|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1127 1128 [1129] 1130 1131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.8.2011 12:01:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Da li bi princeza velika T nosila sorcic ljubicanstveni user posted image , broj 5 pise na njemu, nov...?

ako ne bi R hoće ga nsotiti H sigurnouser posted image

da se reko uvalim na vrijemeuser posted image

user posted image user posted image
Samo nemoj traziti sliku molim te user posted image user posted image
Pamucni, ljubicasti user posted image user posted image

ma kod nas je kdo hanadi ljubičasta hit...
ona smao neće žuto i svjetlo plavo ni pod razno na sebe d aobuče...a ljubičasto u svim tonovima je douševljavauser posted image
ne treba slika...vjerujemo tvom ukusu...naše jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28201
1.8.2011 12:02:05   
R&T@

user posted image user posted image user posted image dobro...

Kada, danas? Nije se javila, vidis da je izignorisala (postoji li ova rijec user posted image ) moj post...Ma boli nju, ode trosit lovu...

Regres je regresuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28202
1.8.2011 12:03:24   
R&T@
Hanady, kad si "tu"...
Na kojoj temi su bili oni "sehuri i iftari" prosle godine?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28203
1.8.2011 12:04:26   
Anoniman
Mala nije lose, imam malo veci pritisak dole od nocas koji nikako da popusti, ali ok je. Sitno brojimo do sastanka sa maminom srecom user posted image , a Ana uziva sa bakom, mene kao i da nema, kad joj sta nije pravo ili nesto hoce zna da ce dobiti od bake, pa pravac baki i sve je zove, baba, bako, bakiceeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28204
1.8.2011 12:04:32   
Lady26

kod nas je kdo hanadi ljubičasta hit...
ona smao neće žuto i svjetlo plavo ni pod razno na sebe d aobuče...a ljubičasto u svim tonovima je douševljavauser posted image

Lana ga je dobila ali joj je malo kratak user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28205
1.8.2011 12:06:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, kad si "tu"...
Na kojoj temi su bili oni "sehuri i iftari" prosle godine?

evo sad sma je tražila...i čini mi s eizbrisana...user posted image
odoh poslati poruku višnji o tome...nije mi jasno zaštouser posted image dogovor je bio d astojeuser posted image

kakao je iman otvorila dana skuhamo ja poletila na temu sehuri i iftari kad nema ihuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28206
1.8.2011 12:10:49   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala nije lose, imam malo veci pritisak dole od nocas koji nikako da popusti, ali ok je. Sitno brojimo do sastanka sa maminom srecom user posted image , a Ana uziva sa bakom, mene kao i da nema, kad joj sta nije pravo ili nesto hoce zna da ce dobiti od bake, pa pravac baki i sve je zove, baba, bako, bakiceeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kad cemo se vidjeti da ti dam mimice i starke (ako ih zelis jos), a one kao patikice jos nisam dobila nazad...a nesto mi bezze da ih trazim a trebala bih meni se cini...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28207
1.8.2011 12:13:28   
R&T@
Rekoh, ti ces naci prije nego jauser posted image

Tamo je bilo bas divnih ideja...

Neposredna veza do poruke: 28208
1.8.2011 12:15:24   
R&T@

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kad cemo se vidjeti da ti dam mimice i starke (ako ih zelis jos), a one kao patikice jos nisam dobila nazad...a nesto mi bezze da ih trazim a trebala bih meni se cini...

Molim te, kad bude vrijeme, trazi ove R. (sad ih nosi, super su), jer cu ja , garant, zaboraviti...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28209
1.8.2011 12:15:42   
Honey3

kod nas je kdo hanadi ljubičasta hit...

Lana ga je dobila ali joj je malo kratak user posted image user posted image user posted image user posted image
je li od jetrve tvojeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28210
1.8.2011 12:17:02   
Lady26
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Nije se cak ni slikala s njom...hebem ti

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 28211
1.8.2011 12:17:37   
Honey3
IZVORNA PORUKA: tajra

Rekoh, ti ces naci prije nego jauser posted image

Tamo je bilo bas divnih ideja...

i meni je ta tema bila super uz prosli Ramazan, bilo je super idejauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28212
1.8.2011 12:19:01   
Hanady RR
Lady ne mogoh da ne kažem....
Čitam od starta i jetrva ti je hituser posted image

iduće godine za rođkas...pošalji čestitku iz Sarajeva i preko wester uniona 20 eura...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28213
1.8.2011 12:19:41   
Honey3

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Nije se cak ni slikala s njom...hebem ti
Boga ti je li ti ta jetrva kakva misica pa vas tako gotiviuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28214
1.8.2011 12:21:49   
Hanady RR
hej ženice na temi
http://www.ringeraja.ba/forum/m_663487/mpage_55/key_/tm.htm

amo prošle godine pisale i sehure i iftare i tako da se ne briše ista....

