|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.8.2011 13:34:59   
Lady26
Izvinjavam se postacima, nije namjerno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28476
3.8.2011 13:37:01   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Nunny

od subote tesko da ce sto biti jer spremam tatin stan za izdavanje...jedino da ja tebi kazem bujrum na krecenje user posted image
...onda sutra? biraj parkic i vrijeme ...da ako namamimo jos koga user posted image

Nemoj ziva bila, radila generalku u nedjelju user posted image user posted image user posted image
Parkove ti ne znam, osim onog na A polju...a on je user posted image
Slabo ja idem po parkovima, sibaj prijedloge....a vrijeme od 6 user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28477
3.8.2011 13:41:51   
Nunny
IZVORNA PORUKA: Lady26

Izvinjavam se postacima, nije namjerno user posted image

ma sala duso ne smeta to meni, ja ne volim sladoled user posted image user posted image user posted image al bi zato ono MC lisnato sa jabukom user posted image user posted image

mozemo ovaj kod sos-a pola 7

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28478
3.8.2011 13:45:29   
Lady26
SOS "iznad" Olimpijskog i Amka? Ili?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28479
3.8.2011 13:49:57   
Malenaoduvijek
mi se vratili od logopeda i sreli ovu nasu konu lady, Igor je udarao nogama iz kolica,

sorry jos jednom divljak pravi, mene sinoc 2x ujeo user posted image

eno ga sad spava....

vidim druzite se bez bujruma, dobro dobro, ali neJma veze...

ali ne mozemo mi i da zovete nismo jos skroz dobro a i momci su mi sumnjivi pa da jos koga ne zaraze bolje neka ih kuci..

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28480
3.8.2011 13:51:31   
Lady26
Zato sam i ja njega user posted image user posted image user posted image
Oke lijepe....nist' ne valja...
Kolegica mi vec pocela ocima prevrtati user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28481
3.8.2011 13:53:17   
Amani12
Malaaa jesi li ozdravila?

Moje pilence pajki,a ja jos razmisljam sta cu za iftar,svasta mi se nesto jede...
Pao mi je sa stolice danas,udario svoju glavicu,bili kod doktora,jer je bilo mnogo nateklo,a kao posjekotina,pa me bilo strah podljeva.
Kaze dr samo hladne obloge ,pa sam ga morala dva sata drzati budnog,a njemu se pajkilo...
Uh,kako sma se samo prepala,ali hvala Bogu,nista strasno...
Lady je li sladoled sa preljevom od karamele? user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 28482
3.8.2011 13:54:30   
Lady26
Jagoda user posted image

Uh bas mi je zao...Lana se neki dan sa stolice za racunar prevrnula direkt na glavu...plakala je ali to je sve hB, nigdje nista...

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.8.2011 13:55:31 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28483
3.8.2011 13:58:56   
Aiša
Evo da se i mi prijavimo na ovu temu, imamo 13 mjeseci i otprilike 10.3 kg.

Odmah da se požalim - user posted image nije neka izjelica, jede pomalo, a posljednjih dana skoro pa ništa. Interesuje me koliko dugo četvorke mogu izlaziti? Donje su mu natekle, i odbija mi bilo kakvu hranu gdje se mora potruditi da žvače? Hoću li pogriješiti ako mu budem miksala, da ne "zaboravi" da žvače? Jedino tako nešto kao i pojede.

Gornje trojke su se nekako spustile i bijele se, znam da to može potrajati, baš se pati, ima i rjeđu stolicu svaki dan dva-tri puta, gura sve u usta, čupa se za uši, hoće da je non stop na sisi....user posted image

MP, pa tvoja princeza baš velika user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28484
3.8.2011 14:01:28   
Nunny
lady ovdje kod dvorane ispod Amka...poziv  je otvoren za sveuser posted image user posted image user posted image
Amani pilence moje slatko sta mu je bilo...je li puno plakao...jesi li se prepala...hvala dragom Bogu da je sad dobro i A. spava...ja kontala ici pored njega al sve nesto pocnem da radim haj jos dok usisam...pa pokupim ves...pa dfa opeglam sad nemam kad da legnem probudice se..user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28485
3.8.2011 14:02:02   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Amani12

Malaaa jesi li ozdravila?

