Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:36:10
Hanady RR
ja smam plićak.. mene obraduje odjeća i nakit ...uglavnom smao meni poklon kao d aništa drugo nemam takvo...
jednom sma dobila mikser ... jest da sma najkuham...al to sma domah rekla ovo je NAMA...šta je meni...dobih kaput brzinom svjetlosti
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:36:41
Lady26
Kad mi je curica prvi put cestitala rodjendan, imala je malo vise od godinu dana... Jako volim satove...cijena nije bitna uopste... Cokolada koju volim... Ma obradujem se svemu, jedva cekam rodjendan
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:37:50
Anoniman
Volim kad mi neko pokloni sto mi u tim trenucima najvise treba. To mi govori da me dovoljno poznaje, tj. trudi se ugoditi mi. A inace uvijek me obraduje neki cvijet, parfem dobar, neki kvalitetan odjevni predmet, torba...et. bas sam skromna
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:38:06
emi7908
svaki me poklon obraduje ali cvijeće to mi je nešto posebno... Nema mi ništa draže kad dobijem buket cijeća, pa toliko mi bude toplo duši za ne povjerovati... Samo kad vidim te boje, oblik.... ma divota. Cvijeće,cvijeće,cvijeće
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:38:34
ziki
uglavnom poklonima ne gledam u zube al navise volim knjigu, torbu... ne odbijam ni bezlicne i ne kreativne poklon bonove
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:41:27
ananas_ze
Najvise me obraduje ono sto sam duze vremena zeljela, posljednja je bila tasna
RE: Koji vas poklon najviše obraduje? 11.3.2013 10:42:17
palachinken
A sad odgovor za RR Bilo šta sa elementom iznenađenja , originalno, s pričom u pozadini i nekom sentimentalnom vrijednošću. Volim kad skontam da me neko slušao, pa zaključio šta mi treba. Volim kad vidim da me neko poznaje u dušu, pa shodno tome pokloni.