Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vidim puno bolesnih drugara,zelim im brzo ozdravljenje
mi smo jutros bas lijepo prosetali sa drugaricom Naimom ,ja poslije isla do mame,mm osto sa malim!poslije se vracam kod nas otvorena vrata,jedno 15cm-mm nije ni skuzio ,kaze vjerovatno ih malac otvorio
felix moja nisam jos na moru,tek sljedece sedmice,mislim 10 da idemo,joj jedva cekam samo se pokrenut
felix, Nane je pravi istrazivac... a i on otvara sve zivo, a kad otvori frizider samo zgrabi jaje i sto prije baci... skoljka jaja ne moze biti ni 3 dana... a ako uzme salamu onda ganja S da je tuce s njom... S nije danas postila, zaboravila je al mi je rekla da ce sutra obavezno postiti... dusa majkina...
"ostala zeno" pozeljela sam te plaho, al nemoj se ljutiti pozeljela sam principesu vise...
moja msizla sad zaspala, veceras sam joj se ismijala, imali smo goste i donjeli D kinder ckoloadu, mm i taj prijatelj zezali je da ce joj pojesti dijete mi rasplakali, na kraju joj ja dala cokoladu ona je odnijela i smirila se, kad okupala je spremila za spavanja i stavim je u krevet , vidim nesto tvrdo ja rukom po krevetu opet sve na mjestima neki dijelovi tvrdi ja skinem carsaf kad moja D sakrila cokoladice ispod carsafa od tate
Noa kako je princezica, vidim ima jos bolesnih bebica......zelimo da sto prije prodju turice i da nasa djecica ozdrave
zaha, bambi, kako ste mi nema vas vec duze vrijeme......
Dobrodosla Mjeseceva Pratilja i Nunny nazad, da znas da te se dobrooo sjecan Nunny. Noa i double mama nadam se da ce pilici sto prije ozdravit. A. je sta da vam kazem u fazi penjanja odavno te frizider te sporet, te skokovi sa stola i zamrzivaca otvaranje i rasturanje cipelara. Jaja isto voli plaho razbijat i ovako sta stigne doturit, poturit itd Radim vala gimnastiku ko da imam petero djece. Vazda je u modricama ali najvaznije da su sretna i zdrava nasa djecica. Mala jesi ti ozdravila. Pusa svima i "ostalim zenama" .
jutro.sta je ovo,sve same bolesti kod nas nije loe al moglo bi i bolje Alen netrazi da doji,juce je slucajno zavirio u dekolte i poceo malo kenjkat,ja ga zagrilila,pomazila i to je to.flasicu pije pred spavanje i u toku noci,al sa Benkvikom bojim se da je previse cokolade iako malo stavim. mlijeko jos uvjek malo vise nadolazi al je bolje u odnosu na vikend.
Dobro jutroooooo Mama, Ella-H - i kod vas sam "ostala zena" vidim....doooooobrooooooooooooo
Kako su bebice jutros? Moja Lana sinoc pila mlijeko, ma nije popila ni 30ak ml samo kljuc iz nje, jedno 3x...a tek je okupala, sve po meni, po sebi, kauc kompletan, itison...bas je bilo kao u filmovima, fino mlaz iz nje jedno pola metra sigurno.... Vidim da je povratila voce koje je jela oko 6, ne znam zasto... Elem zaspala mi je gladna ...jutros oko pola 6 me budi i trazi soka, ucinila mi se vruca, mjerila joj temp kad nema...mozda od trenja od jastuk da mi se ucinila vrucom.... Jutros ustala tek oko 8, naucila je izlaziti iz krevetica, cujem neko otvara vrata os sobe, kad izlazi Lana : nana utaja , presla fino preko mm i izasla iz sobe....
ja vise ne mogu popamtiti ko je sve bolestan, Boze me oprosti
mjeseceva pratiljo ti si mona muhamed jeli tako, ja se tebe sjecam pod tim nikom od prosle godine mila zenica dobro dosla
ja sam bolje hB, Igo smrce ukljucila sam mu inhalacje sa fizioloskom i dobar je za sada hB,nadam se da ce tako i ostati. a Luki je dobro nema nikakvih simptoma, ja ih samo pipam obojicu i mjerim temp jer me strah da ih ne uhvati jer je mene bas bilo uhvatilo katastrofa..
samedi sto se kilaze tice moj Luka ima 2 i po godine a ima 11 kg ali je zdrav sto je najbitnije i jede sve, pomalo ali sve,,,,
bolesnim bebarama brz oporavak, da sve brzo prodje
Ma sreca krevetic je tik uz nas, i pametnica je skontala kako ce, dodje vrha krevetica i pridrzi se, prebaci nogu na moj jastuk i samo zabaci i drugu i opalaaaa....