Moje pilence pajki,a ja jos razmisljam sta cu za iftar,svasta mi se nesto jede...
Pao mi je sa stolice danas,udario svoju glavicu,bili kod doktora,jer je bilo mnogo nateklo,a kao posjekotina,pa me bilo strah podljeva.
Kaze dr samo hladne obloge ,pa sam ga morala dva sata drzati budnog,a njemu se pajkilo...
Uh,kako sma se samo prepala,ali hvala Bogu,nista strasno...
Lady je li sladoled sa preljevom od karamele? user posted image

dobra sam samo da se jos rijesim kaslja i bice super, samo da ova dvojica ostanu zdravi i to je onda super...

a pile malo palo, samo polako bice to dobro ljubim glavu malu user posted image
user posted image

e lady reci kolegici user posted image user posted image poslacu joj svog divljaka da je klepi onako nogom ako bude zezala user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28486
3.8.2011 14:05:35   
Nunny
pricala sam sa Enom jos uvjek nista, ceka...izgleda je bebari lijepo u pupi i nece da se odvoji od svoje mam...Boze sjetih se kad sam ja cekala svog andjela..bas sam se nesto raznijezila sad bi najradje otisla kod nje da joj pospremam po stanu jer znam da ne moze...a mene je to pred porod najvise mucilo sto ne mogu da radim, a ni da gledam neraspremljeno...

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28487
3.8.2011 14:05:59   
Malenaoduvijek
Aiša
dobro dosla

dugo mogu zubici izbijati na zalost, taman sto ti jedan izadje krene drugi i tako u krug kod vecine djeciceuser posted image

to za miksanje nemam ti sta pametno reci osim ako je to jedini nacin da jede miksaj, nas dosta ovdje to radi i dan danas ali ti je to od djeteta do djeteta.
moj mladji sin je oduvijek lijepo zvakao i nekada mu samo malo izgnjecim ako je puno kenkav ali on fino zvace od jabuke preko banane i keksa dok stariji slabo tako da ti to sama moras ocijeniti kakva je situacija.

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 28488
3.8.2011 14:06:01   
Lady26
Aisa dobro nam dosle...
Za jelo te razumijem user posted image , od pocetka dohran meni je vecinom problem ali ne odustajem user posted image
Za zubice...pa izlaze po mjesec dana sigurno...ako ne i duze...zato strpljenja...
Ako ce jesti, blendaj, olaksaj i sebi i njemu dok je ovoj fazi a nece zaboraviti zvakati ne sekiraj se...neces mu blendati sve zivo, (lupam) keks, komadic korice hljeba (ovo je dobro da trlja desni), grickalice i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28489
3.8.2011 14:06:26   
vila_7
evo mene da prvo vidim kako je ovdje user posted image , pa aBd za 2 sedmice cu biti punopravni clan!
Da vas odmah pitam - sta ste vi svojim bebama poklonili za prvi rodjendan?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28490
3.8.2011 14:10:19   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: helena_7

evo mene da prvo vidim kako je ovdje user posted image , pa aBd za 2 sedmice cu biti punopravni clan

brata

user posted image user posted image user posted image

nemam pojma vise, starijem AS, a mladjem ne znam vise user posted image user posted image

sramota a bilo je prije pola godine

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28491
3.8.2011 14:12:19   
mala86
dobrodosle nove drugarice i drugari user posted image user posted image

ja uspavala malca,poslije ce mi doci rodica,ima 14 godina,i hoce malca malo izvest vani tu ispred zgrade samo u parkic user posted image ,e kako se to vrati,ja sam nju cuvala,a sad ona moje,izmedju nas je razlika 11 godina

helena-mi malcu nista posebno nismo uzeli bas za rodjkas,ali smo mu poslije uzeli psica sveznalicu,pa kontam da smo rijesili i rodjakas i Bozic

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28492
3.8.2011 14:13:32   
vila_7
MALA...ne mogu brata...njega planiram za drugi rođendan da dobije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28493
3.8.2011 14:16:06   
Malenaoduvijek

MALA...ne mogu brata...njega planiram za drugi rođendan da dobije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e pa ti onda skontaj nesto drugo za prvi pa za drugi bracu ili seku naravno user posted image

meni je uvijek bila zelja da im kupim onog konju sto se ljulja i Luki nisam, a ovom malom ne smijem jer ce se slomiti jer visi odakle stigne svakakouser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28494
3.8.2011 14:17:32   
mama2009
evo mene, nego tajra kako ce izgledat to sve i gdje mislis pregledat ove stvarcice ...i ova ostala zena nista ne rece ....meni odgovara veceras 18 pa gdje god da bude

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28495
3.8.2011 14:17:35   
Anoniman

evo mene da prvo vidim kako je ovdje user posted image , pa aBd za 2 sedmice cu biti punopravni clan!

nista posebno jer vecinom su mene pitali sta mi treba pa sam im rekla a od mene vecimom dobije robice ili neku njemu dragu igracku....
Za prvi rodjendan dobio od mame konjica , eno ga i dan danas u ostavi nikad ga nije zajaho boji seuser posted image user posted image user posted image user posted image a ja ga jos sisala Jer se bojio grive na glavi repu dobro se namucila ma jok.
I dan danas kad ga odevedem u ostavu reko ocemo ponijet konju on ce -Nece nece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 28496
3.8.2011 14:18:36   
Malenaoduvijek
mala
kao moja sestricna, j a sam nju cuvala, sad joj je 17 godina, ima strpljenja sa djecom i ovi moji se bas lijepo s njom igraju u nedogled.

bas nam je juce bila, a oni samo za njom hodaju i peglaju je...user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28497
3.8.2011 14:18:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

e pa ti onda skontaj nesto drugo za prvi pa za drugi bracu ili seku naravno user posted image

meni je uvijek bila zelja da im kupim onog konju sto se ljulja i Luki nisam, a ovom malom ne smijem jer ce se slomiti jer visi odakle stigne svakakouser posted image

da
si mi blize dala bi ti majkemi user posted image bezz mi stoji ..

Neposredna veza do poruke: 28498
3.8.2011 14:18:56   
vila_7
IZVORNA PORUKA: felix

nista posebno jer vecinom su mene pitali sta mi treba pa sam im rekla a od mene vecimom dobije robice ili neku njemu dragu igracku....
Za prvi rodjendan dobio od mame konjica , eno ga i dan danas u ostavi nikad ga nije zajaho boji seuser posted image user posted image user posted image user posted image a ja ga jos sisala Jer se bojio grive na glavi repu dobro se namucila ma jok.
I dan danas kad ga odevedem u ostavu reko ocemo ponijet konju on ce -Nece nece user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a dusa slatka....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28499
3.8.2011 14:22:20   
Anoniman
bas mi cudno sto nece al etuser posted image user posted image sad mu mama uzela motoric al anel ne slusa pa ga sklonila do one tam iduce godine .Ja dam iznesem ima basta ispred moze gurat ma jok,samo na cestu i to po pola ceste da voza i ne u kraj vec po sredi neda se dira, cuva on ce ko sam a pukla bi glava ko tikva.
Odvedem ga do poligona , sirina  nema suta ma jok malo malo pocne ga nervirat motoruser posted image place huja, baca ga Daj da guram te ajd poguram tani-stani a cu -ja cu kao
Kad treba kuci vriska kriska,i histericnost
Ja sklonem i mirna Bosna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1138 1139 [1140] 1141 1142   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *