|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1112 1113 [1114] 1115 1116   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.7.2011 21:32:34   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

zivote sta ti ovo naopako pise, ne vidi corava teta user posted image user posted image user posted image

Kako ja kazem, pa makar i naopako user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27826
26.7.2011 21:32:50   
Anoniman
ivanasa kakvo je to pitanje user posted image user posted image user posted image user posted image
Naravvnooooooo user posted image user posted image user posted image kako si mi ?Kako maleni .

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 27827
26.7.2011 21:42:32   
Malenaoduvijek
ivanasa naravno dobro dosla nazad user posted image user posted image

kono
govorusa moja bi rekla pa makar i na nesto...vidi zeno sto nam se neda kafu popiti, vremena i g...da ne lajem..bolje je.

ljubim ja tebe user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27828
26.7.2011 21:44:20   
ivanasa
IZVORNA PORUKA: felix

ivanasa kakvo je to pitanje user posted image user posted image user posted image user posted image
Naravvnooooooo user posted image user posted image user posted image kako si mi ?Kako maleni .

user posted image  dobro je mila,eno ga spava,izigrao se,okupan vecerao i u krevetac..i ja cu po svoj prilici vrlo brzo,umorna ma katastrofa..ne znam sta mi je viseuser posted image  nikkao da se naspavam..doduse i on se budi stalno tako da...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27829
26.7.2011 21:45:17   
Lady26
Jbg....user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27830
26.7.2011 21:49:36   
mala86
vece svima user posted image

ja sad ispratila goste i odmah na rr user posted image user posted image

ivanasa dobrodosla nazad user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27831
26.7.2011 21:51:41   
dafri
veče,
ivanasa,teacher dobro došle nazaduser posted image
andjela nadam se da će cura ubrzo projesti
ostale user posted image
kod mene ovih dana gužva na poslu,gužva kod kuće,gosti razno razni,izlazila naveče tri noći zaredom do neka doba i slomljena sam, bar da hoće sutra  sunce izviriti

odoh malo čitati pa probati ranije leći

< Poruku je uredio dafri -- 26.7.2011 21:53:36 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 27832
26.7.2011 22:09:36   
Malenaoduvijek
nemoj pjakati user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27833
26.7.2011 22:12:02   
Anoniman
sta je lady user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 27834
26.7.2011 22:24:08   
Bambi09
Dobro vece krasotice,
evo mene ulijecem...
ivanasa user posted image welcome back
teacher dobrodosla i ti, kako si?
Lady, ma ko mi te to dirao (ili te nije dirao)? Nemoj mi principesu dirati... Sve je to samo FAZA user posted image
felix mila moja, kako mi je Anelko?
tajra, kako ide kuhanje? Hoces biti ljubezna da sutra ne kuhas da dodjem u SA sa suncetom user posted image
seleeeeeeeeeeeeeeeeeee hos me gledati na tvu?
Ja sam danas user posted image fuj... bljak.... zzzzz.... Ludnica na poslu, a kad sam dosla kuci ova dva indijanca sa poglavicom udarili gluho bilo... Nane na sporetu popeo se, S na regalu popela se nesto trazi, mm sjedi i igra igrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ni kosu jos oprala, nisam spremila stvari sta sutra obuci... Odoh... Laku vam noc, pa se vidimo tumorov

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27835
26.7.2011 22:26:38   
teacher75
danas sam lose pravouser posted image muka mi i povracam citav dan od jutroa, nista ne pomazeuser posted image ne znam sta cu ako ovako nastavi...user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27836
26.7.2011 22:29:24   
Honey3
vece,evo nasuser posted image jeste li nas zaboravili?????mi smo vas sviju puuuuuuno pozelili i svaki dan mislimo na vasuser posted image
u nedjelju navece smo dosli iz Neuma ali nisam imala vremena ni da povirim,raspremanje,pranje robe,gosti su nam jos tu,helemuser posted image kratak izvjestaj iz sa mora:nije bilo bas nesto u stavri loseuser posted image E je otisla sa antibiotikom,malom upalom grla,u putu su joj se usta osula nekim bubuljicama koje su je jako boljele da dijete bukvalno tri dana zalogaj u usta nije stavila,samo je pila,bila je nervozna donje dvojke joj izbijaju i to uzasno sporo,samo je meni htjela,satrala me,nije htjela kupati se,plakala stalno e poslije ta tri dana malo je dosla sebi ali i dalje je mene samo trazila i bila nervozna ali barem nije plakala i malo se i brckala,dok je ona spavala preko dana ja sam mogla na kupanje mm je bio sa njom,hvala Bogu da je bar dobro spavala,pa sam se mogla i okupati a dalje sam igrala kako ona svira i to ne samo ja nego svi,ostalo je bilo ok,svi su slusaliuser posted image evo kako smo kuci dosli dijete masallah ne prestaje jesti ali je dole pravo smrsalauser posted image eto za sada toliko od nas,mi cemo i dalje po malo ulijetatiuser posted image pusa vam svima i falili ste brate pravouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27837
26.7.2011 22:29:27   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

sta je lady user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nista user posted image user posted image user posted image
Odgovaram Maloj sto nam se ne da da se vidimo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27838
26.7.2011 22:36:59   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

danas sam lose pravouser posted image muka mi i povracam citav dan od jutroa, nista ne pomazeuser posted image ne znam sta cu ako ovako nastavi...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bas mi je zao...
Meni su extra pomagali Donat Mg i bademi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 27839
26.7.2011 22:37:14   
Malenaoduvijek
tiki prije svega dobro dosla nazad, nadam se da ce ti brzo te mucnine pomoci, mozda ti je to danas od umora ipak ste putovali po noci i umorili se user posted image user posted image

zaho dobro dosla i ti nazad, jesam dobro procitala dvojke joj izbile, pa zar njoj nece sada dvije godine...user posted image ,

a kono moja izgleda prije ponedjeljka nista od kafe kako je pocelo, jedino nam cetvrtak ostaje da se nadamo user posted image
a moja kona ko beton kao da njoj neko nesto moze, pa zena i naopako zna da pise user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27840
26.7.2011 22:45:49   
Honey3

tiki prije svega dobro dosla nazad, nadam se da ce ti brzo te mucnine pomoci, mozda ti je to danas od umora ipak ste putovali po noci i umorili se user posted image user posted image

zaho dobro dosla i ti nazad, jesam dobro procitala dvojke joj izbile, pa zar njoj nece sada dvije godine...user posted image ,

a kono moja izgleda prije ponedjeljka nista od kafe kako je pocelo, jedino nam cetvrtak ostaje da se nadamo user posted image
a moja kona ko beton kao da njoj neko nesto moze, pa zena i naopako zna da pise user posted image user posted image

dobro si ti procitala dvojke moja ti,ima donje jedinice i cetvorke i evo sad dvojke nicuuuuu,ma uzasno sporo joj nicu zubiciuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 27841
26.7.2011 22:47:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

dobro si ti procitala dvojke moja ti,ima donje jedinice i cetvorke i evo sad dvojke nicuuuuu,ma uzasno sporo joj nicu zubiciuser posted image

nema ni lana jos uvijek donje dvojke a ima jedinice i cetvorke, a trojki isto nema ni na pomoolu ni dole ni gore

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 27842
26.7.2011 22:51:15   
Malenaoduvijek
e Boze, moj Luka do 13 mj. nije imao ni jedan zub ali onda kad su krenuli sa 18 mj je imao sve osim 5 kojih jos uvijek nema, ali dvojke su mu nakon jedinica narasle, a Igoru su opet dvojke gornje prve narasle..

stvarno svako dijete je prica za sebe, jedino izgleda svima trojke poslije cetvorki rastu

a Igoru su narasle svi zubici sad mu raste posljednja trojka i onda mu 5-ce fale i imace sve....

< Poruku je uredio MALA1994 -- 26.7.2011 22:52:25 >

Neposredna veza do poruke: 27843
26.7.2011 22:51:21   
teacher75
stogod pojedem ili popijem izbacim, konstantno muka, bas sam user posted image a lana stalno hoce meni, od mora se bas vezala i non stop pada po meni a ja bih samo da me popusti i da spavam i lezim po citav danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27844
26.7.2011 22:52:29   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

stogod pojedem ili popijem izbacim, konstantno muka, bas sam user posted image a lana stalno hoce meni, od mora se bas vezala i non stop pada po meni a ja bih samo da me popusti i da spavam i lezim po citav danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27845
26.7.2011 22:52:56   
Honey3
ticerko a sta ima od gornjih zubica?Moja E jedinice,dvojke i cetvorke,ma puna glava zubicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 27846
26.7.2011 22:53:22   
teacher75
da me lana popusti, da se zabavi sa mm ili sa sveki ili s bilo cim malo, ne mogu da mi stalno vice mama mama i da me vuce da ustanemuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27847
26.7.2011 22:53:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

ticerko a sta ima od gornjih zubica?Moja E jedinice,dvojke i cetvorke,ma puna glava zubicauser posted image

i kod nas ista situacija

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 27848
26.7.2011 22:53:54   
Anoniman
ivanasa dobrodosla nazaduser posted image teacher žao mi je sto imas mucnine ,ja sam kad sam bila trudna s Nikolom povracala 4 mjeseca i dan i noc,razumijem kako ti je ..nadam se da ce uskoro proci. ujutro mi dolaze majstori,stavljamo klizna vrata na izlazu iz dnevnog na balkon ,mogu mislit prasine sutrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 27849
26.7.2011 22:55:59   
Honey3

e Boze, moj Luka do 13 mj. nije imao ni jedan zub ali onda kad su krenuli sa 18 mj je imao sve osim 5 kojih jos uvijek nema, ali dvojke su mu nakon jedinica narasle, a Igoru su opet dvojke gornje prve narasle..

stvarno svako dijete je prica za sebe, jedino izgleda svima trojke poslije cetvorki rastu

a Igoru su narasle svi zubici sad mu raste posljednja trojka i onda mu 5-ce fale i imace sve....

hehe,a zamisli Esma prvi zubic dobila u sestom mj.user posted image

Neposredna veza do poruke: 27850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1112 1113 [1114] 1115 1116   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1112 1113 [1114] 1115 1116   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *