|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Udarac koji ne boli ali ruši snove
12.5.2011 15:11:15   
jovanka orleanka
Anonimna, meni se dogodilo potpuno isto, samo se nase price dosta razlikuju. Kao prvo,  moj muz i ja nismo iz istih drzava, pa sam ja dosla u njegovu, dakle, ovde sam potpuno sama. Zajedno smo nepune dve godine i imamo osmomesecnu kcer. Dosta vremena smo proveli odvojeno, jer sam ja morala da zavrsim fakultet pre nego sto dodjem kod njega i pre nego sto se porodim, dakle, nedovoljno poznavanje moze biti jedan od problema, ali nikad, nikad za njega ne bih rekla da je tip agresivca. Cak i sada, posle ovoga sto se desilo, ne mogu da kazem da je onaj tip koji dodje umoran i nervozan s posla, pa premlati svoju zenu da bi iskalio sopstvene frustracije (opet,ne zelim da zivim u strahu da ce se to ponoviti i ako mu "dam razloga"). Lepo nam je bilo skupa, i u dosta stvari se slazemo, ne slazemo se samo u jednoj, oko koje je svadja i izbila.. Okolnosti su takve da smo oboje bili pod uticajem alkohola, da sam ga ja provocirala verbalno i svasta mu rekla, a on me je onda udario ne jednom, nego 3put, od poslednje udarca sam pala na pod. Prva reakcija mi je bila da odem i kupim kartu, da spakujem svoju kcer i svoje prnje i podjem natrag kuci, iako sam tek bila dosla (zbog zdravstvenih problema mog deteta sam morala da ostanem u svojoj zemlji 4meseca, od kojih je on s nama bio 2). A onda sam shvatila da sam suvise slaba da odem, da ga idalje, iako mi je pao u ocima, volim, mala mi je jedva izdrzala put od 12sati, ovde je krenula na terapiju, itd.. Njegovu reakciju ne moram da prepricavam, kajanje, plakanje, depresija, neverica sta je dopustio sam sebi- dakle, skolski primer. Nisam nikome rekla, jako mi je tesko, ovde ne poznajem nikoga, pa nemam s kim ni da porazgovaram, a donela sam odluku da ne govorim mojim roditeljima, to bi ih dokosurilo. Eto, tako sam i ja odlucila da potrazim savet i utehu ovde (ovo mi je prvi put, pa sam verovatno malo nespretna i ne znam da li sam uspela problem da iznesem jasno). Zanima me kako se odvija sad situacija kod vas, da li si uspela da mu oprostis i da li ste razmisljali o bracnom savetovanju? Moj muz je meni predlozio isto, ja sam uvek bila za pomoc strucnjaka, verjem u terapiju, koja je meni u zivotu mnogo pomogla, ali sada sam prvi put skepticna.. I ja sam, kao i ti, mislila da udarac nikad ne bih oprostila, da bi mu to bilo poslednje sto je uradio, a, eto, vidis, ostala sam (za sada) i oboje se trudimo, i ide, ide, pa stane, kad se samo setim onoga sto si ti lepo opisala kao razocarenje i ponizenje, jer nista drugo i nije...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 51
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *