mala86
|
veceras sam imala jednu situaciju,koja me bas uznemirila,ali zato sto se na to nadovezalo jos nekih drugih mm rodica i njen muz su kumovi mom malcu,i super smo,druzimo se posjecujemo,ma bas volim provodit vrijeme s njima! prosle godine(ja sam u to vrijeme bila trudna,a oni imaju stariju curicu)u razgovoru o autosjedalicama spomenu da trebaju kupit!posto meni zaova taman u to vrijeme proslijedila svoju maxi cosi sjedalicu ja im ponudim ako im odgovara,da im posudim dok meni ne trebadne!uzeli oni,sve ok,hvale sjedalicu!nakon otprilike godinu dana,meni sjedalica treba,oni su dobili drugu bebu u to vrijeme,ja im kazem da mi treba,jer je Leon prerasto ovu do 9kg,nek se snadju za starije djete,a ja cu im dat ovu malu,bar za malca da ne trebaju kupovat!kad on ce(kum)-ej ali morat cete nekako promjenit navlaku na onoj sjedalici,malo se izderala! ja gledam nista mi nije jasno!sjedalica je data citava,sta sad!?zaovino 2 djece je proslo kroz nju,ne ocekujem ja da bude nova,ali citava da! ja i mm po tl trazi navlaku,ima neka 50km,ali ljetna,izderala bi se za kartko,i nadjemo da nam presvuku-35km!sjedalica dosla,ali oni sute,ma ni ponudili se u sali nisu da plate,i jos pitaju kad cu im dat tu malu?! kad je kuma bila trudna,bili oni kod nas,i ja joj dam novina o bebama,te neke Trudna i lijepa,i kazem joj da procita,pa ce mi vratit!veceras se cule i ja joj spomenem da mi ih spakuje,pa cu ih sutra pokupit,obecala sam ih jednoj drugoj trudnici posudit,o ona ce meni-joj ja ih dala jednoj zeni!ja ostala bez teksta! covjece to je moja stvar,ja sam ti je dala,nije vazno sto su novine,da je obicni papir,moj je i sta ga ima nekome davat! nije meni zao ni tih 35km za sjedalicu,ni tih novina(da me neko pogresno nebi svatio)ljuta sam,razocarana na to ne cuvanje-to je tudja stvar,ja sam je dala dobre volje,da ti pomogne,a ne da je unistis!od muke bi plakala,derala se!ne znam uopce kako cu sutra reagirat na nju!mm kaze da joj slobodno kazem da hocu novine,da sam ih obecala,nek ih donese!sad me postalo strah sta ce bit i s malom sjedalicom-hoce li mi se i ona vratit za pola godine,godinu izderana!ja sam jedno milion puta rekla da mi je cuvaju,jer ja planiram imat jos djece!a sjedalice bas i nisu jeftine!a i za pare za onu sjedalicu,zar nije bolje da sam ja svom malom kupila neku glupost,nego sto sam ih dala,a nisam trebala! joj jesam vas ugnjavila sigurno,oprostite,ali morala sam istrest sto mi je na dusi... i samo mi recite jel do mene,jel ja grijesim,sto mislim da su trebali drugacije postupiti?