|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.7.2011 8:59:18   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

mi smo spavali onako i upravo tako se i osjecam "nako"

ali malo je bolje kada vidim sunasce user posted image user posted image

kono sta da ti kazem user posted image user posted image

noa pa gdje si ti user posted image

hanady bas mi je zao, ja stvarno ovu dvojicu nemam kome ostaviti, nisu bas odusevljeni kad ih treba obojicu cuvati user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27901
27.7.2011 9:00:43   
Lady26
Heeeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image
Joj trebam poklon za dvogodisnjaka, a nemam idejaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
Putujem prekosutra a nemam ni P od poklona, ma nemam ni ideju o P user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27902
27.7.2011 9:02:26   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti...
Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se... user posted image user posted image

e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje....

teacher
vidis kako negativno mislis,

izvini ali moram ti ovo reci.
meni se prvo dijete rodilo i zavrsilo na pedijatriji nakon 72 sata i bio punih 20 dana gore, vjezbe radio do svoje pune dvije godine..
i
sta sam ja trebala reci, ne ja necu vise djece znas sta cu ja ako mi drugo dijete bude isto tako
prva trudnoca mi je bila rizicna radila sam do kraja iako sam se morala cuvati, ali sa Igorom sam bila pozitivna i nijednog trenutka nisam mislila negativno.

stvarno prestani da iscrtavas sebi neka horor desavanja i misli pozitivno i radi sebe i LANE i bebe koji nosis....

ti se sada ljuti ali ja sam ti morala reci.

ja cu samo ponoviti svoj post od sinoc u najboljoj namjeri

Neposredna veza do poruke: 27903
27.7.2011 9:04:28   
Malenaoduvijek
hm, sta ga interesuje?

uvijek mozes kupiti komad odjece ali to njemu nije interesantno..

kakav je sa kockicama i tim glupostima, imas u konzumu neko snizenje pa mozda bi mogla sta naciuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27904
27.7.2011 9:06:44   
Lady26
Hm, to mi je za djeverovog sina, ne bih nista "bezveze"....
Pazi ovo : Jetrva drzi butik sa odjecom i igrackama....zamisli koji "problem" imam user posted image
A sta ga zanima....iskreno ne znam, ne poznajem ga dobro user posted image - nazalost....zbog njega mi je zao sto su daleko...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27905
27.7.2011 9:11:40   
Malenaoduvijek
vidi ja uvijek super igracke nalazim u baby centru u bbi, drvene kockice i te takve ih igracke, neke jesu skuplje ali ima i pravo lijepih a nisu tako skupe...

a imas i one to play i kod njih je znalo biti interseantnih igracaka

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27906
27.7.2011 9:25:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: MALA1994

tiki prije svega dobro dosla nazad, nadam se da ce ti brzo te mucnine pomoci, mozda ti je to danas od umora ipak ste putovali po noci i umorili se user posted image user posted image

zaho dobro dosla i ti nazad, jesam dobro procitala dvojke joj izbile, pa zar njoj nece sada dvije godine...user posted image ,

a kono moja izgleda prije ponedjeljka nista od kafe kako je pocelo, jedino nam cetvrtak ostaje da se nadamo user posted image
a moja kona ko beton kao da njoj neko nesto moze, pa zena i naopako zna da pise user posted image user posted image

dobro si ti procitala dvojke moja ti,ima donje jedinice i cetvorke i evo sad dvojke nicuuuuu,ma uzasno sporo joj nicu zubiciuser posted image

nemamo ni mi jos dvojke user posted image user posted image user posted image i kod nas sporo rastu zubi .
Kod nas suncano odjutros user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 27907
27.7.2011 9:27:15   
mamina princeza

ja uopce ne vidim sta je ovdje sokantno bilo u mojim napisanim rijecima, upravo sam tako i mislila- da bih da me malo popusti i zabavi se s nekim ili necim drugim, da se mogu odmoriti jer nemam snage nizasta. svaka cast ako ima neko ko je uvijek raspolozen za igru sa djetetom, dodju umorni sa posla pa kukaju a ja sam sad u specificnoj situaciji i lose mi je cim se dignem iz kreveta, dok lezim jedino je podnosljivi, a ne vidim kako mogu lezeci zabaviti dijete koje me vuce za ruku i zove da idemo u park itd,,,ja se ne zelim nisakim kaciti ali mislim da malo razumijevanja nije na odmet i najmanje sto mi sada treba je nabijanje krivice sto nisam u stanju da jedva cekam da se igram i mazim sa svojim djetetom

