Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesam tajrić , al jako jako tužna. Nikada u životu svome nisma prisustvovala tužnijem tevhidu...doduše nikada do sad nisam molila za svoju dobru drugaricu vjeruj, pola sraca sma kraj njene djece, majke i sestre ostavila danas.
Baš sam nikakav...i boli me...a od tableta ne prestaje
Salmy...djeca uvijek imaju razlog da malo ''pauziraju'' u njopanju... a pozdravljam odmor od salame i hrenovki
Ma cujte ovo, ode mm u prodavnicu da kupi nesto slatko, hajd rekoh povedi Lanu i odose...Vraca ce sa PUNOM kesom, paket monte-a (ona 4kom), veeelikom kinder cokoladom, euroblok keksom, veliki vocni jogurt i munchmallow...Ja , skrsi 15KM na gluposti....
Hanady, i mi smo proslu jesen koristili Naturu, a nakon pljuskavica neki sirup s velikim cvijetom(ne mogu se sjetiti naziva)...cini mi se da je on ucinkovitiji bio, ali ko ce znati...
Spremila ves za peglat i kucam ovdje,a moj momak samo hioda tamo-amo i vice Mišija( to mu je masina),pogledam sav ves odnio u masinu i vrti programe da je ukljuci hahahhahaha evo umirem od smjeha.Inace se boji Mišije kad radi
Lady sta fali neka slatkisa,ja danas maznem dvije cokoladice jele mi se pravo.Treba imat u steku vazda po jednu
ehej..ja sve sredila po kuci,ispeglala i sl....suta cekam goste na duze i nocenje..pa sutra cu samo kuhati ...ali steta sto su mi gosti vegeterijanci, srecom imam dosta sad povrca domaceg pa ce se naci nesto... i ja cu sad vec andreju ukljucivati nesto za imunitet, sta mislite o ehinacei sirupu za imunitet i imam neki twin labov liquid C preporuciv kod prehlada, gripe, pada imuniteta isl.
Mi otisli do Merkura, MM vazda tu kupuje cd-ove, pa prekoputa u dm...pa kontamo sta cemo i pravac kod kuma na kafu...maloprije dosli...oni imaju sina 20 dana stariji od V....tako su se fino izigrali, malo-malo, pa se zagrle, poljube, gledaju se u oci i prasnu u smijeh ....oni bili mjesec dana na putu i bas smo osjetili koliko su se pozeljeli ...
...eto lijepo mi spavajte, pisemo se ujutru
jutro.budenje. treba mi savjet.U nedelju smo bili u gostima,sve super i onda smo Ajli rekli da idemo kuci,kupat se jer sutra mora u obdaniste.kroz sat vremena sam skontala da ima povisenu temperaturu,37,5.onda sam je ja onako pitala hoces li sutra u obdabiste,na sto je ona odg da nece je ima puno djece,i svi sjednu na stolicu da crtaju a ona nema gdje preko ljeta sastave dva obdanista i bude ih bas punu a i cesto se tete mjenjaju zbog odmora,neki dan kaze da nije dobila lubenicu poslije rucka jer nije bilo dovoljno jel moguce da je ta njena temp na psihickoj bazi.znaci povremeno se javlja od nedelje i nikako ne prelazi 37,5.inace jako voli u obdaniste al et sad joj se bas neide.al jos nikad nije plakala i govorila da nece.kaze da ce ici kad se druga djeca vrate u svoju grupu,a inace se tesko uklapa i treba joj dugo vremena da se prilagodi a nikako se nemoze uklopit s djecacima,pogotovo malo stariji.ona je super vesela,tu temp ne skidamo a ona se lijepo ponasa,jede,nije kenkava.a prije 5 dana je popola antibiotik zbog upale grla
ehej..ja sve sredila po kuci,ispeglala i sl....suta cekam goste na duze i nocenje..pa sutra cu samo kuhati ...ali steta sto su mi gosti vegeterijanci, srecom imam dosta sad povrca domaceg pa ce se naci nesto... i ja cu sad vec andreju ukljucivati nesto za imunitet, sta mislite o ehinacei sirupu za imunitet i imam neki twin labov liquid C preporuciv kod prehlada, gripe, pada imuniteta isl.
apotekarka hvali imunoglukam za imunitet samo tako.
bebacha to je prava ''psihička'' tura... način kako s ejavlja i Ajlin govor nakon popijenog antibiotika upućuje na to... baš mi je žao... ali d aodeš i porazgovaraš sa vaspitačicama...mislim da su trebale primjetiti da s eteže uklapa i da ta ''navala'' djece iz drugog vrtića koji zauzimaju njen protor nju sikira
pozzz kod nas bas hladno anel sinoc zaspo u 23 nije juce spavao al danas oce rano usto sinoc smo imali rodicu i cak nam nocila anel uzivo zato nije htjeo zaspat Eno ga gleda dvd ,pile moje ..... Hanady veliki utjehe .... Lady i moj anel tako kupi ja se ne bunim pa mu dajem pomalo nece sve pojest odjednom al da imam u steku samo anel nece ,ne voli monte ostalo sve oce . Ostale zenice
Imala sam goste na dorucku, a R. divljala samo tako... Nisam znala da li da propadnem u zemlju ili eksplodiram od crvenila, pa sam samo kulirala i vikala u sebi zeeeeeeeeeeeeeeeeen
Bebacha, moguce je da, naravno, da ona tako iskazuje svoje nezadovoljstvo, ali mozda i ljubomoru jer je Alen u kuci, a ona ide u vrtic... tek sad kad on hoda i pomalo prica postaje joj prijetnja...
moj zaspo sam danas spava vec 1 sat . Guza se premorila valja sad sve nadoknadit od juce ne spavanje ...... Uh ja se divim majkama cija djece ne spavaju podnevni san nebi ja to jos mogla neka njega jos , da spava po dani bar do 4 vrte godine ......