Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dan javoooo sta nam je bolesnih bebica,pa sta je ovo ljudi moji ko da je pola zime noa hvala bogu da cura dobro rucki,brze ce se i oporaviti tekja,Sulty,ivanasa,bebacha generaciji zelimo sto brze ozdravljenje jelenaT mogla bi ti prije termina po tim signalima,sa srecom da bude
topli pozdravi drage moje dugo vam se nisam javljala jeste li me pozeljeli :) ja vas zaista jesam punooo... ima li novih bebica...zna li neko dokle nam je ena... kako su vasi bebaci sad sam tu i pratim vas ...cmoke za sve :)
Samo da se i nas dvije prijavimo na ovu temu.. Djevojcica, godinu dana, 13 kg, upravo spava.. Idemo da vas citamo pa da vidimo koje frekvencije lovite.
Vozdra zenice,kako ste mi? Vidim puno bolesne djecice e pa evo vam jos jedne drugarice,moja N.vec drugi dan ima malo temperature do 37.5,nadam se da je od zubica. Jos 3.7. je trebala primiti onu MRP vakcinu ali je nema u DZ pa zovem svakog ponedeljka da vidim jesu li nabavili. Vagala sam je u nedelju,ima 10 kg ovih dana joj je bas slab apetit skroz slabo jede,jede cesto ali skroz malo,bem ti vise i zubice taman je pocela jesti kako treba Pocela sam joj davati i med ne bi li joj se popravio imunitet i apetit ali nista ne djeluje MP welcome
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
MP dobrodosle ti i mala buckica (mi smo godinu stariji i imamo isto kg )
Samedi, ne insistiraj na vakcini preko ljeta, tamo nekad u septem. otidji, necete zakasniti (u Sa obustave preko ljeta, ne znam gdje si ti?), a i neka ti curica bude bas bas potpuno zdrava...MRP je zeznut...ne brini za kg, slobodno daji po kasikicu meda, jest da djeluje sporo, ali djeluje dugorocno
radila im CRP miran kod obe...i to smao na pedijtriju fino doem gore i kažem nemojte me molim vas u dom zfdravlja slati ja s ena more spremama ja ne znam gje udarama...a sama s anjima...sažale se na mene
Uglavnom nema ture kod velike, malo kašljuca, mala kašlje užas...opet je maloprije svu supu izbacila s ašlajmom al biće bolje...
išle smo u navakku kupile sitnica i evo pečem iftarke delicije i čekam goste
samo da se javim da sam ziva, nemam kad ni da vas citam ni da pisem, i danas lose, jutros malo bile u parku i u tom periodu od 2 sata povratila cak 4 puta, dosla kuci i od tada lezim i odmaram. cim lezim bolje je...
jest vas lijepo vidjeti aktivne i imamo nove clanice mjeseceva pratiljo dobro dosle Mi bili na vikendici A. se istro ziv ja dosla tusirala se kosu oprala mm ga odveo do para da se ja malo sredim i odmorim njegova reda cuvanja anela da dahnem malo evo pogledam ih sad ce oni bila sam u kupatilu 1 sat mrzim kosu prat pa cesljanje , dlake opadaju ko lude pa pokupi pa ocisti pa posusi kosu grrrr procedure ugffff Nemam kad pojedinacno iscitavat Pusa velika svima
dd mjeseceva pratiljo moj maleni ima 19 ipo mjeseci i 11kg lijepo jede ali mu se ne prima (nije na mamu ) hvala Bogu razigran je, veseo, zdrav pa me to puno ne sekira pusa za tvoju princezu
hanady samedi zao mi je cure bem ti ture i zube vise i ja brinem mom A. zubi stali al kad krenu bit ce muke nazalost . Samo da ozdravi projest ce abd . ako imas pekmeza daji isto je dobro, a i med (to ja dajem svako jutro po kasikicu =) SAMO znaci oce na taze zeludac. Noa, kako je krofnica Nunny kako je drug jel rukica dobro . teacher zao mi je sto imas i dalje mucnine da ti kako mogu pomoc savjetom ili neznam s cim rado bi al neznam sem da kazem tjesim te proce ljubi lanu lijepu pametnu.
Tajra jesil se iftarila , kako prodje dan u cetvero. Koko kako tvoji momci Jelena primice ti se masallah primice Neka ti je sa srecom abd . od srca ti to mislim.Ljubi kovrdze lijepe . Mala1994 kako prodje dan. Mala86 jesil osla na more? Amani 12 dje si ti ,, zAHA kakva zima kod nas danas +27 bas vruce ugodno bilo . Ljubni nam puno curu nasu
bambi Nane mali akrobat dusa draga Moj se ne penje vise nego otvara sad i zaviruje svugdje cim frizder otvori cim trazi ame-salame enovke -hrenovke Vidim postis jel ti tesko jel S. i danas postila .....Dusa mila i ona ima zelju da posti a mala je ....
Ma ne mogu na poslu cesto biti na RR, ne stignem upratiti sve... Nije bila plata ali cas_tim nije problem, bujrum..ionako si rekla doci u Sa pa nigdje te....