Ma sreca krevetic je tik uz nas, i pametnica je skontala kako ce, dodje vrha krevetica i pridrzi se, prebaci nogu na moj jastuk i samo zabaci i drugu i opalaaaa....
Nek nisam "ostala" pa makar
i Igor zabaci jednu nogu i jednom je uspio i drugu prebaciti ali sad sam mu stavila onaj putni krevetic da on spava u njemu i visocije su stranice pa ne moze zabaciti kao na drvenom, hihihi....
a nisi ti nikome ostala, nemoj to uzimati "osobno"
Jutro drage moje... Mi se probudili u 09h,obavili sve jutarnje obavezice,djecak mamin sad doruckuje i gleda crtice,a ja se spremam da zgotovim kolacic neki. Kako su nam bolesne bebare?
Pitale ste za nasu Enu23,jucer smo se cule,sve je ok,jucer je bio zvanicni termin pa sada svaki dan ceka svoju bebicu...
Ja se jutros vagala i Amancek obavezno stane na vagu i uvijek kaze da ima pet kila,ali jutros kaze deset Ubucio se
Imate mahanje sve redom,ljubimo vas
i Igor zabaci jednu nogu i jednom je uspio i drugu prebaciti ali sad sam mu stavila onaj putni krevetic da on spava u njemu i visocije su stranice pa ne moze zabaciti kao na drvenom, hihihi....
a nisi ti nikome ostala, nemoj to uzimati "osobno"
Srecom,Amancek jos ne zabacuje nogice,jer kad pocne,bit ce vakat za ''veliki'' krevet,jer je poprilicno visoko...
Jutro!!! Bas ste me obradovale ,drago mi je da znam da moja N.nije jedina mrsavica ovdje Sto se tice vakcine,ni meni se ne zuri bas da je primi... bas me strah... Sinoc je imala turu i oko 3 sam joj morala dati Dalsy,jedva ga je popila ali je odmah i zaspala i spavala do jutros u 7h kad se probudila jecajuci. Nije se ustvari probudila nego samo jeca cijelim tijelom,stenje i trza se,ja je nisam mogla dozvati ni razbuditi tako me je prepala,plakala je dobrih 10 minuta ali spava idalje i onda se nekako smirila i nastavila spavati do 9h. Sad hB nema temperaturu,eno je ljulja se ispred kuce,tj.nena je ljulja Vidjela sam da joj je donja cetvorka izbila,i temp je vjerovatno od toga
Bebacha,ne znam sta bih ti rekla osim nadam se da neces imati vise problema sa mlijekom i prepunjenoscu... Teacher,joj tebi nije nimalo lako,sta reci... Valjda ce te mucnine brzo proci pa da mozes uzivati u trudnoci... Felix,Anel je med medeni,mali nestasko heheh ja mislila samo moja N. lopovcina,sve sam morala iz komode povaditi da bi ona mogla rahat otvarati ladice i pretrazivati police. Sad tu strpam njene igracke a ona cim ih vidi odmah sve pobaca na sred sobe i opet hajmo Jovo nanovo
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Jel de, sad cu onda da se ponosim Ma oguli me kolegica....hajmo ovdje hajmo ondje... a meni tesko Al da moram probati - moram...a sa mm cu da probam hamburger
Druzimo aBd, samo gdje cemo? Ja ne mogu bas tacno u 6 ali do 6,15-6,30 dodjem....
jutrica od nas u podne i moja E spada u grupu mrsavica ima 11,5 kg a do godine bila bebela beba,ma kod mene ni jedno dijete nije debelo,kako bi ih imala troje ako bi im dala da jedu koliko mogu znaci ena nam je jos 2u1,samo da bude hairli,kod nje jos jedna ramazanska beba pusa vam svima