|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1117 1118 [1119] 1120 1121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.7.2011 9:28:42   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: mama2009

jutroooo mi smo super spavali moja princeza se nije budila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako je neko za user posted image user posted image user posted image user posted image bujrum

Imal jos za mene??? user posted image

tajra... Latifaga se vrno... user posted image  Joj jes mi bilo finooooo

tekja... ma nemoj biti tuzna... uvijek se mora ostaviti onaj 1%... zato ja garantujem 99%... ali razumijem te... i ja bih izabrala mamu, pa da je Jack pot cekao na mene... no sikiriki... sve je ok...

Lady, ljubi mi principesu, a za te prstice ne znam sta bih ti rekla, nikad nisam imala tu situVaciju niti sam vidjela kod nekoga drugog... nadam se da ce brzo proci...user posted image

seleeeeeee... jesi nas vidjela kako smo "pepiiii" user posted image

Jelenaaaa... kako ide???

teacher, znas kako dadada kaze "zeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn" tako i ti... ne nerviraj se bez potrebe... doduse, sad je malo teze kontrolisati hormone, ali polahko... znas svoje granice...

tajra... post ti je za 10... user posted image

mala86, kako je drug danas???

Ella, sta mi rade momci? Kako si ti?

Mi smo super, Nane je prespavao cijeli put... Kod tetke se izigrao sa rodjacima... Sabina je cuvala nanu dobro... Ostala je da spava kod njih, pa cu je na pauzi odvesti kuci... Bilo mi je divno, upoznala sam i Ilhanu user posted image  koja je predivna... Nadam se da ce i nasa Nejra ako Bog da biti dobro i da ce se brzo pridruziti na RR... Eh sad odoh traziti brojeve binga, da vidim imam li razloga ponovo doci u SA user posted image user posted image user posted image

naravno user posted image user posted image user posted image bujrum

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27951
28.7.2011 9:52:00   
R&T@
Znate li onu pjesmu Tata, kupi mi?

Sad R. nabraja mm: Kupi mi lizalo, mlijeko, auto, ljuljacku, smoki, banane, cipele, sesir, sok, karmin...user posted image user posted image user posted image user posted image

A on, skroz ozbiljan: Zelis li i jednu prodavnicu mozda?user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27952
28.7.2011 9:52:25   
Malenaoduvijek
tajric jeste vi isli na stomatologiju isto?
a vjerovatno fluorom jer mi logopedica kaze da su njenoj kcerkici isto mazali fluorom za zastitu iako meni to nije jasno, preporucuju paste bez a mazu sa njim, hajde vidjecemo sta ce reci

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27953
28.7.2011 10:10:50   
mala86
jutrooo user posted image

hvala svima na pitanjima-dobro smo,nema ture,nemam pojma sta je bilo juce user posted image

veseo,razigran-koristi moje noge ko tobogan user posted image !

evo ga sad doruckuje

vrijeme opet user posted image

joj ja zaboravila gledat bingi sinoc,zaboravila prebacit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27954
28.7.2011 12:59:11   
koka i po
haj...
tajra...oprastam user posted image ...priznajem malo sam se dvoumila al eto sve za moju prijuuser posted image user posted image
sele moja....ja sinoc nista ne vidjeh user posted image a gledala sam gledala i samo hanady vidjehuser posted image ...ajjjj jest mi zao...a ne sumnjam da ste sve bile pepe user posted image
P.S. blago tvom babi kad ima takvo dijete..malo je takvih na ovom vaktu...nazovem te veceras da mi predas izvjestaj user posted image
ja sam danas smrlj...isla na pijacu a sa mojim S. to je nemoguca misija,hoce dijete iz kolica da iskociuser posted image
sve vidjeh i nista ne vidjeh ...
isla sam mojoj tetkici...dobro je ..dusa moja....Boze me oprosti ovakav "odmor" joj je bas trebao..
mama 2009...jos jednom hvala.
ostalima user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27955
28.7.2011 13:03:10   
mama2009
IZVORNA PORUKA: koka i po

haj...
tajra...oprastam user posted image ...priznajem malo sam se dvoumila al eto sve za moju prijuuser posted image user posted image
sele moja....ja sinoc nista ne vidjeh user posted image a gledala sam gledala i samo hanady vidjehuser posted image ...ajjjj jest mi zao...a ne sumnjam da ste sve bile pepe user posted image
P.S. blago tvom babi kad ima takvo dijete..malo je takvih na ovom vaktu...nazovem te veceras da mi predas izvjestaj user posted image
ja sam danas smrlj...isla na pijacu a sa mojim S. to je nemoguca misija,hoce dijete iz kolica da iskociuser posted image
sve vidjeh i nista ne vidjeh ...
isla sam mojoj tetkici...dobro je ..dusa moja....Boze me oprosti ovakav "odmor" joj je bas trebao..
mama 2009...jos jednom hvala.
ostalima user posted image

ma nista draga, tu sam u svaka doba

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27956
28.7.2011 13:17:47   
R&T@
Opet zatisje na temiuser posted image

Nadam se da sve koristite suncano vrijeme i setate kao i jauser posted image

Ne bih ni ja usla u kucu da nije vrijeme spavanjauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27957
28.7.2011 13:29:27   
mama2009
hajde sad tajra, ili neces da cujes cigancuru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27958
28.7.2011 13:32:47   
Malenaoduvijek
mi smo isto sada dosli kuci..

isli u setnju i do vrazove, isli smo i do ocnog jer kaze dr sigurnije je da oftamolog nesto prepise.
dobili smo kapi i mast, kapi treba u oba oka stavljati jer ima malo upale na oba oka, a na kapku jacmir, eto na kontrolu iduce heFte....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27959
28.7.2011 13:34:35   
Malenaoduvijek
koko sta je bilo ja ne upratih user posted image

a sta ti je sa tetkom, mozak mi stao ne mogu se sjetiti...

Neposredna veza do poruke: 27960
28.7.2011 13:37:27   
koka i po
kisa samo sto nije pala...
e Mala,krecila zena kucu...pored muza,cerke i unucadi...pala i slomila ruku u rucnom zglobu ...a jos dijabeticar....

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 27961
28.7.2011 13:37:47   
R&T@
Bas mi zao sto momak ima bolesno okouser posted image
neka ste pregledali da budete mirnijiuser posted image
ljubimo da prodje...

Mama2009, pusti sad baby odjecu, daj tasne da pokupimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje je Lady?
Da nije vec otputovala?

Neposredna veza do poruke: 27962
28.7.2011 13:44:11   
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra

Bas mi zao sto momak ima bolesno okouser posted image
neka ste pregledali da budete mirnijiuser posted image
ljubimo da prodje...

Mama2009, pusti sad baby odjecu, daj tasne da pokupimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gdje je Lady?
Da nije vec otputovala?

hahahhah ma onja kazde sutra idem je prozivat za "namah"; lady ma ne vjeruje muz joj radi

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27963
28.7.2011 13:53:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: koka i po

kisa samo sto nije pala...
e Mala,krecila zena kucu...pored muza,cerke i unucadi...pala i slomila ruku u rucnom zglobu ...a jos dijabeticar....

o Boze dragi, da se brzo oporavi user posted image user posted image

a i ovdje kisa samo sto ne padne, mene glava pritisla od pritiska...

Neposredna veza do poruke: 27964
28.7.2011 13:57:00   
Anoniman
đe ste mile mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas sam nesto bas bas raspolozenauser posted image user posted image user posted image user posted image cak sam se i muzu obratila sa ''dragi''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nou pokupila muzeva tetka cim se ustala,joj sto volim kad je zena na odmoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27965
28.7.2011 13:58:21   
Anoniman
Samo da vam javimo da moja dusica stize 12.08. To je najkasniji datum sto su mi mogli datiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27966
28.7.2011 13:58:39   
R&T@
Povrati R. sve sto je jutros pojelauser posted image user posted image user posted image
i to dok je spavalauser posted image user posted image user posted image

Ne znam sta joj biuser posted image
Povracanje je inace T. specijalnostuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27967
28.7.2011 13:59:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

đe ste mile mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas sam nesto bas bas raspolozenauser posted image user posted image user posted image user posted image cak sam se i muzu obratila sa ''dragi''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nou pokupila muzeva tetka cim se ustala,joj sto volim kad je zena na odmoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne primici mu se puno, da ti se to "dragi" ne vrati u obliku poklona koji se isporucuje za 9 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27968
28.7.2011 13:59:58   
koka i po

Povrati R. sve sto je jutros pojelauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27969
28.7.2011 14:01:33   
mama2009

jel nesto tesko pojela, jel skakala mnogo prije spavanja....

< Poruku je uredio mama2009 -- 28.7.2011 14:02:07 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27970
28.7.2011 14:02:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo da vam javimo da moja dusica stize 12.08. To je najkasniji datum sto su mi mogli datiuser posted image

Prokomentarisah na drugoj temi, a ovdje cu da provjerim kako datum izgleda

12.8.2011. Luka (mamin i Anin Lav)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27971
28.7.2011 14:04:54   
Anoniman

Ne primici mu se puno, da ti se to "dragi" ne vrati u obliku poklona koji se isporucuje za 9 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bjezala sam od njega da me ne zakaci martovska bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad jos malo da izbjegnemo april pa onda sta Bog dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27972
28.7.2011 14:04:57   
R&T@
Jela uobicajeno, tj. dva obilna obroka (jaje i tikvenica i salata), ali je popila bas mnogo razlicite tecnostiuser posted image

Nadam se da je ovo bilo samo zato sto sam se pohvalila da nemam prljavog vesauser posted image user posted image user posted image  i da ce me ZDRAVA djeca pustiti da kumujem ovih danauser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 28.7.2011 14:05:17 >

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27973
28.7.2011 14:06:59   
R&T@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bjezala sam od njega da me ne zakaci martovska bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad jos malo da izbjegnemo april pa onda sta Bog dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onda idu Bikovi (opet rogato i tvrdoglavo), pa Blizanci....user posted image user posted image user posted image user posted image

A da ti bjezis sve do novembra pa neka Bog da Djevicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27974
28.7.2011 14:07:02   
mama2009

Jela uobicajeno, tj. dva obilna obroka (jaje i tikvenica i salata), ali je popila bas mnogo razlicite tecnostiuser posted image

Nadam se da je ovo bilo samo zato sto sam se pohvalila da nemam prljavog vesauser posted image user posted image user posted image  i da ce me ZDRAVA djeca pustiti da kumujem ovih danauser posted image

ma bit ce to ako Bogda ok, ima li temp

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1117 1118 [1119] 1120 1121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1117 1118 [1119] 1120 1121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *