|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1126 1127 [1128] 1129 1130   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.8.2011 11:14:10   
tekja
Hasanagic na godisnjem do septembra,
pa me narucila kod Vanese Dulso ili tako nestouser posted image ...vidis tajra, ne bih ni ja u te pomenute kategorije, ovako mi je bas superuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28176
1.8.2011 11:16:08   
Hanady RR
Pozdrav generacijo.user posted image

Mi se malo ulijenili za tipaknje ali bile smo u obvaezama...pa polako...stigemo mi vasuser posted image

Da vam malo mahnemo sa koncerta sličicama....u goraždu nam je divno bilouser posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/593/sl730911.jpg/

stigla nam i bambika na koncert
http://imageshack.us/photo/my-images/850/sl730931.jpg/

i malo nastupa
http://imageshack.us/photo/my-images/69/sl730945.jpg/

ovo da vide mame koje nisu aktivne na Fb d aih naližim da povedu curice na horuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28177
1.8.2011 11:21:38   
tekja
Hanadi je bas bas umiljata djevojcica, divna jeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image  za nastup...mame, uzivaleuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28178
1.8.2011 11:25:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tekja

Hanadi je bas bas umiljata djevojcica, divna jeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image  za nastup...mame, uzivaleuser posted image

hvala draga...
ma moja starija je sva nekakav manekenski raposložena sad je u tom foluuser posted image
a super im je bio koncert , a mame mame su ponosne da vi vidtete kako smo mi nervoznije do djece vi bi u čudu bileuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28179
1.8.2011 11:31:39   
R&T@
Tekja, ne znam tu doktoricuuser posted image
Pitaj na temi Ginekolozi...

Hanadyuser posted image , i jesu vam prave krofnice, tj. lijepe i slatke za pozeljeti, masallah...user posted image

A ja se prepoznah medju ovim neaktivnim na fbuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 28180
1.8.2011 11:31:51   
Honey3
dobro jutrouser posted image
mi smo jutros ustali iza 10h mashallah ali je zato cura ustajala na sehur,kad sam je jutros cula ne mogu da vjerujemuser posted image nisam mogla kafu do kraja ispiti morala leci kraj nje da zaspi......
Hanady princezice su medene,gledala sam i na fb slike i drago mi je da ste posjetili i nasu bambikuuser posted image
tekja ljubi malog manipulatorauser posted image pusara velika za ostalu rajuuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.8.2011 11:37:11 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28181
1.8.2011 11:35:22   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanadyuser posted image , i jesu vam prave krofnice, tj. lijepe i slatke za pozeljeti, masallah...user posted image

pa dauser posted image

alo zaista bi bilo cool da malenu aktiviraš u krofne...
ja sma se toliko nešto opirala tome...al ond aje sama rekla da hoće...i nevjerovatno...toliko je izgradila ''taj svoj prostor'' u kući, familiji, na krofnama...da nema nikakvih problema kada je farah ''glavna'' jer ona je krofnica i svima je cool zbpg toga...
kako smo počele putovati...svima je hit...obe pjevaju zajedno svima...i sva je ponosna na sebe i sestru jer i ona kao uči...
ma nemogu ti objasniti koja pozitivna promjena...nemamo ni trunke svađe, ljubomore niti jene tuge koja se već pojavila bila nakon farahinog 2 rođkasa.....user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28182
1.8.2011 11:36:00   
R&T@
Zaha, ogroman ti ovaj postuser posted image user posted image user posted image

Ja sam samo cekala da moja R. nocas skoci...
hB nije...user posted image

Gledala sam program na TVSA, ali mi zao sto nisam zbog R. mogla dovoljno pojacati, ucinilo mi se interesantno...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 28183
1.8.2011 11:38:43   
Honey3

Zaha, ogroman ti ovaj postuser posted image user posted image user posted image

Ja sam samo cekala da moja R. nocas skoci...
hB nije...user posted image

Gledala sam program na TVSA, ali mi zao sto nisam zbog R. mogla dovoljno pojacati, ucinilo mi se interesantno...
user posted image user posted image user posted image majke mi neznam sta ovo biuser posted image user posted image user posted image
i mi smo gledali sa smanjenim tonom ali se ovaj lopovcic ipak probudiouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28184
1.8.2011 11:40:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa dauser posted image

alo zaista bi bilo cool da malenu aktiviraš u krofne...
ja sma se toliko nešto opirala tome...al ond aje sama rekla da hoće...i nevjerovatno...toliko je izgradila ''taj svoj prostor'' u kući, familiji, na krofnama...da nema nikakvih problema kada je farah ''glavna'' jer ona je krofnica i svima je cool zbpg toga...
kako smo počele putovati...svima je hit...obe pjevaju zajedno svima...i sva je ponosna na sebe i sestru jer i ona kao uči...
ma nemogu ti objasniti koja pozitivna promjena...nemamo ni trunke svađe, ljubomore niti jene tuge koja se već pojavila bila nakon farahinog 2 rođkasa.....user posted image

Ovo i mi imamouser posted image user posted image user posted image
T. je i inace uvijek bila ozbiljna, a sada izgleda tako tuzno.
Trudimo se, maksimalno, da joj posvetimo paznju. Sad na ovoj svadbi je bila uz mene i mladu, R. je dosla samo sat-dva u restoran, ali vidim da joj i to nije bilo drago...

Morat cu je dovesti na neki vas nastup...
ili ranije nabaviti CD da joj pjesme "udju u uho"

Neposredna veza do poruke: 28185
1.8.2011 11:44:27   
Hanady RR
Donijet ću vam ja CD....
a možeš sa njom neobavezno jednom doći na probu...javim ti kada krenu stalne utotokom i četvrtkom...
pa neka vidi dali joj se dopada...i ja sma tako ...i sama je rekla ja mama hoću da idem stalno...a svako veče imamo koncert uz CD...
pa je dobila majicu, pa suknjicu, pa se mis repmamo na putovanja a svi je zovu da joj požele sretan puta,, aona se svima zhavli i kaž...čuvajte mis eku dopk ja dođem...našla je svoj prostor starije sekeuser posted image

Znaš ...ja sma sam skontala davno d asu bebe od 2-3 godine ajslađe...tada iz beba prelaze u djevojčice...pričaju, imaju svoje fazone, prve zanimljive izjave...i tada su svima najzanimljivije tako d aove starije ostaju po strani...ja sma defitnirvno izbacuila tugu iz hanadinog oka krofnamauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28186
1.8.2011 11:47:33   
Malenaoduvijek
dobar dan

vidim ovdje samo felix pita za mene

ja sam bolesna, vucem se po kuci kao stara krpa.

dokrajcilo me vrijeme u petak kako je bilo zima, samo da mi se djecaci ne razbole od mene ....

veliki user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28187
1.8.2011 11:49:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobar dan

dokrajcilo me vrijeme u petak kako je bilo zima, samo da mi se djecaci ne razbole od mene ....

uh...vitamina se ''nakrkaj''
baš mi je žao...id ržim fige da dječaci ne pokupeuser posted image

otktila sma super štos u Merkatoru u lati...za 2 Km vam isjede agrume svježe i naparve super sokić za ponijeti u flašici...
pa ja koristim priliku to djeci i sebi kupiti i gdje god sjedemo i šetamo one to popijuuser posted image
eto sjetih s ei to da vam kažemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28188
1.8.2011 11:50:08   
R&T@
Nevjerovatno kako prolazimo iste periode u isto vrijeme...

R. je nevjerojatno umiljata i sarmira sve redom... salje poljupce, prica...a T je nekako uvijek tiha i povucena, pa kao da je po strani...
Samo zeli da budemo same nas dvije...

Osjetim da joj nije drago sto R. nije beba, smeta joj i sto ne nosi pelene...
kad se upiski, ona sva sretna...

user posted image Hvala za poziv i podrsku...
nadam se da ce to biti to..

i za CDuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28189
1.8.2011 11:52:29   
Lady26
Da li bi princeza velika T nosila sorcic ljubicanstveni user posted image , broj 5 pise na njemu, nov...?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28190
1.8.2011 11:52:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobar dan

Bas mi je zao...user posted image

Ali, pogledaj kroz prozor, sunce viriuser posted image ...
odmah ce ti biti bolje...

Iako, mozda, i nije lose da se "ta macka" prestane vuci po kuci, vec legne i malo odmoriuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28191
1.8.2011 11:54:35   
megi
samo da vam mahnemo
nismo vas zaboravili
al smo bili na odmoru, pravom, nismo citali novine ni gledali tv, ni slusali radio
bas smo se nahodali, odmorili i sad u nove radne pobjede

nadam se da su sva djace dobro, naravno i mame
tuta nismo savladali ali polako ucimo, imamo piskenja svukuda pa laganini

pozzzzzzzzzzzzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28192
1.8.2011 11:54:52   
Lady26
Kono user posted image , nisam znala a nisam ni bila tu...
Treba li ti sta?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28193
1.8.2011 11:56:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Da li bi princeza velika T nosila sorcic ljubicanstveni user posted image , broj 5 pise na njemu, nov...?

ako ne bi R hoće ga nsotiti H sigurnouser posted image

da se reko uvalim na vrijemeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28194
1.8.2011 11:56:13   
Anoniman
Mala bas mi je zao, zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image

Ljubac od nas user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28195
1.8.2011 11:56:25   
R&T@

Hvala, srce si, ali nece...ona je u nekom svom fazonu...

Je li bila kahvica sa mama2009?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28196
1.8.2011 11:58:12   
Lady26
user posted image user posted image user posted image dobro...

Kada, danas? Nije se javila, vidis da je izignorisala (postoji li ova rijec user posted image ) moj post...Ma boli nju, ode trosit lovu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28197
1.8.2011 11:58:30   
Malenaoduvijek

Kono user posted image , nisam znala a nisam ni bila tu...
Treba li ti sta?

hanady, tajra user posted image

hvala draga moja, ne treba nista...evo cekam tatu da dodje pa da malo legnem dok Igo spava on ce se zabaviti sa Lukom ..

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28198
1.8.2011 11:59:59   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala bas mi je zao, zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image

Ljubac od nas user posted image

jelo hvala  user posted image user posted image

kod vas sve ok

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28199
1.8.2011 12:00:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ako ne bi R hoće ga nsotiti H sigurnouser posted image

da se reko uvalim na vrijemeuser posted image

user posted image user posted image
Samo nemoj traziti sliku molim te user posted image user posted image
Pamucni, ljubicasti user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1126 1127 [1128] 1129 1130   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1126 1127 [1128] 1129 1130   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *