Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mahanje od nas nesto se ne javljam u zadnje vrijeme malo me smaraju pojedini postovi Noa standardno ne slusa,danas je oborila na sebe veliku ogradu bez tezih posljedica tuta nam sluzi za nosanje od dnevnog do wc-a pa valjda do skole skinemo pelenu
ima li sanse da dođes do najljepseg grada na svijetu
Postoje velike šanse nekad tokom avgusta mada ne znam hoće li i prijatelji, koji su inače iz Stoca, biti u avgustu tamo A tako bih voljela...... Ako budem, ja imam tvoj broj budem slobodna da se javim
ŽENE MOLIM VAS JELI IMA NEKO KO BI MOGAO NA SNIMANJE EMISIJE BINGO SUTRA OD 16 ČASOVA....
PRAVO JE HITNO...
NEBIH DA EMISIJA PORPADNE RADI NAS...A KANSO JE OTKAZANO SA NAŠE STRANE JEDNA OSOBA...
PLS...JEL IMATE NEKOGA VAŠEG, POZNANIKA, KOMŠIJU, PRIJTELJA MOLIM VAS
Kako sad osigurati nekoga za sutra da ga lutija prihavti...a traže 24 sata prije podatke
evo molim danima... juče odustala jedna ja nađem zamjenu sa udruženjem dobro... večeras druga... a da ti iskerna bdume na spisku od nas 14 forumašica je 5, ostalo smo ja , bambi i niobe napunile i svi oni idu...al naše dvije tako kanso me u vatru staviše...
i baš sma tužna i razočarana i vrlo s enezgodno odjećam... kako ću sutra među te ljude dole ako nemam zamjenu
Kod nas je veselo, dosla nam je kcerka moga brata, divno nam je kad neko priskoci i igra se sa A , da barem zivi blize
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ne mozes se tako prepustiti, pa tek si na pocetku, sta ce biti za mjesec-dva?! Zaboravi to da ce te Lana "popustiti" pa ti si njena mama, i da cetvoronoske hodas moras biti ok za nju, i da je pomazis i nasmijes joj se i poigras s njom....vjeruj da niko nije kao mi, niti nas neko moze zamijeniti... Sto kaze Marijanna misli malo pozitivnije....trzni se...
e vala i ti znas lupnuti, pa naravno da sam tu za nju, ko ce drugi ako necu ja, ja je moram nahraniti i zabaviti, nema ko drugi, al govorim kako se trenutno osjecam i da se brinem sada zbog svog stanja prvenstveno zbog nje, da sam ja sama ne bih toliiko, ja sam u prosloj trudnoci 7 dana bila u bolnici na infuziji, ko ce onda brinut o njoj ako do toga dodje....
Lupnuti?! Pa ti si tako napisala, ja znam sta sam procitala i to komentarisem....ali ocigledno je najbolje ne komentarisati! Samo citam sta pises...Ja svoju hranim i zabavljam jer tako zelim, a ima i tatu koji moze sve to....
bolje je onda da ne komentarises, jer ovo nije lijepo kako si napisala, ispadoh ja nemajka ako mi trenutno nije do igre ni zabave i ako zelim da se odmorim i naspavam malo. ako dijete nece tati nego mami i vristi 24 sata samo mama, mama i otima se kad je tata uzme i pokusa zabaviti, hoda za mnom i gleda me dok povracam, sta treba da radim. nisi u mojoj situaciji, kada budes ona komentaarisi kako volis da se zabavljas i igras sa djetetom dok jedva stojis na nogama i povracas
Ne mislim se prepirati ali zaista, komentarisala sam tvoje rijeci jer su me sokirale, mada napisana rijec uvijek drugacije "zvuci" nego izrecena, mozda nisi tako mislila, zato cu ovdje stati jer ne zelim da idemo dublje u raspravu, znamo se, draga si mi inace i sad si pod uticajem hormona i trudnoce, ne bih da se zakacimo.
ja uopce ne vidim sta je ovdje sokantno bilo u mojim napisanim rijecima, upravo sam tako i mislila- da bih da me malo popusti i zabavi se s nekim ili necim drugim, da se mogu odmoriti jer nemam snage nizasta. svaka cast ako ima neko ko je uvijek raspolozen za igru sa djetetom, dodju umorni sa posla pa kukaju a ja sam sad u specificnoj situaciji i lose mi je cim se dignem iz kreveta, dok lezim jedino je podnosljivi, a ne vidim kako mogu lezeci zabaviti dijete koje me vuce za ruku i zove da idemo u park itd,,,ja se ne zelim nisakim kaciti ali mislim da malo razumijevanja nije na odmet i najmanje sto mi sada treba je nabijanje krivice sto nisam u stanju da jedva cekam da se igram i mazim sa svojim djetetom