odavno smo presli ovu grupu od 1-2 al slucajno citajuci nesto naletih na ovo. Hej teacherko ne sekiraj se!!!! Evo i ja sam ti u slicnoj situaciji i mogu razumjeti sve sto kazes. Jos ja nemam trenutno tolike mucnine imala sam prije sedmicu al su sad podnosljive al sam umorna jako jako malaksala .... i sasvim je normalno da pozelis neko vrijeme za sebe da pozelis da te malo popusti. Mozda i meni divljaju hormoni pa se ponekad tako osjecam al hB moja curica hoce s mm puno da se igra al on dodje kasno s polsa tako d ami je bas trenutno mucan period kad ja dodjem s polsa oko 4 umorna a ona trazi svoje a ja tad imam mucnine. Al procice i to..... nije to meni neki pesimizan i da se sve gleda crno nego se bas osjeca zena slomljeno nekako i iskreno kaze.

Kad ti se skupi dodji ti tamo na razgovor o ocekivanju bebe pa se pozali tamo svima luduju hormoni pa ce se naci sigurno neka ovako ko ja. Ja svoje djete volim al bi mi jedan dan da se dobro naspavam i odmorim dobro dosao i te kako . Jos je moja i trenutno bolesna kaslje pa ne spavamo skoro nikako.

i Lanica ce se polako nauciti da se malo vise igra s tatom ili nekim kad si ti losa. To je normalno!!! sve se mi zbog toga osjecamo nekada lose al vecinom su to normalne situacije.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 27908
27.7.2011 9:28:09   
Anoniman

Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti...
Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se... user posted image user posted image

e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje....

Lupnuti?!
Pa ti si tako napisala, ja znam sta sam procitala i to komentarisem....ali ocigledno je najbolje ne komentarisati! Samo citam sta pises...Ja svoju hranim i zabavljam jer tako zelim, a ima i tatu koji moze sve to....

bolje je onda da ne komentarises, jer ovo nije lijepo kako si napisala, ispadoh ja nemajka ako mi trenutno nije do igre ni zabave i ako zelim da se odmorim i naspavam malo. ako dijete nece tati nego mami i vristi 24 sata samo mama, mama i otima se kad je tata uzme i pokusa zabaviti, hoda za mnom i gleda me dok povracam, sta treba da radim. nisi u mojoj situaciji, kada budes ona komentaarisi kako volis da se zabavljas i igras sa djetetom dok jedva stojis na nogama i povracas

teacheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nedaj se mila .Pusa lani lijepoj

Neposredna veza do poruke: 27909
27.7.2011 10:05:48   
Hanady RR

Hm, to mi je za djeverovog sina, ne bih nista "bezveze"....
Pazi ovo : Jetrva drzi butik sa odjecom i igrackama....zamisli koji "problem" imam user posted image
A sta ga zanima....iskreno ne znam, ne poznajem ga dobro user posted image - nazalost....zbog njega mi je zao sto su daleko...

Knjigu priča za djecu super izbor imaš u meraktororu ako te mrzi obilazak knjižara
lijep ruksaka za dječaka kada ide u šetnje, neki s alikom koji bi mi se dopao -super ih ima u eksxluzivu koji iače sve to rasprodaje
možeš kupiti u tvorinici radosti onaj super mjerač za zid...koji s eljepi u okivru dekorisanja sobe, pa čak i glavu nekoga zanimljivoga lika za srediti kutak za dijete
posteljina...lijepa posteljina je uvijek ne višak a dijete obraduje ako na joj ima lik kojega voli, ben 10, winny,
peškir za kupanje i peljoar salikom

ma eto tako ...
uglavnom pošto je dijete ''vlansik'' radnje sa igračka ja špsmislih da to malo neopbično složimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27910
27.7.2011 10:07:33   
Anoniman
Da napisem ili ne napisem dvoumim se... ali ipak meni dlaka na jeziku ne moze ostati user posted image

