Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja čitah čitah al ne upratih sve... daj tajra rezime
ja se spremama sutra za goražde... mislim sebe i starije mi dijete na svo spremanje i šta njoj sve ''al stavrno'' treba...imama narednih sat vremena da izbacujem iz torbe jer ona spava
Budna Tajra , okrece se, igra, i smije ali bas...tesko je nju tako nasmijati... I opet se ponovilo, pa sam usla i drzala je za ruku i zaspala je... Jest gledala crtic pred spavanje i njemu se smijala ali ne kontam, da je spavala rekla bih da sanja ali ovako...ne znadem
duhovi garant[sm=smiley36.gif] zezam se isto se desavalo i mom S. dok je bio manji i bas jezivo izgleda al eto nisi sama vidi koliko nas je sa tobom ahojjjjj
Ujedi se za jezik....sama sam kuci a duhova se bojim ....ne gledam ni filmove na tu temu...Nema mi mm do 23h veceras...
stariji momci u ribama a ja moram da ih cekam jer nisu ponjeli kljuc pa sam a ako zaspim pa me probude onda sam ja se d.... ne bojim d....se boje mene uzivam u horor filmovima i sto bi mm rekao u onim sto je krvi do koljena hah,,,ko bi reko jelde uho u stanju mirovanja....nadam se bar jedno mjesec dana
Meni je dan grozan... STo se stomaka tice jedino on je bolje...nije najbolje al s ranitalom i probiotikom se gura i polagano pocinjem normalno jesti... Danas sam se isplakala bas zbog svegga.... 1.Antoinio je toliko nerovozan,samo kmeci ,nikla mu jedna gornja petica pa se nadam da su petice druge krenule da je to razlog...jos veceras kad sam s posla on i teta setaju kod djeda(tata od mm) i on nece kuci ,baca se,udara glavom hoce od cestu da udara i ja ga po guzici plesnem opar puta i djedu muka gdje cu tako okolosvijet kucxe pa me i to razestilo 2.cjeli tjedan u vremenu kad teta cuva ga on nista nije stavio u usta,ja znam da ga je tesko hraniti ali kad ga se zabavi i trudi pojede pravi obrok,znaci ona se ne trudi a ni suđe poslije rucka za sobom nije oprala,a kamoli sta...pa ne traztim nista bar ga onda nahrani 3.plate za 5 mjesec jos nisam dobila,zasto,zbog necijih drugih hirova 4.mm nista za posao 5.Isla sam predmrak na bakin i mamin grob i bilo mi je nesto posebno tesko,i na djdov....pozelila sam da sam ona mala curica koja ide s djedom u sumske jagode a on ih navjeni na onu travu i kad dođem kuci da mi baka veli ajd pojedi ovo,pojedi ono baka pripremila dok vas nije bilo i pozelila sam samo jedno da me moja mama zagrli i bude snaga u ovim danima Oprostite morala sam nesto mi se spicilo
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Mogu li samo da pitam, zasto placas tetu a muz ti ne radi? Ja ne bih...mislim imate jednu platu, muz kuci a placas tetu...ili nesto nisam dobro shvatila? Sorry, nadam se da se neces ljutit
Tetu placam iz razloga sto muz cjeli dan radi n kompjutoru diplomske,seminarske i svasta sto mu moze pomci da nesto zaradi a s Antoniom to nije moguce samo bi gledao abc na kompjutoru i slicno....
Mogu li samo da pitam, zasto placas tetu a muz ti ne radi? Ja ne bih...mislim imate jednu platu, muz kuci a placas tetu...ili nesto nisam dobro shvatila? Sorry, nadam se da se neces ljutit
vidi ove ....i ti si placala tetu a M nije radio, vjerujem da i kod Apotekarke postoji razlog