|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.7.2011 17:31:45   
Ella_H
Koko jedan velikiuser posted image isto tako svim mamicama.
Sta da ti kazem i za mene svi misle da sam kamilauser posted image .
A kakanja ima na vrh glave i meni jutros A. ukakio se
i razmazao po tepihu i ja dok sam dotrcala sjede lijepo
i na seciju. MM digao tepihe opet da pere sve nam je
helac pa prije Ramazana. Nisam nikakva ekstra cistunka
nego fakat za A. moras reagovati cesto s ciscenjemuser posted image .
Tekja nadam se da ce V. biti ubrzo bolje cajevi ce pomoci.
Felix neka malo kise i sunce dosadi.
Pusa svima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28126
30.7.2011 20:16:53   
Anoniman
draga ella-h kad pricas o kakama pisama meni seuser posted image user posted image jer i mene sve to "nekad " cekauser posted image user posted image user posted image uh imam brigu unaprijed kako ce tutu skontat a kako cu ja tek nisam jos spremna a kad cu biti neznam tjesim samu sebe jos se maliuser posted image user posted image user posted image user posted image a kad ukaki ko veliki reknem ubio se za solje a ne tuteuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kod mene rodica kaze da je malena lakse tutu skontala sa 3 god je stavljala dok drugi mali blizanacuser posted image tesko i dan danas se popiski u gace i pokaki ima isto 3 god malena kod moje mame bila , mi sjedimo ona dodje mami kaze kakim mama stavi je na solju ko veliku,ona osta sama sjedi i pjeva sama sebi i kaki user posted image user posted image user posted image tako je simpaticna i smjesna ....
Kad je kakila zovni mamu obrisa je i to je to dok kaze sa muskim tesko tako da pali a blizanci ....

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 28127
31.7.2011 8:21:27   
Anoniman
Dobro jutro!
Vidim djeca slusaju, sve spavateuser posted image
Mi uveliko bojimo bojankeuser posted image
Jucer je prvi put u zivotu povratila, i to dok je spavala, prepala se dusica a i mi, uglavnom dobro je danas, nadam se da ce tako i ostati.
Pusa svima, bolesnima brzo ozdravljenje zelimouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28128
31.7.2011 8:52:27   
bebacha
jutro.nikad vas nema kad meni treba podrskeuser posted image user posted image user posted image
uglavno ne dojimo od petka(u 14 je bio zadnji podoj)user posted image user posted image user posted image user posted image sinoc nije nikako plakao nit se bunio,dva puta pio flasicu.on je to izgleda super prihvati.mene boli,mlijeko puno nadolazi,bojim se mastitisa.a boli me i dusauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28129
31.7.2011 9:03:48   
Anoniman
bebacha, pa nemoj biti tuzna, lijep je to period dojenja, i moja je poslije rodjendana prestala, ti sad brini o sebi da se sto bezbolnije rijesis mlijeka, ima nekih naronih recepata, cula sam za njih, nisam primjenjivala pa ne mogu reci sta je najpametnije, bit ce to sve superuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28130
31.7.2011 10:41:51   
mala86
jutro i od nas user posted image

uhvatila me neka luda jutros,evo perem sva kolica,prvo velika,pa ajd i mala cu,sad kontam i biciklo,samo se nadam da ce uspjet pod tus uci,jer se ne moze rastaviti user posted image

malac se bori sa doruckom,jedan dan super jede,drugi dan nikako,a ja polako user posted image user posted image

ostalo sve ok,ovo vrijeme fino,pa i mi odmah bolje
jos 10-11 dana do moranja user posted image user posted image user posted image

bebcha zelim ti da sto lakse prodje ovaj period user posted image user posted image user posted image i sto bezbolnije user posted image

tajra jesi li se otrijeznila?user posted image (jel sinoc bila svadba user posted image )

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28131
31.7.2011 13:44:59   
koka i po
evo i mene..
S.je dobro,najvjerovatnije da se prejeo za veceru.
ja dosla iz Ze.
nalaz uha uredan....dokad li ce.
malo se prosetala po pijaci....zenicanke sve vam je jeftinije nego kod nasuser posted image pa neka mi jos neko kaze da je veci grad skuplji za zivot user posted image
lijepo se malo proluftati user posted image ..
svima user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28132
31.7.2011 14:36:39   
Lady26
Hello...
Pisem post da vam ispricam sta se svasta izdesavalo i obrisem...da ne peglam....
Helem stigli smo sinoc oko 23h...bilo tako-tako....

Lanu sam upravo spakovala nani, ja imam posla u kuci ne znam sta prije, od cega krenuti....user posted image

Imam pitanje, postavit cu i ovdje
Da li mi neko moze preporuciti dobrog doktora za dojke? Ime i kontakt broj, ali da ima privatnu ordinaciju...
U Sarajevu naravno....

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.7.2011 14:39:52 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28133
31.7.2011 14:48:58   
Anoniman
dan .
Moj anel spava , danas lijep dan iako je jutros oko 7 kisa lila al opet ugrija . Kad abd ustane opet setnja .Kod nas nista novo .....
Lady , kako je L. imal sta novoga jel bilo lijepo vrijeme tamo?
Koka, drago mi je da je nal uredu hb a i da je S. dobro user posted image
Mala 86 blago vama sad ce to user posted image pa cete se brckati.
Dadada jos dosla nije , nije valjda da ce ostat tam zauvjek user posted image ja bi da se vrati bas fali.
Dje je Tajra user posted image
Bebacha ,user posted image pijesli neke tab da se mlijeko povuce ja sam pila i mene je jako siske bolile nedaj se....
Teacher kako si imal mucnina sta L. radi user posted image ni tebe nema nesto.
Mala1994 dje si ti user posted image user posted image
Marinciuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28134
31.7.2011 15:00:20   
Lady26
I nije bas lijepo vrijeme, juce jest bilo ali prekjuce oblacno i kisa...
Bas mi djever govori da obicno se pogorsa vrijeme oko Velike Gospe, tako su kaze i najavili, to ti je 15.08. i tad vec je sezona "gotova", tj ono slabo raja dolazi i to je to...Mada ne mora biti, ha ja user posted image
Lana dobro hB, vjerujem da ju je slomio put, jutros se ustala oko 7, ja nisam mogla i ususkam je opet, i svi smo spavali do 9...tad sam ustala, evo i sad me glava boli, nije vise covjek za duga putovanja a na kratak period, hebi ga...
Tamo bilo tako-tako, jetrva mi je u svom svijetu, ne benda nikoga ni 2%, mi juce krenuli, haman na vratima a ona govori idem ja, moram ic na posao user posted image (radi sama za sebe), pa smo tako na brzinu i otisli...al hajd...
Mi se slikali na razglednici, za uspomenu, nas troje-djever i njena curica a ona je stajala pored nas, njoj se to "ne da", gluposti su i sl...hB pa je to samo 2x godisnje....zao mi samo zbog djevera i djecaka...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28135
31.7.2011 15:03:11   
Anoniman
to za jetrvu mi nista nije cudno, jer sam srela takvi osoba imam ih user posted image ko ih sisa .
Mogu mislit put slome , bas  al kuci ste hb dosle zive zdrave odmarajte ...
Ja se nadam lijepo avgustu jer nam treba user posted image , ....prosle godine je stvarno bilo lijepo vrijeme nijedan dan kise , bas toplo user posted image
Sutra Ramazan kazu kako nastane tako ce zavrsi valjda ce biti sunca abd .....

