Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ivanasa kakvo je to pitanje Naravvnooooooo kako si mi ?Kako maleni .
dobro je mila,eno ga spava,izigrao se,okupan vecerao i u krevetac..i ja cu po svoj prilici vrlo brzo,umorna ma katastrofa..ne znam sta mi je vise nikkao da se naspavam..doduse i on se budi stalno tako da...
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
veče, ivanasa,teacher dobro došle nazad andjela nadam se da će cura ubrzo projesti ostale kod mene ovih dana gužva na poslu,gužva kod kuće,gosti razno razni,izlazila naveče tri noći zaredom do neka doba i slomljena sam, bar da hoće sutra sunce izviriti
Dobro vece krasotice, evo mene ulijecem... ivanasa welcome back teacher dobrodosla i ti, kako si? Lady, ma ko mi te to dirao (ili te nije dirao)? Nemoj mi principesu dirati... Sve je to samo FAZA felix mila moja, kako mi je Anelko? tajra, kako ide kuhanje? Hoces biti ljubezna da sutra ne kuhas da dodjem u SA sa suncetom seleeeeeeeeeeeeeeeeeee hos me gledati na tvu? Ja sam danas fuj... bljak.... zzzzz.... Ludnica na poslu, a kad sam dosla kuci ova dva indijanca sa poglavicom udarili gluho bilo... Nane na sporetu popeo se, S na regalu popela se nesto trazi, mm sjedi i igra igrice Nisam ni kosu jos oprala, nisam spremila stvari sta sutra obuci... Odoh... Laku vam noc, pa se vidimo tumorov
vece,evo nas jeste li nas zaboravili?????mi smo vas sviju puuuuuuno pozelili i svaki dan mislimo na vas u nedjelju navece smo dosli iz Neuma ali nisam imala vremena ni da povirim,raspremanje,pranje robe,gosti su nam jos tu,helem kratak izvjestaj iz sa mora:nije bilo bas nesto u stavri lose E je otisla sa antibiotikom,malom upalom grla,u putu su joj se usta osula nekim bubuljicama koje su je jako boljele da dijete bukvalno tri dana zalogaj u usta nije stavila,samo je pila,bila je nervozna donje dvojke joj izbijaju i to uzasno sporo,samo je meni htjela,satrala me,nije htjela kupati se,plakala stalno e poslije ta tri dana malo je dosla sebi ali i dalje je mene samo trazila i bila nervozna ali barem nije plakala i malo se i brckala,dok je ona spavala preko dana ja sam mogla na kupanje mm je bio sa njom,hvala Bogu da je bar dobro spavala,pa sam se mogla i okupati a dalje sam igrala kako ona svira i to ne samo ja nego svi,ostalo je bilo ok,svi su slusali evo kako smo kuci dosli dijete masallah ne prestaje jesti ali je dole pravo smrsala eto za sada toliko od nas,mi cemo i dalje po malo ulijetati pusa vam svima i falili ste brate pravo
a kono moja izgleda prije ponedjeljka nista od kafe kako je pocelo, jedino nam cetvrtak ostaje da se nadamo a moja kona ko beton kao da njoj neko nesto moze, pa zena i naopako zna da pise
tiki prije svega dobro dosla nazad, nadam se da ce ti brzo te mucnine pomoci, mozda ti je to danas od umora ipak ste putovali po noci i umorili se
zaho dobro dosla i ti nazad, jesam dobro procitala dvojke joj izbile, pa zar njoj nece sada dvije godine... ,
a kono moja izgleda prije ponedjeljka nista od kafe kako je pocelo, jedino nam cetvrtak ostaje da se nadamo a moja kona ko beton kao da njoj neko nesto moze, pa zena i naopako zna da pise
dobro si ti procitala dvojke moja ti,ima donje jedinice i cetvorke i evo sad dvojke nicuuuuu,ma uzasno sporo joj nicu zubici
dobro si ti procitala dvojke moja ti,ima donje jedinice i cetvorke i evo sad dvojke nicuuuuu,ma uzasno sporo joj nicu zubici
nema ni lana jos uvijek donje dvojke a ima jedinice i cetvorke, a trojki isto nema ni na pomoolu ni dole ni gore
e Boze, moj Luka do 13 mj. nije imao ni jedan zub ali onda kad su krenuli sa 18 mj je imao sve osim 5 kojih jos uvijek nema, ali dvojke su mu nakon jedinica narasle, a Igoru su opet dvojke gornje prve narasle..
stvarno svako dijete je prica za sebe, jedino izgleda svima trojke poslije cetvorki rastu
a Igoru su narasle svi zubici sad mu raste posljednja trojka i onda mu 5-ce fale i imace sve....
< Poruku je uredio MALA1994 -- 26.7.2011 22:52:25 >
stogod pojedem ili popijem izbacim, konstantno muka, bas sam a lana stalno hoce meni, od mora se bas vezala i non stop pada po meni a ja bih samo da me popusti i da spavam i lezim po citav dan
ivanasa dobrodosla nazad teacher žao mi je sto imas mucnine ,ja sam kad sam bila trudna s Nikolom povracala 4 mjeseca i dan i noc,razumijem kako ti je ..nadam se da ce uskoro proci. ujutro mi dolaze majstori,stavljamo klizna vrata na izlazu iz dnevnog na balkon ,mogu mislit prasine sutra
e Boze, moj Luka do 13 mj. nije imao ni jedan zub ali onda kad su krenuli sa 18 mj je imao sve osim 5 kojih jos uvijek nema, ali dvojke su mu nakon jedinica narasle, a Igoru su opet dvojke gornje prve narasle..
stvarno svako dijete je prica za sebe, jedino izgleda svima trojke poslije cetvorki rastu
a Igoru su narasle svi zubici sad mu raste posljednja trojka i onda mu 5-ce fale i imace sve....
hehe,a zamisli Esma prvi zubic dobila u sestom mj.