Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sokovnik - koji je vama najbolji? 18.1.2012 14:30:06
Nasmijana1
IZVORNA PORUKA: emirita
imal ko iskustva sa ovim juicy power sokovnikom,sto ga merkator dila u pola cijene,ako skupis one bobe :)
Dobar je. Zadovoljna sam kako radi, nije ni komplikovan, sve se moze prati u masini za sudje. Samo meni ukus soka ima neki malo mašinski ukus ( ne znam kako da objasnim), a ne znam da li je tako i sa ostalim sokovnicima.
RE: Sokovnik - koji je vama najbolji? 27.10.2014 16:38:15
Latinka
Negdje sam to vec napisala, izgleda ne na ovoj temi, ali ja na sva usta hvalim onaj Magic bullet (ne radim u top shopu :)). Dobila sam ga od mojih za rodjendan kad.sam rodila Imrana i to je definitivno stvar koju najcesce koristim
RE: Sokovnik - koji je vama najbolji? 27.10.2014 16:59:04
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Latinka
Negdje sam to vec napisala, izgleda ne na ovoj temi, ali ja na sva usta hvalim onaj Magic bullet (ne radim u top shopu :)). Dobila sam ga od mojih za rodjendan kad.sam rodila Imrana i to je definitivno stvar koju najcesce koristim
ja imam Nutri bulet... al to bude kao kasa.... ma imala sam i onaj sto pravi bistri sok..al ga proslijedih....