< Poruku je uredio felix -- 31.7.2011 15:04:34 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28136
31.7.2011 15:09:00   
Amani12
Di ste nam zene i bebare? user posted image
Ja cekam da se moje pilence probudi da opet idemo vani,jutros smo odradili prvu turu setnje i druzenja,sa slijedi druga,ali on se po obicaju uspavao,Samo da nam kisa ne padne...
Ja se sinoc nisam naspavala,ama bas nikako...
Amancek se upiskio u toku noci cak tri puta... Svasta...
Nemam pojma zasto... Inace ne piski u toku noci ili zove da ga vodim na tutu...user posted image
Tekja user posted image user posted image user posted image za te farmerke
Lady samo laganini,evo i ja jos kucu radim,sve polako,pa nikad da zavrsim...
Felix i ostale... user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28137
31.7.2011 15:11:23   
Amani12
Drzimo fige za to sunce user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28138
31.7.2011 15:12:31   
Anoniman
Amani12 , prevarilo ga stas sigurno user posted image
user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28139
31.7.2011 15:14:58   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Amani12

Lady samo laganini,evo i ja jos kucu radim,sve polako,pa nikad da zavrsim...

Zasada sam samo masinu upalila i promijenila posteljinu user posted image user posted image

Hebem mu RR, idem kucu raditi, zaraza prava user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28140
31.7.2011 15:29:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Da li mi neko moze preporuciti dobrog doktora za dojke? Ime i kontakt broj, ali da ima privatnu ordinaciju...
U Sarajevu naravno....

Ja znam da je ova zena najbolja, evo tu nadjoh podatke ako nisu zastarjeli.

http://bhizlog.com/view.php?id=13544&page=0&cat=93&subcat=0&subsubcat=0

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28141
31.7.2011 16:10:37   
tekja
hello ladiesuser posted image

Mi smo dobro, hB, V. nakon dvije solje brusnice je super, urin mu dobio lijepu svijetlu boju, vise ne piska stalno, tako da se nadam da je prehladica iza nas,mada preventive radi i dalje pijemo pomalo cajeve...is, is, bkt. i antb, sto dalje od moje bebeuser posted image user posted image

Lady, welcome back, nedostajala si i imas ppuser posted image ...

Tajra, mahmurauser posted image user posted image ...hocemo sliku kume i mlade na sunce cim se uhavizasuser posted image
amani, hvala dusouser posted image , jutros sam ih opet probala, rekoh da ja jucer nisam sanjalauser posted image user posted image user posted image ...V. se isto dva puta upiskio po noci, pa sam ga pocela dizati oko 2-3h,  iako je vise od mjesec dana svaku noc prespavao suh...ja kirivim vrijeme, malkice su nam se izgleda nahladile zuzeuser posted image

koki, bravo za uho, a bice dobro dugo, dugo, aBd...user posted image

mala, vidis i ja planiram da V. kisobran kolica operem, zamazao ih je pravo, bas mi smeta, al ja nemam balkon, pa gdje cu ih susitiuser posted image ...mozda kad odem kod mame da ih operemuser posted image

felix, teacher, mala1994, sahara, bebachauser posted image ....

< Poruku je uredio tekja -- 31.7.2011 16:11:31 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28142
31.7.2011 16:25:38   
Apotekarka
Dan...
Mi goste imali u podne tako da kasnimo sa svim,Antonio legao u 14 i 30 a rucak se ovo jos kvrcka brzo ce....
Dan nekakav bezvezan...
Lady 26 dobrodosla
Tekja drago mi je radi urina,mklo se on prehladio...
Felix upravo skontah da si najaktivnija na rr uvijek ti n temi odnosno tvoj post,radis li ti istauser posted image user posted image user posted image  salim se zeno
Koko nek je uho u redu i mali decko sto se prejeo
Bebacha ne znam sta bi ti rekla,nisam dojila svega 20 dana,meni je dojenje patnja i meni i djetetu bila tako da mi se smuci od pomisli na to..
Pusa za ostaleeeeeeeeeeeeeeeeee

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28143
31.7.2011 16:56:28   
Lady26

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Lady26

U Sarajevu naravno....

