|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1111 1112 [1113] 1114 1115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.7.2011 14:24:38   
koka i po
meni valjas user posted image a za ostale sta te briga user posted image user posted image
e moja prijo sve bi to bilo lakse da nije seceras....kad ce lom u zglobu i to komplikovan da zaraste a sve je na njoj jadnici.
imam dosta tetki ali je ona POSEBNA....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27801
26.7.2011 14:26:31   
Lady26
Ja ne skontah user posted image user posted image user posted image

Sad jesam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 26.7.2011 14:28:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27802
26.7.2011 14:27:33   
R&T@
MALA, da ti ne rece da kisa pada, ja ne bih ni skontalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja R. jos stavljam nocnu pelenu...
jednostavno ne mogu ujutro trcati s njom na tutu...
Mm kaze da joj bude suha pelena.
Imam jos desetak pelena od paketa koji sam kupila prije odlaska na more i iskreno se nadam da necu morati kupiti opet...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27803
26.7.2011 14:28:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja ne skontah user posted image user posted image user posted image

Sad jesam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidi se da si na godisnjemuser posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27804
26.7.2011 14:29:31   
Malenaoduvijek
ma ja tacno pred zgradom kad poce padati, iako mi imamo kompletnu opremu za kisu ipak smo usli u kucu user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27805
26.7.2011 14:31:36   
Lady26
Mozak izlapio totalno... al fakat user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27806
26.7.2011 14:41:32   
R&T@
Evo vam recept za plastelin iz kuhinjeuser posted image user posted image :

Brasno (tri velike solje), so (jedna velika solja), limuntos (jedna kasika), ulje (jedna kasika). U to smjesu dodati kljucalu vodu (oko tri velike solj).
Mijesati kasikom.
Boja za kolace po zelji.

Bude stvarno dobra smjesa, kao onaj plastelin u kutijama.
Samo sto ovaj ne smrdi.user posted image

Pika li se ovo kao kuhanje?
Da odmah prestanem zbog vremenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27807
26.7.2011 14:43:31   
Anoniman
Sad sam definitivno rekla ako ikad pozelim da se razvedem od muza u zivotu necu se razvesti zbog kuhinje njegove mame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zena mi je pet vrsta jela napravila i sve ono sto ja volim, i tako lijepo serviralaaaaaaaaa, cvjetice od povrca pravila i sve ostalo da sam nagrnula kao iz gladnih ispala, samo sto i tanjir nisam pojela user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27808
26.7.2011 14:46:52   
R&T@
Svaka joj castuser posted image

Ima barem tri razloga da te pazi: jer si supruga njenog sina, majka njene unuke i majka njenog unukauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27809
26.7.2011 15:07:08   
Lady26
Idem Lanu uspavati da je ne bih istukla....bolje za nju da zaspe!!!
Hebem ti...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27810
26.7.2011 15:15:26   
R&T@
Zeeeeeeeeeeeeeeeeeen...

Udahni...izdahni...udahni...izdahni....

Bjezi iz kuce...

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27811
26.7.2011 15:21:39   
mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeen...

Udahni...izdahni...udahni...izdahni....

Bjezi iz kuce...

user posted image

user posted image user posted image user posted image eee bas je utjesi user posted image

joj lady bas citam neki dan tvoj post kako se Lana napokon vraca na staro i sama uspavljuje!

odmah pomislim-joj kako cemo mi na moru sa uspavljivanjem,a taman se fino navikli!mlijeko,poljubac i spavanje user posted image ,ako izgubimo naviku maznut cu se,a tamo cu ga morat uspavljivat-kako user posted image ,ne znam ni ja jos

njih 5 user posted image ,2 doduse vece sobe,ali opet
samo se nadam da su jedan dodatak(apartman)osposobili i da cemo moci tamo user posted image ,pa cemo se nekako ganjat user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27812
26.7.2011 15:35:02   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Evo vam recept za plastelin iz kuhinjeuser posted image user posted image :

Brasno (tri velike solje), so (jedna velika solja), limuntos (jedna kasika), ulje (jedna kasika). U to smjesu dodati kljucalu vodu (oko tri velike solj).
Mijesati kasikom.
Boja za kolace po zelji.

Bude stvarno dobra smjesa, kao onaj plastelin u kutijama.
Samo sto ovaj ne smrdi.user posted image

Pika li se ovo kao kuhanje?
Da odmah prestanem zbog vremenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ovo je super...daj napiši na naša kreativnost ili na onu temu kako s eigrati s adjecom...šteta da nam ovdje se iazgubi...
odmah porbam sa curama ovo...ako ništa limuntosa ( za pokiselit đulbešećerki) i boja za fondant imamo hipteruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27813
26.7.2011 16:33:16   
Anoniman
pozzz i od nas  kisa pada kuci smo al neka je user posted image
Ja anelu jos uvjek pempu stavljam nisam ni pokusala na tutu bas danas mm kupio pempu  pampers aktiv 30km + gratis maramice 70kom. dodje .....
Inace kupujem manje pakovanje od 20kom al nije bilouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 27814
26.7.2011 16:55:49   
Lady26
Mi odspavale sat i po user posted image , trenutno ovako izgledam user posted image user posted image user posted image

Mala86, Lana je sama spavala od 11 mjeseca, onda kakko se koji put razboli tako mene trazi, sto znaci pjevanje, drzanje za prst, nekad i u narucje hoce...pa se navikla na to....eh evo 3-4 noci samo je spustim, pokrijem i izadjem...
Ako te tjesi, na moru sam je 5 dana po 3 spavanja ljuljala na nogama i uopste se nije navikla - al sam MORALA, sama ne bi nikad zaspala pored te buke i galame...za dnevno spavanje sad mora neko malo biti uz nju ali navece samo u krevetac...mislim da se ne moze diejte u tako kratkom roku promijeniti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27815
26.7.2011 17:29:26   
tekja
Drage moje cao....ja sam danas jako sretna...dolazi mi mamauser posted image ...citav dan mi bila prijateljica sa malim Omarom, maloprije odose...cekam sad neke "nako" goste, pa se nadam da ce otici prije nego moja mami dodjeuser posted image ...a meni se nikad jedni goste ne najaveuser posted image , nego vazda ludnicauser posted image user posted image user posted image

Tiki, dobrodosla nazad...
Tajra, koko, mala, lady, felix, andjelauser posted image ....pisemo se....pusaaaa.....

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27816
26.7.2011 17:32:05   
Hanady RR
tekja sutra je bingo...zam d aznaš al reko da napomenemuser posted image
prosto imama tremu do sutrašnjeg danauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27817
26.7.2011 17:56:04   
bebacha
kako sutra Bingouser posted image user posted image user posted image user posted image
ocel biti na tv-u

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27818
26.7.2011 20:00:36   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mi odspavale sat i po user posted image , trenutno ovako izgledam user posted image user posted image user posted image

Mala86, Lana je sama spavala od 11 mjeseca, onda kakko se koji put razboli tako mene trazi, sto znaci pjevanje, drzanje za prst, nekad i u narucje hoce...pa se navikla na to....eh evo 3-4 noci samo je spustim, pokrijem i izadjem...
Ako te tjesi, na moru sam je 5 dana po 3 spavanja ljuljala na nogama i uopste se nije navikla - al sam MORALA, sama ne bi nikad zaspala pored te buke i galame...za dnevno spavanje sad mora neko malo biti uz nju ali navece samo u krevetac...mislim da se ne moze diejte u tako kratkom roku promijeniti...

zivote sta ti ovo naopako pise, ne vidi corava teta user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27819
26.7.2011 20:24:39   
R&T@
Mi malo setaleuser posted image

Bas je guzva u gradu...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27820
26.7.2011 20:53:54   
Ella_H
Ola dame i bebare.
Ja sam umorna i bez inspiracijeuser posted image ,
trcim i ja kroz zivot i znojim seuser posted image .
H. raste ono zub do zuba sutra idu obadvojica
na ciscenje zubi pa cemo vidjeti sta dalje, ja nisam
ni primjetila ko kad mi neda da "nadgledam" itd.
Presla sam na bjeli luk i kefir svaki dan umjesto
antibiotika jest vala gadno al sta cu neJma ko
cuvat pilice da idem Dr. a i da odem nikakve koristiuser posted image .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27821
26.7.2011 20:58:06   
R&T@
Ella, draga, za nasu "bolest" nema lijeka...
to je hronicni "dupla-majka-itis"user posted image user posted image user posted image user posted image

Blago tebi kad mozes bijeli luk...
meni se povraca od mirisa...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 27822
26.7.2011 21:10:49   
Ella_H
Ma ko kaze da mogu moram
ili to ili kljukanje opet nekim jacim
antibiotikomuser posted image . Da hoce kisa opet
da se odmorim malouser posted image .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27823
26.7.2011 21:13:47   
Anoniman
ella-h samo udri po bjelcu user posted image user posted image user posted image ja ga obozavam user posted image kad je grah same dvije cesme tuhnem i pojedem zive user posted image user posted image user posted image posle mm bjezi od mene cak sam i djete navikla na bj.luk jede ga posle kad ustane posle rucka toliko tukne ufffffffff.......
user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 27824
26.7.2011 21:17:58   
ivanasa
pozdrav drage zenice...

jel me primate opet u staro drustvo???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1111 1112 [1113] 1114 1115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1111 1112 [1113] 1114 1115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *