pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: škorpija Drage žene, treba mi preporuka za dječijeg stomatologa u Sarajevu, riječ je samo o pregledu, prvi nam je put, ali molim vas nemojte mi preporučivati nekog ko je dobar i fin prem VAŠOJ djeci zato što vam je tetka, strina, rodica prijateljica , to ne znači da će biti fina prema mom djetetu Dosad sam imala dva grozna iskustva po tom osnovu, znači preporuče mi zubarku, diivna, zna s djecom, ma sve super, jutros sam imala gorzno isiszvo, znači naručim se puno ranije, objasnim zubarki da nam je to prvi pregled, da ne želim da dijete zamrzi zubara kao što se meni desilo, bla, bla. dođemo danas, ostavi nas da čekamo 20 minuta i da dijete gleda kako brusi zube za navleke, valjda, nakom čiki, oni aparati zuje, čovjek se trza, a da ne kažem da nas niko nije ni pogledao, si sestrica ni dr, tako prođe 20 minuta, ulazi slijedeći naručeni pacijenti, i ja fino dijete lagano i preko vrata i još me pita, a kud ste vi te krenuli, ja fino ljubazno oetp objasnim prvi nam je pregled, neću da se dijete traumira, doći ćemo drugi put, a iskreno željela sam joj reći odosmo u guzicu i nabiti je nogom, aa đe ću pred djetetom , i da, privatni je zubar u pitanju, Dakle da rezimiram,MOLIM vas preporuku za stomatologa koji fakat zna sa djecom i koji voli raditi s djecom , et, sigurno puno tražim svi privatni stomatolozi u gradu nisu nuzo i dječiji specijalisti...dakle, gresku si u startu napravila.. ako hoces ajvi mi se u pp
< Poruku je uredio pocahontas -- 15.2.2014 21:16:08 >
|