Teacher napisala sam ti sinoc koliko god tesko izgledalo, koliko god pesimisticki gledala vjeruj brzo prodje... znaju zene sa teme bebe od 0-1 koliko sam ja "kukala" sto sam bila toliko "ocajna" sto se ne mogu Ani posvetiti. Ja sam plakala jer nisam imala snage za nju, povracala sam, imala strasne kontrakcije, strogo mirovanje, a ona tada jaku upalu usiju i grla, ja sama sa njom, mm na putu... ja nisam znala jesam li posla ili dosla, ali sve se izdrzalo. Sjecam se dobro da cetri dana i noci nisam oka sklopila, ona place, ja placem... a evo sada hvala Bogu sve ok...znam bice jos tesko, bice trenutaka kad cu se opet sama sa dvoje djece osjecati bespomocno, ali nek su oni meni zivi i zdravi, a majka sve moze i sve pregura. Vjeruj mi smijaces se za nekih mjesec-dva ovim postovima sto si pisala. Ako postoji mogucnost kad se tako osjecas, ja nazalost nisam imala tu mogucnost spakuj je i sa mm, mamom, tetom koju placas posalji u park, olaksaj sebi. Znam nedas da je teta nosi niz stepenice, snesi je ti ili neko drugi i posalji ih, a ti odmori.
Meni je dr rekla reglan pola na dan smije.

< Poruku je uredio jelenaT -- 27.7.2011 10:08:38 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27911
27.7.2011 10:08:53   
Hanady RR
tecaher...
polako...sasvim je nromalno da se tako osjećaš...
ali samo polako
hajde ti pomalo na temu
http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebe/m_816065/mpage_879/tm.htm#1001004

tamo sus ve trudnice, dosta mama sa malom bebom a trudne opet...pa s anjima ćeš s emnogo lakše da kažeš razmujeti u ovom stanju.

jer ko nije iskusio zaista nemože te savjteovati...a u trutku savjet ti treba.

da je meni bio RR tada koliko bi mi lkaš ebilo...al nažalost nisma znala za njega dok ne rodih haman.

zato samo polako...sve će se to zvati juče...kao inače ui sve druge stavri koje nas sikirajuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27912
27.7.2011 12:15:34   
Lady26
Rijesih poklon user posted image

Hanady hvala, ideje su ti super user posted image al za ovdasnju djecicu...Dalmatinci su po meni jako cudni, imaju totalno drugaciji mentalitet...ako nije ogromno i skupo nije poklon...i ako nije neka marka i sl...
Eh knjiga, gledala sam i to ali ko ce mu citati..kod njiha samo posao-kaVa, posao-kaVa...nema se vremena na gubljenje user posted image
Tako da smo kupili stazu sa auticima, ima neki mehanizam pa izbacuje te autice...tako nesto pojma nemam...a ovo ce obradovati i njegovu seku user posted image ...
Jos strina nadje neku lijepu majicicu ili kapu...i super... dok naspem gorivo i odem...hebo te, kredit mi treba user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27913
27.7.2011 12:19:46   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image user posted image
Ivana sa dobro dosla nazaduser posted image user posted image  Tiki zao mi je sto prolazis te mucnine ali procice sigurnouser posted image user posted image pametan savjet ti nemam,sigurno ces ga dobiti od neke iskusne mamiceuser posted image

Ostale zenice user posted image user posted image user posted image  mi smo superiska, ako nekoga zanima user posted image jedemouser posted image user posted image user posted image  makarone,jogurt,pavlakuuser posted image user posted image user posted image ali bitno je da jede.Sirup smo poceli piti pa vidjecemouser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27914
27.7.2011 12:34:40   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja to Lani dam 1-2 sedmicno kao jedan od obroka...bas ih voli user posted image
A inace od subote za rucak nam je supa, al sta cu...bar je dorucak po PS-u user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 27915
27.7.2011 12:35:51   
Anoniman
ne spominjite mi makarone user posted image user posted image user posted image . Mi vise ne jedemo tako cesto , bojim se opet ce se navuc na njih .....
Salmy user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da jede .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27916
27.7.2011 12:42:48   
Amani12
Pozdrav omiljenom drustvu user posted image
Kako ste nam?

Ko to makarone spominje?user posted image
Ja sam sinoc pravila zapecene makarone sa sirom,bili su  mmmmmuser posted image
Djecak je jeo makaroncice sa kozjim mlijekom i sirom,i on bas voli tjesteninu,mada je ne pravimo bas cesto,1 u 7-10 dana.

Amancek mi spava,a ja pravim kolac,moja tetkica izasla iz bolnice ,hB pa idemo kod nje kasnije... Presretna sam user posted image

Saljemo user posted image svima...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27917
27.7.2011 13:02:24   
mala86
pozzic svima user posted image

malac se uspavljuje,a ja malo uletila,sve sam odradila sto sam planirala (cak i vise user posted image )!kad se probudi idemo do mame,a sutra imam kaficu sa skolskim prijateljicama,joj jedva cekam,nas 4,klupa do klupe,sutra na user posted image !bas sam presretna i jedva cekam user posted image

joj kako ja imam blesave snove zadnjih dana,jedan od njih je-malcev drugi rodjendan,a mi tortu nemamo, nismo narucili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !probudila sam se sokirana user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27918
27.7.2011 13:07:40   
Ella_H
Poz veliki od nas.
Teacher sve ce proci vjeruj mi,
znam tacno kako se osjecas i nije lako,
pokusaj sa savjetima za mucninu i garant
ih ima vise na razgovori u ocekivanju bebe
ja sam tamo visila kad sam bila trudna s A. user posted image ,
a sad visim ovdje. Mala znam kako ti je
ja ni nepitam da ih ko cuvauser posted image . Evo sad idu
obadvojica na ciscenje zubi i imamo isti dupli termin,
srecom pa i to moze spadne teret s mozga nekako,
ali valja mi ih zabaviti u cekaonici pa cu doci tiiiiiik
pred terminuser posted image . O makaronima nepricajte to je mojima
omiljeno, jos je H. prije zvao kanoooneee hocuuuu kanooooone
i heeeeenoke(hrenovke) navukla ga ja bila kad je bio bolestan,
srecom sad ih par puta godisnje vidi.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 27919
27.7.2011 13:27:49   
koka i po
hej...
mi rijetko jedemo makarone,nije sto ne volimo nego ih licno ja smatram zadnjom hranom(ja ih ne volimuser posted image ) dok bi mm zivio od njih.
meni neka je samo "travice i zelenila"user posted image
teacher...svi mi ponekad pozelimo malo samoce pogotovo ako nismo trenutno "zdravstveno sposobni" za trckaranje i igru.ja sam nekako kao i ti...uvjek na prvom mjestu kao da mm nije kod kuce..vjeruj...bilo je trenutaka kada nisam mogla ustati i znam kako je kad te dijete vuce za rukav jer zeli zadovoljiti svoje potrebe.koliko god mi bile majke toliko je vazno da mi budemo zdrave i odmorne za svoju djecu.ja te u potpunosti razumijem.nije grijeh ni sramota priznati da si umorna i da zelis odmor pogotovo u tvom stanju.samo polako.ja sam bila trudna sa svojim S.i naredjeno mi je strogo mirovanje.parkete sam brisala stojeci zogerom jer se nisam smjela saginjati i praviti nagle pokrete.moj I.je bio relativno odraslo i osamostaljeno dijete ali je i on imao svoje potrebe kao i sva ostala djeca.u tom periodu mi ga je bilo zao jer nisam mogla prisustvovati i ucestvovati u stvarima koje su njemu bile vazne a sad mi ga je pogotovo zao zato jer je S.mali i nemogu mu posvetiti paznje onoliko koliko ja smatram da je potrebno.zato....kad si umorna i nemocna pokusaj da se odmoris a kad si u stanju da se posvetis svom djetetu to ucini maksimalno jer kad dodje beba to neces moci iako to zelis.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 27920
27.7.2011 13:34:17   
teacher75
hvala drage moje na podrsci, danas sam za nijansu bolje, nadam se da necu vise biti kao juce. mama mi je dolazila jutros i pomogla po kuci i oko lane, hvala joj puno, hvala bogu kad je imam zivu i sposobnu na raspolaganjuuser posted image cekam da se lana probudi pa da malo prosetamo, kupicu i reglan pa kad me bas uhvati uzeti polovinu, valjda ce sve biti ok. najgore mi je hrana jer mi se nista ne jede a moram jesti, a ishrana koju preporucuju (kuhano povrce) nema sanse da bih mogla, to nisam jela nikada a sada bih povratila samo od mirisa. ne znam sta da jedem da mi bude bolje, il samo suhouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27921
27.7.2011 13:36:43   
koka i po
kokice ...vec sam pisala.odlicne su za mucninu i zgaravicu

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 27922
27.7.2011 13:38:12   
Anoniman
techer najbolje sad jedi suho , dok ne prodje gadljivost . Dvopek , keks  nesto sto ti ne izaziva mucnost ajde pred tobom je abd dugi 9mjes user posted image imat ces kad jesti i povrce ako mognes .
Nisam ga ni ja jela pretjerano nesto.....
Bitno da zeludac nije prazan i tiba user posted image

Neposredna veza do poruke: 27923
27.7.2011 13:39:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: koka i po

kokice ...vec sam pisala.odlicne su za mucninu i zgaravicu

dobro si, na njih sam zaboravila, moram kasnije kupiti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27924
27.7.2011 15:02:40   
Malenaoduvijek
dobar dan user posted image

Neposredna veza do poruke: 27925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *