.8.2011 19:06:49   
Ben 10
Vjerovatno ako mora cr ,ako je zadak njen dr ce joj dati uputnicu za Mostar jer cr ne rade u ljubuskom i mislim da ne bih trebala nista platiti.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 739
8.8.2011 19:10:47   
marinčii
Ona se još nada da će se beba okrenuti ako ne onda će vjerovatno tako i biti s uputnicom u Mostar,samo da abd sve prođe uredu ,u svakom slučaju hvala na odgovoru 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 740
8.8.2011 19:15:46   
Ben 10
Koliko ima jos do termina???I ja sam se nadala ,ali se nije okrenula...Samo da ti kazem da cr nije neki bauk ,ja bi ih jos petero rodila na cr sto se tice cr ,oporavka...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 741
8.8.2011 19:34:18   
marinčii
22.8 joj termin,u petak će opet na pregled pa će joj valjda tada doktor reći šta će i kako dalje
p.s.a ko ti je radio carski

< Poruku je uredio marinčii -- 8.8.2011 19:37:56 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 742
8.8.2011 19:38:00   
Ben 10
Sretno u svakom slucaju ,bice to sve ok...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 743
8.8.2011 19:42:14   
Ben 10
Prvi ce SAric i Suko ,a Drugi Ademovic i Setka .O sva 4 dr imam odlicno misljenje ,malo je Ademovic nesto izvodio ,ali se ja nisam dala ...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 744
8.8.2011 22:51:43   
iv@ncica
hej ben  10, ne  zaboravi  da  se  ovdje  sve  placa..pogotovo sto vise  porod  ne  ide prirodno, pa  svak  malo uleti  za nedaj boze,  da  je po  pravilu  nista  ne  placamo kad  imamo  osiguranje, ali  kod  nas  ocito  nista  ne  ide  po pravilu...marinci ma  nek  sve prođe ok,  lako  je dat na kraju krajeva ;))) 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 745
8.8.2011 22:53:20   
iv@ncica
elma  i mala dobrodosle i imate  more  tema  da  proucite do termina ;))  sretnouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 746
9.8.2011 9:11:48   
mostarka82
kod Alme guzva ili je godišnji odmor uglavnom čeka se 15 dana na pregled , ima li iko iskustvo sa dr. Bjelanovićem  ? kakav je on ?

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 747
9.8.2011 22:28:58   
iv@ncica
ehheh ben 10 na  to  sam  i  msilila,  cim  das  nesto  poslije ili  prije..to  ti  je  placanje..a  rijetko  koga  znam,  a  da  nije  dao  dr.  u  strahu  zbog  komplikacija  pa  da  ono  pripazi..osobno  sam  bila  svjedok  majke koja  je  izgubila  blizance,  a dr. otvorio džep i  ona  mu  dala kovertu..bolesniji  smo  mi  nego  oni  koje  smo  navikli  na  tu gotivu, a oni  ionako samo rade  svoj  posao...tuzno  zar  ne user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 748
10.8.2011 16:50:49   
kanka
Ma kakvo plaćanje!!!Meni je termin za mjesec i pol i ne mislim nikom dati ni marke kao ni dosad.Kad sam ljetos lezala u bolnici,sa mnom u sobi bila zena iz Ljubuskog i nije nikog znala od doktora jer je trudnocu vodila privatno u Ljubuskom.Ona se uplasila da je nece pripaziti i njen muz da neke pare Tanovicu,on joj se ucinio dovoljno dobrim i kad je rodila,Tanovic je opet dobio pare.A sta je bilo??Ako je u viziti,nije nista ljubazniji bio prema njoj nego prema ostalima,a sto je najgore nije ju ni porodio.A muz nije znao koji je doktor bio na porodu,mislio da je on pa mu dao u znak zahvale.A ovaj,naravno,kovertu u dzep.Sve su mi zene rekle da je bolje dati babici ako ce se vec ista davati,nego doktorima.Babica sve odradi,stalno je uz zenu,a dr. dodje tek na samom kraju.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 749
10.8.2011 22:32:48   
Ben 10
Ja sam lezala u prvoj trudnoci 28 dana prije poroda zbog komplikacija ,zadka itd,mm je pitao dr.Suku treba li kome sta dati i on je rekao ni slucajno ,sve ce to biti uredu.On je tada bio sef odjeljenja i ja mu dizem kapu jer nije htio ni litar pica da uzme ,a Ademovic mi je muzu trazio okolokole ,ali nije dobio ni feninga.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu kanka)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *