Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: MarinaDK IZVORNA PORUKA: mama alma RR Zaista nisam mislila pisati,ali evo pišem, o ovoj porodici i još jednoj postoji tema ovoj porodici se pomoglo koliko se moglo, mda bi mene majka zvala svakodnevno po nekoliko puta da me pita zašto nema uplata, gdje su novci i slično, objašjavala 10 puta da žene nisu dužne da im mjesečno uplačuju, neko kako koja može halalosom, da bi na kraju ona meni rekla da sam ja njih obrukala u banci, da su otvorili račun, a ništa im ne dolazi, da sam ja njih iskoristila. Na kraju je haman policija reagovala, jer su njihovi pozivi prešli u uznemiravanje. O ringeraji se moze procitati i u novinama kako, koliko se skupi elem mnogi nemaju ni za jedno a zamisli troje djece podizati....Mozda su pogresno skontali formu pomoci ali ja nemam nista protiv da pomognem , prema tome ruzno je reci da budemo oprezni jer na nama je da osudimo da li pomoci ili ne i koliko....Ko hoce moze da ucestvuje ko ne zeli ne mora niko nikoga ne tjera Marina DK, zaista mi nije bila namjera da miniram temu, ali ja i uzak krug žena sa RR-a zna kakve sam ja probleme imala sa njima, ako nekom 10 puta objasnim da mi nismo obečele da ćemo im redovno uplačivati, već koliko ko može i kada može, onda ne vidm tu mjesta bilo kakvim daljim komentarima. Kada se žena porodila nas nekoliko je otišlo odnijele smo robic pravo sa Bazara, dale novcima, iz jedne banke se sakupila donacija, nosile im žene još parama, hranu i slično i na krajui da dobijem opasku da sam ja njih iskoristila. Na sve sam inuna, ali na bezobrazluk ne mogu da budem. Nisi tui temu minirala i ja sam osjetljiva na bezobrazluk ali sam osjetljivija na djecu i sebe uvijek stavljam na tudje mjesto i sad kontam kako bi se ponasala da nemam a imam toliko djece , pa ja bi ljudim skidala glave sa ramena za jednu marku.... Ja opet kazem ako se bude organizovalo sta ja bih rado ucestvovala i sa robicom , igrackama, i parama ali ako je vec takva situacija da roditelji ne znaju ekonomistai radije bih da neka od forumasica kupi nnesto za pare , kreme, pelene, samponi, hrana i da se na taj nacin odnese..... Mozda i nakon sto si ti to ispricala ja ne dolazim pameti sta cu jbg savjest mi je na mjestu i ne mogu da predjem preko toga .... Ja sam za da se pomogne ako su zaista u teskoj situaciji
|