Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 21:21:28
enči80
IZVORNA PORUKA: jasmin
Svi smo Allahovi i svi cemo se Njemu vratiti.Ajsice mala,molim Allaha da te nastani u Dzennetu.:(
Amin! Ovo je rečenica koju sam nažalost sama sebi ponavljala prije tačno 3 godine ali sam uz Allahovu pomoć prebortala taj pretužni dio moga života.Zato molim Allaha dž.š. da i njenimm roditeljima da sabur a nju da učini Džennetskom ptičicom...amin!
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 21:46:37
niki83
Oh, Boze mili .. Podari svoju milost i olaksanje onima kojima je to najpotrebnije..Amin! A nasoj Ajsi vjecni rahmet!! Amin! Proucite fatihu za njenu dusu..
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 28.10.2011 22:01:05
klemzi
Dragi Allahu dž.š. ti budi na pomoći
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 1.11.2011 13:30:09
henna ze
dragi bože kakvih sve sudbina ima..dok si u dubokoj žalosti donosiš na svijet još jedno dijete...prevelika tuga i prevelika radost sve u jednom...pa da su ovi ljudi od željeza slomili bi se...
želim im puno sreće...i samo zdravlja...drugo insanu i nije potrebno...džaba auta..luksuzi i sve ako nemaš zdravlje....
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 7.11.2011 23:40:42
SailorMoon
Plakala sam kao da mi je najbliza famelija kad sam procitala vjest. Samo neznam jeli umrla u Njemackoj ili Bih? Jeli nova beba ok? Dragim roditeljima sto vise snage i sabura. Ljepa nasa Ajsa, da joj dragi Allaj podari ljep Dzennet.
RE: POMOC za malu Ajsu Hajdarevic!!! 8.11.2011 0:01:49
Anoniman
Boze mili,vilica mi se stisla,sve sam izbjegavala ovu temu,osjecam da moram ostaviti rijec ali ta rijec ne postoji...Prosli smo kroz borbu ja i moja familija prije tri godine,toliko nade covjek ulozi ,toliko pozitivnih misli ,molitve i u jednom trenu sve se srusi i covjek vise nista ne razumije niti mu bilo sta daje smisao..Ne mozes nazad a ni naprijed a boli previse da bi ostao u mjestu....
Draga nasa mala bebo,hrabra djevojcice znam kad Bog uzme sebi bebu,dijete da ih ucini naljepsim andjelima...Pocivaj u miru andjele... Roditeljima sabura i mnogo srece i zdravlja sa malom bebicom ...