Ja znam da je ova zena najbolja, evo tu nadjoh podatke ako nisu zastarjeli.

http://bhizlog.com/view.php?id=13544&page=0&cat=93&subcat=0&subsubcat=0

Ne da mi otvoriti, ima virus...Moze na pp podaci?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28144
31.7.2011 17:06:04   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Preslozila sam svoju, mm i Laninu odjecu, presvukla posteljinu, prostrla ves, slomila se a kuca user posted image user posted image user posted image ISTA, bomba-bomba...hocu reci - idem dalje krciti user posted image user posted image user posted image
Rucam grozdje....nije mi palo na pamet da sta jedem...kod mene il sve il nista user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28145
31.7.2011 17:28:02   
tekja
Preslozila jucer nase ormare, kad jutros moj vrli muz otvara, trazi  nesto i komentarise, joj kad ti meni sve ovo slozis, ja ne znam gdje je stauser posted image ...a ono sve pod konac i sve se vidiuser posted image ...kad ga nisam na sabahu lansirala na mjesec, necu nikaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...fino kazem, ubuduce dragi, sva tvoja odjeca ce da bude u onom dolje cosku sobe, na hrpi, pa ti slazi kad, gdje i kako zelisuser posted image ....pih, kad se poce ulizivati, izvinjavat, cmakati...cccc....muska posla....nego Lady, idi jedi sad, grozdje jedi iza 18user posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28146
31.7.2011 19:20:00   
Lady26
I''m aliveeeeeeeeeeeeeeeee buahaha buahahaha user posted image
Jos kupatilo i ja da se okupam....iiiiiiiiiiiiiii otvorit cu bolovanje user posted image user posted image user posted image user posted image
Jos nisam jela nista user posted image
Zamislite ovo, mama mi u pola 6 vratila Lanu user posted image user posted image user posted image - eto kako imam fino dijete
Kaze rekla joj : nano moje te ide mame user posted image user posted image user posted image (nano molim te vodi me mami) ili je mama slagala jer je nije mogla vise user posted image user posted image user posted image user posted image
Cujem kapiju, ja izasla, kaze ona mama dodji meni i pruza ruke, iiiiii kako je dosla ne skida se sa mene user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28147
31.7.2011 19:32:29   
Audrey
Cao cure! Da vas pitam nesto? Moja kcerkicca od 17 mj me izludjuje vec dva-tri mjeseca......nema gdje je nema,po stolovima,,stolicama,regalima.....uglavnom gdje god se moze popeti...eto nje! Sve mislim proci ce je,ali ma kakvi,ona po svom. Starija(2,6 god) je isto imala tako nekakvu fazu,ali nije Bog zna sta trajalo? Jeli se i vase tako penju i kako to rjesavate?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28148
31.7.2011 20:24:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...
Mi goste imali u podne tako da kasnimo sa svim,Antonio legao u 14 i 30 a rucak se ovo jos kvrcka brzo ce....
Dan nekakav bezvezan...
Lady 26 dobrodosla
Tekja drago mi je radi urina,mklo se on prehladio...
Felix upravo skontah da si najaktivnija na rr uvijek ti n temi odnosno tvoj post,radis li ti istauser posted image user posted image user posted image  salim se zeno
Koko nek je uho u redu i mali decko sto se prejeo
Bebacha ne znam sta bi ti rekla,nisam dojila svega 20 dana,meni je dojenje patnja i meni i djetetu bila tako da mi se smuci od pomisli na to..
Pusa za ostaleeeeeeeeeeeeeeeeee

neradim nista user posted image user posted image user posted image user posted image samo visim na rr .
Salim se , pa sredim sa A. posle kad zaspi  vecinom virkam na rr rucak si pristavim  posto smo sami mm nema tako da mogu rec da uzivamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 28149
31.7.2011 20:31:53   
Honey3
pozdrav za generacijuuser posted image evo malo i nas napokon....jutros smo ispratili goste i evo citav dan smo mm i ja pospremali kucu bila je u haoticnom stanju,danima se nista generalno nije radilo samo povrsno i samo sam kuhalaaaauser posted image Esma slusa,prica i mashallah dobro jede evo vidno se popravila kako smo sa mora dosliuser posted image ljubimo vas sve redom i odoh malo da vas iscitamuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *