Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma kakva nagađanja koko draga-ja ovo primam kao svajet, i ja sam na istu pomišljala, a tješila se time što ne kašlje! Prva urinokultura je možda sutra, sigurno perkosutra, tako da ću vjerovatno tražiti uputnicu da snimimo i pluća!
Cudo ti odma nisu to dali nama je odma povadila sve brisove , urin ur kult. snimanje pluca, snimanje stomaka .....
Odmah smo uradili briseve i nalaz krvi i koprokulturu na naeš insistiranje-jer je imao i proliv....a to za pluća me 3 ped ubjeđuju da je nemoguće
sto se tice lekova za zeljezo vitamini i to nije nam dala dok nismo baju istejrali , jer se bojala da nebi dobio proliv kao vi et . Znaci iako nam je bila losa i kr.slika , cekali smo da se upala smiri pa TEK onda ukljucila ferum i ostale vitam .lekove Jer od tih vitaminski lekova isto moze pouspjesi samo proliv....Mislimm samo govorim svoje misljnje sta sam ja radila. Ne nagovaram nikog na ninasto,svak zna svoje kako ce i sta ce.... I ja sam svasta cula ovdje al opet sam nekako slusala ped. ako me nesto kopkalo ovdje sam pitala , ...Da samo potvrdim, ili ako me nesto kaze sto ne kontam ja upita ped.jel tako i da mi da objasnjenje ....
lady nije se meni gadilo na njegovo povracanje nego me zeludac zaboli inace sam osjetljiva , pa se uspanicim pa zato Noa nece joj nista biti ....Ako imas isto jabucno sirce mozes na none stavi obloge natopi carape i dvoje obuc .....A nije los ni krompir.
lady nije se meni gadilo na njegovo povracanje nego me zeludac zaboli inace sam osjetljiva , pa se uspanicim pa zato Noa nece joj nista biti ....Ako imas isto jabucno sirce mozes na none stavi obloge natopi carape i dvoje obuc .....A nije los ni krompir.
ni meni se nije gadilo nista nego ja uvjek od muke povracam i huju tako izbacivam razmazeno deriste,bila sam mezimče do 12-te godine
sirce se ne stavlja cisto nego 1/3 sirce, 2/3 vode da ne izgrize kozu
sirce se ne stavlja cisto nego 1/3 sirce, 2/3 vode da ne izgrize kozu
znam zaboravila sam to napisat ja sam razblazivala sa vodom
ja ga nikada nisam razblazivala jer je tako imalo bolji ucinak. a jos bolje ako su u sircetu one "krpe".
ja jesam jer je jaki a domaci je ubi u mozak miris fujj . Samo problem bude A. nece pa na dvoje carape navucem umotam dekicom none i nosam ga satima nece da lezi .Bas me smori dok tura ne spadne
mene su ubjedivali da u plucima ima slajma al nema nikako upale.tek na moje insistiranje da se uradit snimak pluca otkrivena obostrana upala pluca u punooo slajma.on je puno kasljao al s nama u bolnici je bilo dvoje djeci koji nisu nikako kasljali a imali upalu pluca. uradi to pa da znas o cemu se radi
bebacha sve zaboravim napisati, u subotu se nisam konektovala i nisam vidjela tvoj post, tek vidjeh juce.
jesi rijesila problem sa dojkama, vidim na fb dobila si dosta savjeta, nadam se da s ti pomogli. meni je kupus pomagao kod upale, ali za krvzica jedino pumpanje i masaza i tople obloge.
Ja srecom nisam nikakav panicar, cak sta vise imam osjecaj da se ljudi oko mene nekad pitaju brinem li se ja uopste za moje dijete . Prava nemajka. Nalaz urina pod antibioticima ce pokazati neke od bakterija, cak zna pokazati i neke koje inace ne postoje...npr cesto proteus pokaze, jer konzumacija i resorpcija antibiotika zna proteus ili cak i candidu izazvati i u vaginalnoj flori kod zena i u mokracnom traktu, znate i sami kad pijete antibiotike da vam se zna sekret pojaviti. Tako znaci da urin moze pokazati bakteriju, ali ta bakteriaj ne mora biti uzrok takvog stanja djeteta zbog koga ste vec radili nalaze, vec konzumacija antibiotika. Zatim i bez antibiotika nalaz urinokulture moze biti ok jer se bakterije cesto pritaje, pa se zato i ponavlja tri jutra.
Mene pravo krsta i stomak bolje, ili sam se nastavila otvarati ili samo sto nije krenulo, ali bas pritisak imam u gospodji koji je pracen bolom. Nadam se da su lazice, meni se jos ne poradja