Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cao Twin i dobro nam dosla Za pocetak ti saljem jedan tebi i tvojim Ja sam u 22 sedmici i nosim dvojke dva djecaka Nadam se da ces snama podjelit sve sto te muci i sto te cini sretnom
Sa blizancima pokrete mozes osjetiti ranije nego zene koje su prvi put trudne i kada je trudnoca jednoplodna. Ne znam da li se mogu bas tacno sjetiti, ali mislim da sam ja prve "leptirice" osjetila nekada u 16. sedmici otprilike. Pa eto, jos malo se strpi! Spol djeteta... Nekad u 3. mjesecu otprilike nam je za jednu bebu Dr rekla da je djecak, a onda u 4. i za drugu, mada nije htjela garantovati sve do prije mjesec dana kada je definitivno potvrdila da nosim dva djecaka. A ja sam ti sada u 7. mjesecu, i priblizavam se 8. aBd.
Sve je slatko što pišete .. ja sam u 27.sedmici a osjetila sam svoje bebice u 20.sedmici možda i prije ali neznajuči kako to izgleda nisam znala da se to oni javljaju .kad sam doktoru rekla da imam osječaj kao d me iznutra pupak nešto vuče rekao mi je da jedna beba tačno tu udara nogicama.Ponekad se zabrinem neosjetim ništa a onda odjednom luppp u ledza desna beba a lijeva u preponu ,pa me nekad tako podkoci nemogu do daha da dodzem al najčešće su mirne.