Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutroooo mi smo super spavali moja princeza se nije budila ako je neko za bujrum
Imal jos za mene???
tajra... Latifaga se vrno... Joj jes mi bilo finooooo
tekja... ma nemoj biti tuzna... uvijek se mora ostaviti onaj 1%... zato ja garantujem 99%... ali razumijem te... i ja bih izabrala mamu, pa da je Jack pot cekao na mene... no sikiriki... sve je ok...
Lady, ljubi mi principesu, a za te prstice ne znam sta bih ti rekla, nikad nisam imala tu situVaciju niti sam vidjela kod nekoga drugog... nadam se da ce brzo proci...
seleeeeeee... jesi nas vidjela kako smo "pepiiii"
Jelenaaaa... kako ide???
teacher, znas kako dadada kaze "zeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn" tako i ti... ne nerviraj se bez potrebe... doduse, sad je malo teze kontrolisati hormone, ali polahko... znas svoje granice...
tajra... post ti je za 10...
mala86, kako je drug danas???
Ella, sta mi rade momci? Kako si ti?
Mi smo super, Nane je prespavao cijeli put... Kod tetke se izigrao sa rodjacima... Sabina je cuvala nanu dobro... Ostala je da spava kod njih, pa cu je na pauzi odvesti kuci... Bilo mi je divno, upoznala sam i Ilhanu koja je predivna... Nadam se da ce i nasa Nejra ako Bog da biti dobro i da ce se brzo pridruziti na RR... Eh sad odoh traziti brojeve binga, da vidim imam li razloga ponovo doci u SA
tajric jeste vi isli na stomatologiju isto? a vjerovatno fluorom jer mi logopedica kaze da su njenoj kcerkici isto mazali fluorom za zastitu iako meni to nije jasno, preporucuju paste bez a mazu sa njim, hajde vidjecemo sta ce reci
hvala svima na pitanjima-dobro smo,nema ture,nemam pojma sta je bilo juce
veseo,razigran-koristi moje noge ko tobogan !
evo ga sad doruckuje
vrijeme opet
joj ja zaboravila gledat bingi sinoc,zaboravila prebacit
haj... tajra...oprastam ...priznajem malo sam se dvoumila al eto sve za moju priju sele moja....ja sinoc nista ne vidjeh a gledala sam gledala i samo hanady vidjeh ...ajjjj jest mi zao...a ne sumnjam da ste sve bile pepe P.S. blago tvom babi kad ima takvo dijete..malo je takvih na ovom vaktu...nazovem te veceras da mi predas izvjestaj ja sam danas smrlj...isla na pijacu a sa mojim S. to je nemoguca misija,hoce dijete iz kolica da iskoci sve vidjeh i nista ne vidjeh ... isla sam mojoj tetkici...dobro je ..dusa moja....Boze me oprosti ovakav "odmor" joj je bas trebao.. mama 2009...jos jednom hvala. ostalima
haj... tajra...oprastam ...priznajem malo sam se dvoumila al eto sve za moju priju sele moja....ja sinoc nista ne vidjeh a gledala sam gledala i samo hanady vidjeh ...ajjjj jest mi zao...a ne sumnjam da ste sve bile pepe P.S. blago tvom babi kad ima takvo dijete..malo je takvih na ovom vaktu...nazovem te veceras da mi predas izvjestaj ja sam danas smrlj...isla na pijacu a sa mojim S. to je nemoguca misija,hoce dijete iz kolica da iskoci sve vidjeh i nista ne vidjeh ... isla sam mojoj tetkici...dobro je ..dusa moja....Boze me oprosti ovakav "odmor" joj je bas trebao.. mama 2009...jos jednom hvala. ostalima
isli u setnju i do vrazove, isli smo i do ocnog jer kaze dr sigurnije je da oftamolog nesto prepise. dobili smo kapi i mast, kapi treba u oba oka stavljati jer ima malo upale na oba oka, a na kapku jacmir, eto na kontrolu iduce heFte....
đe ste mile moje danas sam nesto bas bas raspolozena cak sam se i muzu obratila sa ''dragi'' nou pokupila muzeva tetka cim se ustala,joj sto volim kad je zena na odmoru
đe ste mile moje danas sam nesto bas bas raspolozena cak sam se i muzu obratila sa ''dragi'' nou pokupila muzeva tetka cim se ustala,joj sto volim kad je zena na odmoru
Ne primici mu se puno, da ti se to "dragi" ne vrati u obliku poklona koji se isporucuje za 9 mjeseci
bjezala sam od njega da me ne zakaci martovska beba sad jos malo da izbjegnemo april pa onda sta Bog da
Ne primici mu se puno, da ti se to "dragi" ne vrati u obliku poklona koji se isporucuje za 9 mjeseci
bjezala sam od njega da me ne zakaci martovska beba sad jos malo da izbjegnemo april pa onda sta Bog da
Onda idu Bikovi (opet rogato i tvrdoglavo), pa Blizanci....
A da ti bjezis sve do novembra pa neka Bog da Djevicu