Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro. Noa kako je cura od jutros Tekja drago mi je da je V bolje danas Bambi a sto me ne volis ljubi djecu LIJEPU mya sta ima kod vas . Ella-h,apotekarko,
mya, ma nako i kod nas nista novo sto kazes dosada neka kuham A. rucak pa kad napravim idemo van .Od jutros se oblacilo a evo izadje sunce dobro je a bas se bilo "nahorozilo" mislila sam da ce biti bljakica vrijeme .
Jutroooooo Kako ste mi sve redom? Noa, kako je krofnica jutros? Kono kako si mi ti, jesi bolje? Apotekarka, neka si rekla i ja bih....samo nadam se da ti se nece negativno odraziti na posao, al nece aBd... Bambiiiiiii, ne ignorisem Boga mi nikoga... ljubac.... Falix, Mya, Amani, Tekja, Koko, Ella-H, Jelo-Jelena, Zaha, Teacher, Hanady... Nek se javi koga sam zaboravila, a ima ih sigurno, zato evo ovako SVE ostale
Juce mi brat prica kako mu je Lanina teta pricala da je dobila neke ponude za posao a da bi mi kao ona preporucila svoju neku komsinicu da mi Lanu cuva (ako prihvati taj posao)...a ovo je pricala i mm prije MJESEC dana a meni ni rijeci i ja poludim, kad sam dosla kuci, pitam za Lanu standardno i fino pitam : Kakve mi V. spominej ponude za posao i neku djevojku, nisam ga razumjela? KAd ce ona dobila prije mjesec dana 3 ponude za posao, ovaj-onaj posao...nije prihvatila, al stoji kao opcija, pa se ona brine ako bude morala poceti raditi sta ce sa Lanom, pa bi ona meni preporucila neku djevojku koja zna i mog brata da cuva L, elem, napricala mi svasta a nista nije rekla....ja sam samo rekla : Jel vi planirate ici? Ako planirate recite mi da trazim ko ce mi dijete cuvati! A ona tamo-pa vamo...kao nije prihvatila ali je u opticaju ... JA razumijem potpuno, ako zeni ponude posao od 500-600KM da ce prihvatiti jer nema drugih primanja osim ove plate kod mene, ali nemoj mi pricati okolo (rekla mm i mom bratu ) a meni ni rijeci...a ja je placam i samnom s dogovara, ja je pustam kuci, ja joj dam godisnji i sl...znaci mm nema dodira s njom koliko samo donese sta im treba...kakav je to nacin?!
Jutro! Ja se tek probudila,nadam se da ce i moje pilence ubrzo... Na sehuru me docekala najljepsa moguca vijest,jedna od mojih najdrazih i najbliskijih prijateljica sinoc rodila prekrasnog djecaka Tako sam sretna
Bambi mila moja kako ste nam vi? Ljubi mi dragu djecicu... Moj djecak je dobro hB,zdravi smo,to je najvaznije... Tetka se oporavlja,svaki drugi dan sam kod nje,ma ona je moja heroina,mashallah... Noa kako je curetak jutros? Jel' nam se javljala Mala? Kako si mila? Tekja bitno je da je djecak sad ok,hB...Ljubi ga... Lady,Felix,Mya,Apotekarka,Zaha,Tajra,Hanady,Teacher,Mama2009, Koko i sve ostale zenice
Jos se nisam razbudila,umjesto nicka i sifre ja upisujem jutro i kontam sto li nece da mi udje na RR
Ma sta da radim, ako prihvati posao ok, postujem jer zena fakat nema drugih primanja a logicno da ce ici za vecom platom, al nemoj mi pricati okolo...sta je kontala, da necu saznati, da mi nece rece, nidje veze... Lana je bas voli ali sta ja tu mogu...ode, ode...mislila sam je dati u vrtic ako ona ode...
Mi smo sami citavu sedmicu tajo nam otiso na sluzbeni put ovo je inace prvi put da sam/ smo sami.Mada momak cjelo vrijeme trazi tatu,i nista mu nije jasno.Super smo spavali( svako u svom krevetu),ali malo mi neobicno.Jos pocetak ramazana ja dobila nemogu postiti sve se sastalo.Sinoc gledam tv ezan i sve mi se place,em sami em ne postim a samo vice tata aVto ( od stotinu auta na parkingu tacno zna koje je nase
lady, meni se cini da ona nije smjela da tebi direktno kaze...pa je i htjela da ti saznas od drugog...treba li si ti njoj jucer fino reci, teto, slusajte, idete li ili ostajete, sad mi recite, a ne da te opet ostavlja u neznanju...ako ide, da se ti fino mozes organizirati, pa je l''? Danas ti to fino izvedi na cistac...ako ide recimo 1.9. imas mjesec dana da skontas sta i kako...
Isla bih napolje, ali se vrijeme tako pokvari ...
Amani, cestitke mami i dobrodoslica bebi...drago mi je da je A. dobro Ja se sinoc vagala, za 40 dana sam izgubila 3,5 kg...mislila sam da sam vise, al'' hajde dobro je i ovo ...idemo dalje
tajra, jesi ziva?
< Poruku je uredio tekja -- 2.8.2011 10:32:05 >
lady, meni se cini da ona nije smjela da tebi direktno kaze...pa je i htjela da ti saznas od drugog...treba li si ti njoj jucer fino reci, teto, slusajte, idete li ili ostajete, sad mi recite, a ne da te opet ostavlja u neznanju...ako ide, da se ti fino mozes organizirati, pa je l'? Danas ti to fino izvedi na cistac...ako ide recimo 1.9. imas mjesec dana da skontas sta i kako...
Pa ne zna jel ide ili ne ide, nesto kao ako je opet pozovu prihvatila bi, tako sam ja skontala, sad je na "leru"...
Mi smo sami citavu sedmicu tajo nam otiso na sluzbeni put ovo je inace prvi put da sam/ smo sami.Mada momak cjelo vrijeme trazi tatu,i nista mu nije jasno.Super smo spavali( svako u svom krevetu),ali malo mi neobicno.Jos pocetak ramazana ja dobila nemogu postiti sve se sastalo.Sinoc gledam tv ezan i sve mi se place,em sami em ne postim a samo vice tata aVto ( od stotinu auta na parkingu tacno zna koje je nase
Imate mahanje zenice
Ma malo se odmorite , ja nekad uzivam kad mm radi navece a nekad mi fali
Mlađa kašlje, izacuje šlajm nevjerovatno sve povrati što pojede u toku dana... a starija opet oko 1.30 noćas temperatura
nemama pojma šta dalje...
Radim do 14 danas... planirali smo na more... ja zapostila i fino mi die ... prosto mi s ene ide na more
koji je ovo vrag i ovo vrijeme...em su slabe, em je post em njih dvije nisu kako treba...kud u vraga d akrenem
lady, meni se cini da ona nije smjela da tebi direktno kaze...pa je i htjela da ti saznas od drugog...treba li si ti njoj jucer fino reci, teto, slusajte, idete li ili ostajete, sad mi recite, a ne da te opet ostavlja u neznanju...ako ide, da se ti fino mozes organizirati, pa je l'? Danas ti to fino izvedi na cistac...ako ide recimo 1.9. imas mjesec dana da skontas sta i kako...
Pa ne zna jel ide ili ne ide, nesto kao ako je opet pozovu prihvatila bi, tako sam ja skontala, sad je na "leru"...
ma ja se slažem sa tekjom... ako je ona na leru nije tvoje dijete... sjeid fino s anjom i orazgovaraj...reci suprug mi kaže to i to...već drugi put...dajte d avidimo šta dalje jer ja moram znati šta sa djetetom a da znam d aje u sigurnim rukama
Ma vrijeme je bolesno majke mi, sad sunce, sad kisa...i ja se bojim da L sta ne uhvati ali eto pazimo je koliko se moze... Nadam se da ce ih brzo proci... , savjeta nemam kad ti vec sve znas Samo eto podrska....
A pitala sam je juce ako ide da mi kaze da mogu naci nekoga ili dijete upisati u vrtic...zbrljaja je, i ne rece nista konkretno, al sam skontala da je ona te poslove odbila ali ako dobije jos jedan poziv prihvatila bi, tako nekako... Ma jedva cekam da mi dodje vl. agencije po clanarinu da ga pitam jel to ok sto ona prica okolo o nekim poslovima a meni ni rijeci...ma nidje veze... Ja sam jako nezgodna kad je L u pitnaju (kao i svaka majka valjda), nekad sam mozda i gruba prema teti ali samo zelim da me se postuje i ono sto ja kazem, mada sam po meni sasvim ok, ne ispijamo kafe i ne caskamo jer mi je to "nidje veze" nit imam vremena i zelje za to...dobro jutro, tako i tako, poslije dovidjenja i taman....
samo da vas pozdravim sve redom. juce sam prelezala cijeli dan, koliko sam mogla naravno, ali danas se vec osjecam puno bolje.
juce mi se desilo nesto sto nije u zivotu, popila bisolvon i muka mi a slabo jela i povratim slajm nekoliko puta....to mi se u zivotu nije desilo, ali barem mi je bilo lakse.
Igor jutros smrce, cistili smo nosku i inhalirala sam ga malo fizioloskom i eno ga sad spava.nema ture ni on ni Luka hB.
noa bolesna, dusica draga ljubim puno, nadam se da je jutros bez temp.
apotekarko moja niko ne voli da mu se kaze misljenje u lice, ja sam to radila pa me sefica uvijek sikanirala.
hanady pa sta je to sa curama tvojim, bas ih je nesto krenulo, da sve brzo prodje.
kono moja nemam ti nista pametno reci ne fercera mi mozak , ali rekle su ti vec zene sve...
salmy prvi put je najteze, ne daj se...
jelo moja Luka je bio bolestan prije nego sto cu ja u bolnicu, a onda se razboli opet kad sam se ja porodila sve oni osjete
Ella draga slomi tebe to tvoje malo dijete, ne daj se
amani
felix moja vidi ovog vremena ali je barem toplije nije vise hladno, ja sam i m.kanale prehladila od one zime
a joj mala bas te snalo jesil se dobro oblacila i toplila kad je bilo hladnog vremena ? Bas je vrijeme bezz nit kisa pada nit sunce kako treba grije .....
Moram vam ofo ispricati, idemo mi od mame sinoc kuci i kaze meni Lana : ta ti je to boona (sta ti je to bona), ja i mm u smijeh kako je slatko to rekla i onda me mm pita otkud joj to? Pojma nemam ja to rijetko kad kazem, kad jutros mi teta govori kad je L skakala po krevetu ova joj rekla sta ti je bona, sto skaces i L zapamtila
felix kod mene su ti uvijek carape na nogama jer sam osjetljiva s nogu i sklona upalama. a uzela uputnicu da idem vaditi krv ali cu sada malo sacekati da ovo prodje pa da vidim kakvo mi je i zeljezo mozda mi treba "popravka" .
pozdravcic od nas mi smo fino pajkili i opet do 10 ali jutros nije beba ustajala na sehur evo je na tarasi igra bilijar sa bracom i doziva komsiluk jedno po jedno,ima jedna komsinca koja joj kroz prozor cesto daje cokoladu i ova sad cim je vidi dere se "teta daj ladu" Lady i ja mislim da je tvojoj teti nezgodno tebi reci za drugi posao pa ona to okolo jer zna da ce ti oni reci,bilo bi Lani neobicno sigurno ali navikla bi se i na obdaniste samo da te teta na vrijeme obavijesti da mozes se snaci Amani cestitke tvojoj prijateljici Hanady draga tako se i meni pred more svasta nesta sastalo bilo ma skoro da sam odgodila,to su mi bili isareti jer na moru stvarno mi je bilo bezveze bio mi je umor a ne odmor,nadam se da ce tebi ipak biti odmor MALA Boga mi vas bas sastavilo,lako bi ti sama sa sobom ali je najteze kad su ova maksumcad bolesna,nadam se da ce te brzo ozdraviti kako li nam je Noa jutros,kako li je noc prosla salmy,tajra,apotekarka,mama75,felix,mama2009,koko,bambina,mala,tekja,Mya i ako sam koga zaboravila jedan big kis
Mala nadam se da ces biti bolje, evo i ja slinim i osjetljiva na klimu skontala sam napokon , zuc me zeza i samo se nadam da cu moci ispostiti. A. me trenira samo tako da se hoce bar koji kg istopit od tog al jok . Draga Lady ti bas imas sabura s tom tetom, pa nisi babaroga moze ti lijepo reci otvoreno da je nasla novi posao ili da suti jer nista nije"konkretno". Koja je koristi mahali pricat Jest lijepo sto je Lana voli ali valjda ona treba tebi reci na cemu si bas i zbog malecke da bi ti i sebi i djetetu olaksala. I moj H. kad meni kaze sta ti je bolan mama uvijek se smijem . Odo malo jastuk pod glavu pusica svima i velikiiii .
evo nas duše drage sve pitale za krofnicu nocas poslije one groznice temp skocila na 39,2 malo je masirala i zapricavala pa dala cepic i temp spala..ona se jadna 2x preznojila i zaspala. temperatura se vratila jutros oko 11 i opet joj stavila cepic i ona se pokakila nakon 15 minuta al sreca spala je i stavila sam krompir na noge.sad je OK.