|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1116 1117 [1118] 1119 1120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.7.2011 15:06:49   
Anoniman
MALA imal kise user posted image user posted image user posted image dan i tebi user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 27926
27.7.2011 15:08:17   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

MALA imal kise user posted image user posted image user posted image dan i tebi user posted image

bjezi ba felix sa kisom, danas sunasce, ali eto je sutra samo za tebe user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27927
27.7.2011 15:13:57   
Anoniman
nemoj se dugo radovat jer opet kisu javlja ....sve do subote user posted image user posted image tek sledece hevte pravo stabilno user posted image ako ne slazu .
Al uzivaj u suncu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27928
27.7.2011 15:18:21   
Lady26
Mi se vratili iz setnje i kupovine user posted image user posted image
Popili kaficu sa mamom2009, jeeedva user posted image , otilse onda nas dvije do Interexa, u Oviesse snizenje, kupila sam djecaku teget pamucne bermude sa likom Garfielda, za samo 12,50KM user posted image
Sa njim sam zavrsila, jos curici nesto da kupim...mislim seki njegovoj...vidjela sam simpa set za golf....mozda cu to...to cu vidjeti sa mm...
Vruceeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27929
27.7.2011 15:23:15   
Hanady RR
de felix nemoj me sa tom kišom...
dijete mi nastupa u perak u goraždu a haoće da s ekupa u subotu na baneznu tamo...
nije mi do kiše...ko će trtljat toliko garadrobe...ako je vruće kao je hladno...

samo d avas pozdravim idem na bingouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27930
27.7.2011 15:31:10   
mala86
malac se sad probudio,htjela do mame otic,pipinem ga on vruc-temperatura 38 user posted image

pa stvarno,bas me neka muka uhvatila,nemam pojma kako od cega user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27931
27.7.2011 15:46:02   
Anoniman
mala 86 nadam se da ce tura brzo proci.. raste li mu zub možda? evo ja taman napravila tati rucak,neki mu majstori rade kod kuce pa sam ja ,iskusna kuharica, pravila naveliko ,al sve je super ispalo,ponosna sam.. bit ce od mene nestouser posted image moji majstori nisu danas dosli,sutra ce kažu,a mi sve podigli i iz dnevnog u sobu odnjeli pa me živcira zbaca u stanu..

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 27932
27.7.2011 17:01:01   
R&T@
Ja setala saaaaaaaaaaama od 9 do 3user posted image
Sad su mi noge umorne, ali glava super odmornauser posted image

JelenaT, jesi li se razmazila i danasuser posted image
Hanady, sretno na Bingu...sto vise love za NJUuser posted image
Bambi, put putuje lLatifagauser posted image
Marijanna, user posted image  za kuharski poduhvat...nisi pokvarila vrijemeuser posted image

Mala86, nadam se da je prolazna i lazna uzbuna i ce temp. pobjeci od vasuser posted image

MALA, htjedoh ti zvizdati pod prozorom da okahvenisemo na brzakauser posted image

Felix, ne salji kisuuser posted image

Noa, divna ti nova relacija...samo uzivajuser posted image

Mama2009, zao mi sto ne znadoh za tu brzinsku kahvuuser posted image

Lady, neka si ti popila... a ti i ja cemo bankrotirati ovaj vikenduser posted image

Sahara, Ljubi aprilkuuser posted image

N_N, javi se cesce...super je tekst o tuti...user posted image

Ticerko, sto vise vitamina, a ostalo ce damo doci vremenomuser posted image

Ella, mi se super razumijemouser posted image

Bebacha, gdje siuser posted image Kako djecicauser posted image

Zaha, kako je Esma? Jesi li se odmorila od odmora?

Mya, kako najsladja Zenicanka?

Tekja, ti sigurno uzivas s dragim gostomuser posted image

Ivanasa, dobrodosla nazaduser posted image

Apotekarko, kako zdravljeuser posted image

Andjela, je li curica bolje? Kako ti?

Marinci, kako nam je djecak?

Iv@ncice, gdje nam je aprilko? Je li se navikao da nije na moru?

Dafri, ima li kupanja?Pusa djevojciciuser posted image

Chuci, dadada, megi su nas zaboravileuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27933
27.7.2011 17:49:04   
tekja
kratko javljanje...ma ne mogu bez vasuser posted image

Danas predivan dan, kao narucen za cjelodnevno druzenje mame, kcerke i unuka user posted image ....uspjele smo setati, popiti kafu, pojesti sladoled, obici radnje, kupiti svasta, a V. svo vrijeme u kolicima, miran, divan, poslusanuser posted image  ma srce mamino...

....zbog necega drugoga sam beskrajno tuzna, ispalo je tako bahato i neodgovorno, a ja nisam ni jedno ni drugo - odlucila sam srcem, kao sto cinim i uvijek i izabrala sam mamu...krivo mi je sto su se ovi dani poklopiliuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27934
27.7.2011 19:49:16   
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja setala saaaaaaaaaaama od 9 do 3user posted image
Sad su mi noge umorne, ali glava super odmornauser posted image

JelenaT, jesi li se razmazila i danasuser posted image
Hanady, sretno na Bingu...sto vise love za NJUuser posted image
Bambi, put putuje lLatifagauser posted image
Marijanna, user posted image  za kuharski poduhvat...nisi pokvarila vrijemeuser posted image

Mala86, nadam se da je prolazna i lazna uzbuna i ce temp. pobjeci od vasuser posted image

MALA, htjedoh ti zvizdati pod prozorom da okahvenisemo na brzakauser posted image

Felix, ne salji kisuuser posted image

Noa, divna ti nova relacija...samo uzivajuser posted image

Mama2009, zao mi sto ne znadoh za tu brzinsku kahvuuser posted image

Lady, neka si ti popila... a ti i ja cemo bankrotirati ovaj vikenduser posted image

N_N, javi se cesce...super je tekst o tuti...user posted image

Ticerko, sto vise vitamina, a ostalo ce damo doci vremenomuser posted image

Ella, mi se super razumijemouser posted image

Bebacha, gdje siuser posted image Kako djecicauser posted image

Zaha, kako je Esma? Jesi li se odmorila od odmora?

Mya, kako najsladja Zenicanka?

Tekja, ti sigurno uzivas s dragim gostomuser posted image

Ivanasa, dobrodosla nazaduser posted image

Apotekarko, kako zdravljeuser posted image

Andjela, je li curica bolje? Kako ti?

Marinci, kako nam je djecak?

Iv@ncice, gdje nam je aprilko? Je li se navikao da nije na moru?

Dafri, ima li kupanja?Pusa djevojciciuser posted image

Chuci, dadada, megi su nas zaboravileuser posted image

tajra lady dosla kod mene na posao, kad god kazes za kafu ja sam za poslije 17.......D je stigla i spremne smo za druzenje

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27935
27.7.2011 20:26:14   
Amani12
Gdje ste zenice?
Sigurno gledate Bingouser posted image I jauser posted image
Tajra super ti je taj spisak,
jos da si nas makar malkice spomenulauser posted image user posted image
Tekja samo uzivajte i dalje i nemoj da brines,sve se super zavrsilo,a kada srcem odlucujes nikada ne mozes pogrijesiti.user posted image
Mala 1994 danas sam ti bila u ''mahali''user posted image ,bas mi bilo zao sto nemam broj,mogla sam te zvati.Eto,da znas,mislili smo na vas... user posted image

Mi smo cijeli dan hodali,kod tetkice,pa do grada,pa do pijace svratili da pokupimo nove paravane za dn.boravak i cim smo stigli doma Amancek utonuo u svijet snova.Samo jedanput je danas spavao,pa mi zaspa,a nije ni vecerao...
Imate svi redom veliki user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27936
27.7.2011 20:30:02   
Anoniman
pozz i od nas i mi smo se nasetali bili na vikendici brali breskve ,jabuke , sljive . mmmmbreskve zrele njammmm da moj anel bogdom oce user posted image al nece ne voli voce . A sve frisko ne prskano svjeze domace al jok al hajd makar oce povrce pa me to tjesi .

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 27937
27.7.2011 20:36:16   
mala86
vece svima user posted image

samo da se kratko javimo dobro smo user posted image ,nema ture sad

danas sam ga tusirala i dala 2,5 panadola i brzo je spala!
nadam se da je samo tad bilo i da se nece vise vracat

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27938
27.7.2011 21:25:17   
Lady26
Pitanjce, Lani mi se guli koza na prsticima, pogotovo na velikom...nedostatak vitamina, jel moguce? Mislim znam da inace hoce od toga al nisam sigurna...
Veceras se kupala u banjici, i kako se prstic "kiselio" to tako ruzno izgleda, bijelo i kao da ima 2-3sloja koze, zadebljalo...
What to do, what to do user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27939
27.7.2011 21:31:01   
Anoniman
lady ja kad sam anela vodila kad je imao bronhitis na boce i inhalacije, pitam usput  ped. zbog cega se anelu guli koza oko prstica kaze od nedostatka vitamina.
Pa nam dala sirup vitam. posle svi terapija.
Moguce znaci da ima neki nedostatak vitamina .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27940
27.7.2011 23:10:36   
Apotekarka
Vecer...SAmo tajric za mene pitao a ja na muzkama,u pon dobila proljev i to 10 put i povratila dvaput,jos se nisam potpuno oporavila,na prolifu sam i ranitalu,muci me zeludac,da li je virus da li sam prehladila zeludac ne znam,odnmah mi pade na pamet krecenje,propuh,ja skinuta cistim i napravil 2 kg sladoleda da ruckam,nekako da me skroz prođe...Antonio nesto nerovozan danima,kao a ce mu zub,i one bradavice po licu mu se raskosileuser posted image ,na poslu mi je stanje grozno,razocaraka sam se u jednu osobu da ne znam da li bi vristala ili plakala...
Vidim svi su uglavnom ok,osim Alena bebcinog,djecak od male tuju ima a tecaherka se bori s mucninama....Ja patim od gastritisa i dobro znam sto su stomnacne tegovbe udari u mozak ni sebe ne mnozes gledati pa razumijem teacher....
kokice opet uho misa mu...
pozz za sve da n nabrajam

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27941
27.7.2011 23:28:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

I ti istouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27942
27.7.2011 23:35:02   
Anoniman
Evo mene samo na kratki raport pa u krpe da bjegam... sutra idem na komisiju da nam zakazu sastanak sa user posted image i sva sam puna neke pozitivne tremeuser posted image
Ja sam se danas nahodala opet da cim sam dosla kuci mm je pitao "a jesi li ti spakovala torbu" user posted image , a sto je najsmjesnije i nisamuser posted image . Cak nisam ni spisak napisala sta mi sve treba, tj prepisala odavde, vec kad bi zabolilo ja bih prvo na rr na pretrazivacuser posted image
Sveki, Ana i ja danas od Grbavice od Elpija pjesice otisle do Mc Donaldsa i vratile se do Pofalica... ne osjecam listove na nogama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27943
28.7.2011 8:01:28   
mama2009
jutroooo mi smo super spavali moja princeza se nije budila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako je neko za user posted image user posted image user posted image user posted image bujrum

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27944
28.7.2011 8:31:14   
Malenaoduvijek
dobro jutro

zvizdacice moja sto ne zviznu, trebala si....user posted image a mogla si i sms poslati user posted image

moji momci su dobro osim sto Igo ima crveno lijevo oko pa smo juce mazali i cistili ali nije mi nesto bolje pa cu ga odvesti da mu daju kakve kapi da se ne igramo jer je ipak okica u pitanju.

Luka mi ima dva crna zubica, cetvorke.moracu ga voditi da to popravi, ne znam sta je to, tako mu je izgleda los kvalitet zuba da su se vec pokvarili user posted image user posted image
imamo svoju tetu dr na stomatologiji pa cemo ga odvesti samo ne znam kako oni djecici popravljaju zube, jeli ih uspavaju sta im rade user posted image

apotekarko cuvaj se user posted image user posted image

mala86 nadam se da nema ture jutros i da je bebac dobro...

jelo bas me interesuje kad ce vise taj malen sareni da ugleda svjetlo dana user posted image

teacher kako si danas, jesi bolje?

ostale user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27945
28.7.2011 8:38:28   
Amani12
Jutrica user posted image
Mi poranili,danas me ceka tona obaveza,a deckic ce kod svoje nani da uziva user posted image
Sinoc me je prepao,spavao i iz cista mira mu pocela krv teci na nos...
Nikako ne kontam zasto i zbog cega...user posted image
Nosic mu je bio zacepljen,ali jutros je malo bolje...
Tetkica je sinoc dobila visoku turu,pa sam se i zbog toga nasikirala...user posted image
Nadam se da ce danasnji dan biti mnogo ljepsi...

Mama2009 salji jednu kaficu i ljubi nam princezu...
Mala ljubi mi decke user posted image Sve mamice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 27946
28.7.2011 8:42:43   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Amani12

Jutrica user posted image
Mi poranili,danas me ceka tona obaveza,a deckic ce kod svoje nani da uziva user posted image
Sinoc me je prepao,spavao i iz cista mira mu pocela krv teci na nos...
Nikako ne kontam zasto i zbog cega...user posted image
Nosic mu je bio zacepljen,ali jutros je malo bolje...
Tetkica je sinoc dobila visoku turu,pa sam se i zbog toga nasikirala...user posted image
Nadam se da ce danasnji dan biti mnogo ljepsi...

Mama2009 salji jednu kaficu i ljubi nam princezu...
Mala ljubi mi decke user posted image Sve mamice user posted image

misa mi amani, samo sekiracija i briga, bit ce ako Bogda sve ok ljubi mi dusicu, a tebi evo kafica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27947
28.7.2011 8:49:53   
R&T@
Jutro...

Amani i koku zaboravih... senilna, sta cesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oprastate li mi??????

MALA. mojoj T. je mazala zube nekom zatitnom tecnoscu, pa mozda to urade i tvom momkuuser posted image

Lady, meni su se uvijek gulili nozni prsti, a sad i T. mojoj...
i nikad vitaminski sirup nije pomogao...

Jelena, sreeeeeeeeeeeeeeeeeetnooooooooooooo danasuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27948
28.7.2011 9:13:24   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: mama2009

jutroooo mi smo super spavali moja princeza se nije budila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako je neko za user posted image user posted image user posted image user posted image bujrum

Imal jos za mene??? user posted image

tajra... Latifaga se vrno... user posted image  Joj jes mi bilo finooooo

tekja... ma nemoj biti tuzna... uvijek se mora ostaviti onaj 1%... zato ja garantujem 99%... ali razumijem te... i ja bih izabrala mamu, pa da je Jack pot cekao na mene... no sikiriki... sve je ok...

Lady, ljubi mi principesu, a za te prstice ne znam sta bih ti rekla, nikad nisam imala tu situVaciju niti sam vidjela kod nekoga drugog... nadam se da ce brzo proci...user posted image

seleeeeeee... jesi nas vidjela kako smo "pepiiii" user posted image

Jelenaaaa... kako ide???

teacher, znas kako dadada kaze "zeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn" tako i ti... ne nerviraj se bez potrebe... doduse, sad je malo teze kontrolisati hormone, ali polahko... znas svoje granice...

tajra... post ti je za 10... user posted image

mala86, kako je drug danas???

Ella, sta mi rade momci? Kako si ti?

Mi smo super, Nane je prespavao cijeli put... Kod tetke se izigrao sa rodjacima... Sabina je cuvala nanu dobro... Ostala je da spava kod njih, pa cu je na pauzi odvesti kuci... Bilo mi je divno, upoznala sam i Ilhanu user posted image  koja je predivna... Nadam se da ce i nasa Nejra ako Bog da biti dobro i da ce se brzo pridruziti na RR... Eh sad odoh traziti brojeve binga, da vidim imam li razloga ponovo doci u SA user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27949
28.7.2011 9:18:47   
R&T@
Ja ne gledah Bingo, ali ne sumnjam da vam je bilo super i da ste bile uspjesneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1116 1117 [1118] 1119 1120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1116 1117 [1118] 1119 1120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *