Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
od subote tesko da ce sto biti jer spremam tatin stan za izdavanje...jedino da ja tebi kazem bujrum na krecenje ...onda sutra? biraj parkic i vrijeme ...da ako namamimo jos koga
Nemoj ziva bila, radila generalku u nedjelju Parkove ti ne znam, osim onog na A polju...a on je Slabo ja idem po parkovima, sibaj prijedloge....a vrijeme od 6
Moje pilence pajki,a ja jos razmisljam sta cu za iftar,svasta mi se nesto jede... Pao mi je sa stolice danas,udario svoju glavicu,bili kod doktora,jer je bilo mnogo nateklo,a kao posjekotina,pa me bilo strah podljeva. Kaze dr samo hladne obloge ,pa sam ga morala dva sata drzati budnog,a njemu se pajkilo... Uh,kako sma se samo prepala,ali hvala Bogu,nista strasno... Lady je li sladoled sa preljevom od karamele?
Odmah da se požalim - nije neka izjelica, jede pomalo, a posljednjih dana skoro pa ništa. Interesuje me koliko dugo četvorke mogu izlaziti? Donje su mu natekle, i odbija mi bilo kakvu hranu gdje se mora potruditi da žvače? Hoću li pogriješiti ako mu budem miksala, da ne "zaboravi" da žvače? Jedino tako nešto kao i pojede.
Gornje trojke su se nekako spustile i bijele se, znam da to može potrajati, baš se pati, ima i rjeđu stolicu svaki dan dva-tri puta, gura sve u usta, čupa se za uši, hoće da je non stop na sisi....
lady ovdje kod dvorane ispod Amka...poziv je otvoren za sve Amani pilence moje slatko sta mu je bilo...je li puno plakao...jesi li se prepala...hvala dragom Bogu da je sad dobro i A. spava...ja kontala ici pored njega al sve nesto pocnem da radim haj jos dok usisam...pa pokupim ves...pa dfa opeglam sad nemam kad da legnem probudice se..
Moje pilence pajki,a ja jos razmisljam sta cu za iftar,svasta mi se nesto jede... Pao mi je sa stolice danas,udario svoju glavicu,bili kod doktora,jer je bilo mnogo nateklo,a kao posjekotina,pa me bilo strah podljeva. Kaze dr samo hladne obloge ,pa sam ga morala dva sata drzati budnog,a njemu se pajkilo... Uh,kako sma se samo prepala,ali hvala Bogu,nista strasno... Lady je li sladoled sa preljevom od karamele?
dobra sam samo da se jos rijesim kaslja i bice super, samo da ova dvojica ostanu zdravi i to je onda super...
a pile malo palo, samo polako bice to dobro ljubim glavu malu
e lady reci kolegici poslacu joj svog divljaka da je klepi onako nogom ako bude zezala
pricala sam sa Enom jos uvjek nista, ceka...izgleda je bebari lijepo u pupi i nece da se odvoji od svoje mam...Boze sjetih se kad sam ja cekala svog andjela..bas sam se nesto raznijezila sad bi najradje otisla kod nje da joj pospremam po stanu jer znam da ne moze...a mene je to pred porod najvise mucilo sto ne mogu da radim, a ni da gledam neraspremljeno...
dugo mogu zubici izbijati na zalost, taman sto ti jedan izadje krene drugi i tako u krug kod vecine djecice
to za miksanje nemam ti sta pametno reci osim ako je to jedini nacin da jede miksaj, nas dosta ovdje to radi i dan danas ali ti je to od djeteta do djeteta. moj mladji sin je oduvijek lijepo zvakao i nekada mu samo malo izgnjecim ako je puno kenkav ali on fino zvace od jabuke preko banane i keksa dok stariji slabo tako da ti to sama moras ocijeniti kakva je situacija.
Aisa dobro nam dosle... Za jelo te razumijem , od pocetka dohran meni je vecinom problem ali ne odustajem Za zubice...pa izlaze po mjesec dana sigurno...ako ne i duze...zato strpljenja... Ako ce jesti, blendaj, olaksaj i sebi i njemu dok je ovoj fazi a nece zaboraviti zvakati ne sekiraj se...neces mu blendati sve zivo, (lupam) keks, komadic korice hljeba (ovo je dobro da trlja desni), grickalice i sl...
evo mene da prvo vidim kako je ovdje , pa aBd za 2 sedmice cu biti punopravni clan! Da vas odmah pitam - sta ste vi svojim bebama poklonili za prvi rodjendan?
nemam pojma vise, starijem AS, a mladjem ne znam vise
ja uspavala malca,poslije ce mi doci rodica,ima 14 godina,i hoce malca malo izvest vani tu ispred zgrade samo u parkic ,e kako se to vrati,ja sam nju cuvala,a sad ona moje,izmedju nas je razlika 11 godina
helena-mi malcu nista posebno nismo uzeli bas za rodjkas,ali smo mu poslije uzeli psica sveznalicu,pa kontam da smo rijesili i rodjakas i Bozic
nista posebno jer vecinom su mene pitali sta mi treba pa sam im rekla a od mene vecimom dobije robice ili neku njemu dragu igracku.... Za prvi rodjendan dobio od mame konjica , eno ga i dan danas u ostavi nikad ga nije zajaho boji se a ja ga jos sisala Jer se bojio grive na glavi repu dobro se namucila ma jok. I dan danas kad ga odevedem u ostavu reko ocemo ponijet konju on ce -Nece nece
evo mene da prvo vidim kako je ovdje , pa aBd za 2 sedmice cu biti punopravni clan! Da vas odmah pitam - sta ste vi svojim bebama poklonili za prvi rodjendan?
nista posebno jer vecinom su mene pitali sta mi treba pa sam im rekla a od mene vecimom dobije robice ili neku njemu dragu igracku.... Za prvi rodjendan dobio od mame konjica , eno ga i dan danas u ostavi nikad ga nije zajaho boji se a ja ga jos sisala Jer se bojio grive na glavi repu dobro se namucila ma jok. I dan danas kad ga odevedem u ostavu reko ocemo ponijet konju on ce -Nece nece
a dusa slatka....
bas mi cudno sto nece al et sad mu mama uzela motoric al anel ne slusa pa ga sklonila do one tam iduce godine .Ja dam iznesem ima basta ispred moze gurat ma jok,samo na cestu i to po pola ceste da voza i ne u kraj vec po sredi neda se dira, cuva on ce ko sam a pukla bi glava ko tikva. Odvedem ga do poligona , sirina nema suta ma jok malo malo pocne ga nervirat motor place huja, baca ga Daj da guram te ajd poguram tani-stani a cu -ja cu kao Kad treba kuci vriska kriska,i histericnost Ja sklonem i mirna Bosna .