Višjnja me podjestila...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 28215
1.8.2011 12:25:24   
Lady26
Ona ti ima nepunih 27godina (znaci mladja od mene), fura svoj fazon, ovo joj je drugi brak, sve zna i u sve se razumije...inace su Dalmatinci takvi, uvijek zure, nemaju vremena, osim za ispijanje kafe i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28216
1.8.2011 12:28:59   
Lady26

Lady ne mogoh da ne kažem....
Čitam od starta i jetrva ti je hituser posted image

iduće godine za rođkas...pošalji čestitku iz Sarajeva i preko wester uniona 20 eura...user posted image

Pa vjeruj da sam na povratku samo na to mislila, koji "tretman"..pa nisam dosla onako na kafu, nego djetetu na rodjendan a to sto sam dosla ranije, pa Boze moj ne moze se drugacije..ne trazim kule i gradove niti crveni tepih ali bar da je jednom skuhala kafu....sad su kod njenih, mater joj sve radi, kuha ruckove kafe i sl...ona radi user posted image , hoce da je starija ali je prava neizivljena balavica....
Ma ne mogu Hanady radi djevera i djeteta, da samo vidis kako je meden, uvuce ti se pod kozu na prvu...vidjamo se sam 2x godisnje, ne poznaje nas...a Lana kuci nosa njegovu sliku i malo malo mama ide Juke... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.8.2011 12:31:46 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28217
1.8.2011 12:32:52   
Amani12
Kako ste nam? user posted image
Mala evo jedan najveci user posted image da nam cim prije ozdravis...
Moja beba od jutros proljev ima,nadam se da nece potrajati...
Lady za tu jetrvu ne znam sta da ti kazem,imam i ja jednu takvu...user posted image
Dosao nam Ramazan,pa mi sve nekako lijepooo

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28218
1.8.2011 12:42:08   
Honey3
Amaniuser posted image ljubimo druga medenog,nadam se da proliv nece potrajatiuser posted image a sto kazes i meni danas sve nekako prelijepouser posted image
ulazi moja Esma sa tarase sad i leze na krevet kod brace,zagrli ga ko velika i govori mu "de si ti braco"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28219
1.8.2011 12:47:46   
Hanady RR
Tajra , zaho

http://www.ringeraja.ba/forum/sehuriiftari/m_1004320/mpage_1/tm.htm#1004320

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 28220
1.8.2011 12:48:38   
R&T@
Uspavala sam R. a sebe nisamuser posted image

Pecem pogacu za sehura, a sta cu veceras pojma nemam.
Kad R. ustane odoh u kupovinu, dugo do 8...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 28221
1.8.2011 12:51:13   
Anoniman
dobar dan kakvi ste danasuser posted image mi juce opet imali onu alergiju nemam pojma od cegauser posted image
jel se ono tek sa 3 godine mogu raditi alergo testoviuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28222
1.8.2011 12:53:07   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

dobar dan kakvi ste danasuser posted image mi juce opet imali onu alergiju nemam pojma od cegauser posted image

Zao mi je...
Neki su radili i ranije, ali kazu da ti rezultati mogu biti lazniuser posted image

Podsjeti me sta bude kod nje? Osip?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28223
1.8.2011 12:55:24   
Hanady RR

uh...

mogu se raditi alergo testovi iz krvi i prije treće godine...
kod nas to ima privatno...ne znam tamo...raspitaj se ako nema tamo...dođite kod mene nismo na kraj svijeta naručit ću vas ja kod nede čivićuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28224
1.8.2011 12:55:41   
Lady26

Noa user posted image
Rade oni i ranije te testove, al sto T rece mogu dati lazne rezultate....bolje sacekati a ti probaj upratiti sta je pojela ili popila pa da joj izbaci osip...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1127 1128 [1129] 1130 1131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1127 1128 [1129] 1130 1131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *