Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni valjas a za ostale sta te briga e moja prijo sve bi to bilo lakse da nije seceras....kad ce lom u zglobu i to komplikovan da zaraste a sve je na njoj jadnici. imam dosta tetki ali je ona POSEBNA....
Ja R. jos stavljam nocnu pelenu... jednostavno ne mogu ujutro trcati s njom na tutu... Mm kaze da joj bude suha pelena. Imam jos desetak pelena od paketa koji sam kupila prije odlaska na more i iskreno se nadam da necu morati kupiti opet...
Pika li se ovo kao kuhanje? Da odmah prestanem zbog vremena
Sad sam definitivno rekla ako ikad pozelim da se razvedem od muza u zivotu necu se razvesti zbog kuhinje njegove mame ... zena mi je pet vrsta jela napravila i sve ono sto ja volim, i tako lijepo serviralaaaaaaaaa, cvjetice od povrca pravila i sve ostalo da sam nagrnula kao iz gladnih ispala, samo sto i tanjir nisam pojela
joj lady bas citam neki dan tvoj post kako se Lana napokon vraca na staro i sama uspavljuje!
odmah pomislim-joj kako cemo mi na moru sa uspavljivanjem,a taman se fino navikli!mlijeko,poljubac i spavanje ,ako izgubimo naviku maznut cu se,a tamo cu ga morat uspavljivat-kako ,ne znam ni ja jos
njih 5 ,2 doduse vece sobe,ali opet samo se nadam da su jedan dodatak(apartman)osposobili i da cemo moci tamo ,pa cemo se nekako ganjat
Pika li se ovo kao kuhanje? Da odmah prestanem zbog vremena
ovo je super...daj napiši na naša kreativnost ili na onu temu kako s eigrati s adjecom...šteta da nam ovdje se iazgubi... odmah porbam sa curama ovo...ako ništa limuntosa ( za pokiselit đulbešećerki) i boja za fondant imamo hipter
pozzz i od nas kisa pada kuci smo al neka je Ja anelu jos uvjek pempu stavljam nisam ni pokusala na tutu bas danas mm kupio pempu pampers aktiv 30km + gratis maramice 70kom. dodje ..... Inace kupujem manje pakovanje od 20kom al nije bilo
Mala86, Lana je sama spavala od 11 mjeseca, onda kakko se koji put razboli tako mene trazi, sto znaci pjevanje, drzanje za prst, nekad i u narucje hoce...pa se navikla na to....eh evo 3-4 noci samo je spustim, pokrijem i izadjem... Ako te tjesi, na moru sam je 5 dana po 3 spavanja ljuljala na nogama i uopste se nije navikla - al sam MORALA, sama ne bi nikad zaspala pored te buke i galame...za dnevno spavanje sad mora neko malo biti uz nju ali navece samo u krevetac...mislim da se ne moze diejte u tako kratkom roku promijeniti...
Drage moje cao....ja sam danas jako sretna...dolazi mi mama ...citav dan mi bila prijateljica sa malim Omarom, maloprije odose...cekam sad neke "nako" goste, pa se nadam da ce otici prije nego moja mami dodje ...a meni se nikad jedni goste ne najave , nego vazda ludnica
tekja sutra je bingo...zam d aznaš al reko da napomenem prosto imama tremu do sutrašnjeg dana
Mala86, Lana je sama spavala od 11 mjeseca, onda kakko se koji put razboli tako mene trazi, sto znaci pjevanje, drzanje za prst, nekad i u narucje hoce...pa se navikla na to....eh evo 3-4 noci samo je spustim, pokrijem i izadjem... Ako te tjesi, na moru sam je 5 dana po 3 spavanja ljuljala na nogama i uopste se nije navikla - al sam MORALA, sama ne bi nikad zaspala pored te buke i galame...za dnevno spavanje sad mora neko malo biti uz nju ali navece samo u krevetac...mislim da se ne moze diejte u tako kratkom roku promijeniti...
zivote sta ti ovo naopako pise, ne vidi corava teta
Ola dame i bebare. Ja sam umorna i bez inspiracije , trcim i ja kroz zivot i znojim se . H. raste ono zub do zuba sutra idu obadvojica na ciscenje zubi pa cemo vidjeti sta dalje, ja nisam ni primjetila ko kad mi neda da "nadgledam" itd. Presla sam na bjeli luk i kefir svaki dan umjesto antibiotika jest vala gadno al sta cu neJma ko cuvat pilice da idem Dr. a i da odem nikakve koristi .
ella-h samo udri po bjelcu ja ga obozavam kad je grah same dvije cesme tuhnem i pojedem zive posle mm bjezi od mene cak sam i djete navikla na bj.luk jede ga posle kad ustane posle rucka toliko tukne ufffffffff.......