R&T@
|
Ja setala saaaaaaaaaaama od 9 do 3 Sad su mi noge umorne, ali glava super odmorna JelenaT, jesi li se razmazila i danas Hanady, sretno na Bingu...sto vise love za NJU Bambi, put putuje lLatifaga Marijanna, za kuharski poduhvat...nisi pokvarila vrijeme Mala86, nadam se da je prolazna i lazna uzbuna i ce temp. pobjeci od vas MALA, htjedoh ti zvizdati pod prozorom da okahvenisemo na brzaka Felix, ne salji kisu Noa, divna ti nova relacija...samo uzivaj Mama2009, zao mi sto ne znadoh za tu brzinsku kahvu Lady, neka si ti popila... a ti i ja cemo bankrotirati ovaj vikend Sahara, Ljubi aprilku N_N, javi se cesce...super je tekst o tuti... Ticerko, sto vise vitamina, a ostalo ce damo doci vremenom Ella, mi se super razumijemo Bebacha, gdje si Kako djecica Zaha, kako je Esma? Jesi li se odmorila od odmora? Mya, kako najsladja Zenicanka? Tekja, ti sigurno uzivas s dragim gostom Ivanasa, dobrodosla nazad Apotekarko, kako zdravlje Andjela, je li curica bolje? Kako ti? Marinci, kako nam je djecak? Iv@ncice, gdje nam je aprilko? Je li se navikao da nije na moru? Dafri, ima li kupanja?Pusa djevojcici Chuci, dadada, megi su nas zaboravile