|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1122 1123 [1124] 1125 1126   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.7.2011 11:34:56   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I nama ce biti regres uz platu user posted image
Pisi na pp koliko vam je dao regresa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28076
29.7.2011 11:37:42   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eeee eto pokupimo regres i nas cetiri u ZIVOT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poslala sam ti pp

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28077
29.7.2011 13:00:19   
*pcelica*
Dobro jutro od nas Vidim svi nesto neraspolozeni i bolesni kao da je zarazno user posted image Ni ja nisam nista bolja Atiju i dalje muce zubici Nista nece da jede samo kenjka. Jutros primjetim da joj je jezik sav bijel kao kod malih beba kad imaju soor i ja joj malo ocistila sodom i malkice joj namazala boraxom, i bilo joj je malo lakse pojela je pola ustipka i on je drzi evo pola dana user posted image

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

bebacha duso moja nadam se da ce brzo proci, moras raditi na svom imunitetu jer si iscrpljena user posted image user posted image

tiki zaboravih te pitati, a sto pijes sok od narandze, meni je od njega i ovako muka a kamoli jos u trudnoci, samo ti povecava zgaravicu jer je citrus, a i mladi sir isto....

ti moras jesti blage stvari, kuhani krompir, rizu, blaga pileca prsa i sl.

citala sam da su dobri mlijecni proizvodi i sok od narandze, pa eto to jedem, sir mi ne smeta al od narandze stvarno dobijem kiselinu kad povracam. problem je sto ne mogu nista da pijem, pa cu dehidrirati jer mi se od vode povracauser posted image ja kuhano meso ne volim, a przeno mi jako,m jedva sam pojela sinoc malo pilecih prsa s rostilja. krompir i riza onako sami bez mesa mi se ne jedu

Joj ja dok sve pofatam pola ce vas se i poroditi
Teacher cestitam od srca bas mi je drago sto ce lana imati bracu ili seku, a ti se cuvaj i nadam se da ce mucnine brzo proci

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 28078
29.7.2011 13:20:32   
Anoniman
pozzz
nije nas bilo nisam bila kuci . Moj anel je dobro hb samo je zima kisa brrrrr vani .
Juce nam bila rodica anel dobio svasta al sve mu veliko user posted image tj br 98 i 110 a mi nosimo 82 . njena su djeca veca ,krupnija .......
Al ima nesto sto i moze a ovo ce mu moc tek mislim iduce ljeto abd .
Juce gledam njene blizance masallah kako su veliki bebeli , lijepi pametni sto je br 1.
Moj anel ko mrva prema njima a samo godinu razlike ,user posted image user posted image a izgleda kao da anel ima godinu i pol prema njima a ne dvije godine ...
Al neka je zdrav nemozemo biti niko isti.
Dobio je  3 sesira user posted image prelijepa samo nigdje sunca da ih pronosamouser posted image user posted image user posted image .
Nadam se da ste nam svi dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28079
29.7.2011 13:42:35   
koka i po
haj....
hanady bucov je u stvari pjegavac a mnogi ga mijenjaju sa bolenom jer su skoro identicniuser posted image
sve ti rekoh jelde user posted image
dan i vama..
meni je sinoc bilo kino u kuci.sinoc kad ne dobih srcani udar a jutros crko od smijehauser posted image
ja zaspala a moji se vratili i ni uz pomoc magije me ne probudise user posted image .
na kraju onako uspaniceni razvalise vratauser posted image (sve mi slika u glavi mm kako se zaletio hastorom i pukao u vratauser posted image )
a ja nista nisam cula user posted image
tek kad su uletili u sobu da vide sta je sa mnom ja skocih iza sna a srce udara ko ludo.
e kad me sinoc ne prekinu nece nikaduser posted image
nesto nam pusta tema danas ....gdje ste user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28080
29.7.2011 13:44:53   
bebacha
evo mene.bili smo kod doktora.mm i ja imamo upalu grlu.kod mene krajnici punoo oteceni,dobila neki antibiotik al nema ga nigdje pa mm otisao da propise doktorica zamjenicu.problrm je sto sam alergicna na pencilin i dojim.temp slabo popusta,glava mi puca.Ajla jos uvjek ima upalu krajnika a prije 7 dana ispila antibiotik.sad joj dala samo akvamaris i operil.
izgleda da cemo mi morat prestat s dojenje.zao mi je al mislim da je 13 mjeseci dovoljno.razlozi su sto me je to totalno isrpilo jer i dalje puno doji.onda se izivljava dok doji,ujeda me.a i jos nisam dobila menstruaciju poslije poroda,13 mjeseci nije malo.dusa me boli i jos nismo poceli s odvikavanjem

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28081
29.7.2011 13:45:12   
Anoniman
koko imal kise kod vas .Kod nas ima uh prelazi u dosaduuser posted image user posted image al stace kazu od sledece sedm valjda .Mada meni je bitniji sredina agusta da bude lijep a ovo ostalo manje vise user posted image user posted image .

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 28082
29.7.2011 13:48:20   
koka i po
trenutno je stala

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28083
29.7.2011 13:50:17   
Anoniman
kod nas pada.
Bebacha user posted image user posted image user posted image user posted image brzo ozdravljenje da sve brzo bude iza vas abd .

Neposredna veza do poruke: 28084
29.7.2011 13:51:14   
mala86
samo da pozdravimo generaciju user posted image

sinoc dosli kasno,ma prekasno od kumova,oni prave kucu,pa juce dernek zivi!bilo super,ali kasno dodjosmo pa sam danas sva user posted image !

sad se spremam za kaficu,malca uspavat,mm ce doc neki rodjak i ode s mirom user posted image user posted image

bebacha nemoj se sikirat radi dojenja,pa dojila si vise od godine,to je za svaku pohvalu,a on je dobio ono najvaznije od majcinog mlijeka user posted image !a tesko je -uvijek je tesko vjeruj mi!mi smo prestali sa 18 mjeseci,sad mi se cini kao da je prosla godina user posted image ,i bas se rado sjetim user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28085
29.7.2011 14:21:04   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: Lady26

eeee eto pokupimo regres i nas cetiri u ZIVOT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poslala sam ti pp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28086
29.7.2011 14:43:16   
tekja
dan...joj kako pljusti...volim kisu, mnogo, al' brate ucrva mi se dijete u kuciuser posted image

bebacha, joj, sve ti se sastalo...evo jedanuser posted image da brzo prodju upale...Nemoj da budes tuzna, Alen je dobio ono najbolje, a sada treba mami koja ce imati snage i kuveta da pici za njim po carsijiuser posted image user posted image user posted image ...

lady, mama, na kojem to nivou isplacuju razliku regresa? Nadam se federalnomuser posted image ...kako god, lijepo se pocastiteuser posted image

koko draga, mogla si komotno ostaviti i otkljucana vratauser posted image user posted image user posted image ...i da su lopovi bili, ti nista ne cujesuser posted image ...Je l' se S. prepao?

Tajre nam nema, ona je sad u fazonu, depilacija, nokti, kosa, obrve, oFo ono...tajra nemoj preCerati, ipak mlada mora da bude najljepsauser posted image

felix, sibni nama tu vel. 98user posted image user posted image user posted image ...ma samo slozi i cuvaj, sad ce A. to dosticiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28087
29.7.2011 14:44:08   
marinčii
pozz ženice i kod nas kiša ne prestaje od sinoć nije mi draga al bolje i to nego one nesnosne vrućine
felix vi se ponovili ajde superuser posted image ljubni mi Anelka
bambi ljubi dječicu  user posted image
ostale ženice imate mahanjeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28088
29.7.2011 14:45:05   
Anoniman
tekja user posted image user posted image user posted image bi majkemi da smo blize user posted image user posted image user posted image na bb
A.usto igra se pile moje , ..... Kod nas bas tmurnooooooooooooo
Marinciuser posted image user posted image user posted image
Tekja kad no vi idete na more ??? Ja se nadam lijepom vrmenu mi cemo abd iza 15estog user posted image

< Poruku je uredio felix -- 29.7.2011 14:46:06 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28089
29.7.2011 14:47:29   
koka i po

IZVORNA PORUKA: tekja

dan...joj kako pljusti...volim kisu, mnogo, al' brate ucrva mi se dijete u kuciuser posted image

bebacha, joj, sve ti se sastalo...evo jedanuser posted image da brzo prodju upale...Nemoj da budes tuzna, Alen je dobio ono najbolje, a sada treba mami koja ce imati snage i kuveta da pici za njim po carsijiuser posted image user posted image user posted image ...

lady, mama, na kojem to nivou isplacuju razliku regresa? Nadam se federalnomuser posted image ...kako god, lijepo se pocastiteuser posted image

[color=#006600]koko draga, mogla si komotno ostaviti i otkljucana vratauser posted image user posted image user posted image ...i da su lopovi bili, ti nista ne cujesuser posted image ...Je l' se S. prepao?[/color]

Tajre nam nema, ona je sad u fazonu, depilacija, nokti, kosa, obrve, oFo ono...tajra nemoj preCerati, ipak mlada mora da bude najljepsauser posted image

felix, sibni nama tu vel. 98user posted image user posted image user posted image ...ma samo slozi i cuvaj, sad ce A. to dosticiuser posted image

tek kad je mm poceo da "stema" vrata da ih moze zakljucati user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28090
29.7.2011 14:49:59   
Anoniman
...user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 28091
29.7.2011 14:51:56   
Malenaoduvijek
koko, koko moja koko ja cujem kad mi se neko sunja oko kreveta, mm se uvijek zeza sa mnom tebi se covjek ne moze usunjati u kucu nikako user posted image user posted image

bebacha mila ja znam da je tebi zao i da je mlijeko tvoje najbolje za njega, ali moras misliti i na sebe, ti si jako bitna a ti si to zaboravila user posted image user posted image

felix ne moze to kako tebi odgovara, ti bi sad kisu sad sunce, ili jedno ili drugo...  user posted image
moji se ucrvase u kuci i ja s njima i tata mi pobjeze svojoj kuci kaze odoh prije kise, e zamislite kakvi smo divni user posted image

tekja, da hoce stati ova kise da  se malo dahne dusom mene ubi u pojam, samo se povlacim po kuci nije mi ni do cega user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28092
29.7.2011 14:52:54   
Anoniman
pa dobro hajd mala nemam nista jos protiv kise LICNO JA . Al zbog sve djece volila bi malo sunca bar ko juce bez kise samo user posted image .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 28093
29.7.2011 14:54:59   
Malenaoduvijek
oke drage, nista ne valja, ljubim ja njega user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28094
29.7.2011 14:55:43   
tekja
user posted image user posted image user posted image

dusica mila...vidis li ti mama kako je on zgodan deckic....neka ti je samo ziv i zdrav...a bona osisajte gauser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28095
29.7.2011 14:57:18   
Anoniman
necu user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image juce sam gledila jos malo repic sveza a sav je kovrdzavuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28096
29.7.2011 15:06:30   
tekja
A. ima istu kosu kao ti...gustu i kovrdzavu, a ja se samo stavljam u njegovu poziciju...smori ga...

Upravo smo danas odlucili da necemo na more, MM je bio za, al'' su moji argumenti protiv bili jaci...trebali smo 22. avgusta, u Orebic, napravili i rezervaciju, ali Ramazan je, pa Bajram, dolazi mi tetka iz Amerike koju godinama nisam vidjela i odlucili smo da cemo godisnji provesti kod moje mame i babe, a novac od moreta cemo preusmjeriti na kupovinu dugo zeljene stvariuser posted image ...

zaboravih jos jedan argument protiv...vjestica u vrijeme godisnjeg user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 29.7.2011 15:08:15 >

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28097
29.7.2011 15:21:43   
Anoniman
tekja vi znate najbolje kako cete i sta user posted image ja se samo nadam lijepom danu ako vako bude necemo nidje user posted image
Skoro isli do trg anel smjesan dala mu kisobran samom on ko gljiva ne vidi seuser posted image user posted image user posted image pod njim isto vidis samo nekog malog patuljka slican gljiviuser posted image user posted image ulazimo u prodv.on nista ne pita mozel vec gura kroz vrata i prodje stade i dize kisobran i vice eto doso jauser posted image user posted image user posted image
Ma necu ga sisat zao miuser posted image najgore je proslo vrucine user posted image sad ga pocesljam i ne znoji se

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 28098
29.7.2011 15:23:15   
Amani12
Bjezi kisooo s prozoraaa user posted image

Joj ja zaspala sa Amancekom i maloprije se probudih.
On jos spava,kisica ga ja je ponovno komirala,od 12h buji paji...user posted image

Sad ce mi brat donijeti rucak,mama pravila.Teleca koljenica i kukuruzi,njamiiii...

Felix,deckic je user posted image
Ostale moje dama,da vas malo iscitam user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28099
29.7.2011 15:26:31   
Amani12
Tekja sigurna sam da ste donijeli pravu odluku. user posted image
Bebacha zelim ti brzo ozdravljenje...
Felix mi nosimo 86 broj isto,92 mu bude basss komotan.
Gljivica mala slatka user posted image
Tako i Aman gdje god dodje ,odmah obavjestava ''ja doso'' user posted image
A ni ja ne dam da se Amancek sisa,mada on ima tanku i rijetku kosicu,malo na mene,vise na mm user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 28100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1122 1123 [1124] 1125 1126   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1122 1123 [1124] 1125 1126   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *